kvalitet je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 1:07 pm
Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 12:39 pm
kvalitet je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 11:43 am
Ma jednostavno je. Ako se ne izbori Evropa i ako se ne bude igrala, ostavke. Nema tu rasprave uopće.
Ovo što piše ISB87 je tačno. Prošla upravljačka struktura je došla na milione, bukvalno, a iza sebe ostavila dugove, blokiran račun, stadion (svo poštovanje za to), vraćene određene dugove (i za ovo poštovanje) i neuspjeh u sportskom segmentu. Ne pljujem, samo iznosim činjenice. A, što je najgore, i takvi su bili ubjedljivo najbolji od rata pa do danas...
Ovi sada, ako se licenca ne dobije, zaslužuju pljuvanje, jer ništa onda uradili nisu, bukvalno ništa. Licenca bi trebala biti nešto normalno, čak i nebitno, nešto što se podrazumijeva.
Pa booooolaaaan ovi su ti i blokirali račuuuuun.
**** majku jeste li vi normalni više sa tim pravdanjem. Amar blokirao račun a Šiljak nije kurcem makao da pošalje zalbu, kao što je i zakasnio da isplati petrovića.
MOLIO BIH RAJU DA NE SPINUJE I DA PRESTANE OPRAVDAVATI NESPOSOBNOST OVE UPRAVE. OVO JE SVE SMEĆE I ŠLJAM SEM g. BADŽAKA i djelimicno Amara.
A gdje ja to pravdam? Pa napisao sam da, ako ne bude licence, trebaju ići zbog nesposobnosti. Jasno je. Samo sam dodao još neke stvari koje su u vezi s licencom, ali koje apsolutno ne opravdavaju ove. Druga je stvar što ja na mandate svih pokušavam gledati što objektivnije, a što to nekima smeta, to je drugi par rukava. Sve što sam napisao stoji i, evo, opovrgni me, nemam ništa protiv. Dokaži da nisam u pravu.
Niko ne spori da je prošla uprava ostavila dugove al nam je ostavila i stadion na kome igra i reprezentacija a uz to su plaćali i stare dugove i redovno izmirivali sve obaveze. Ovi ti za 6 mjeseci uzmu dva kredita samo za redovno poslovanje uz prihode novca koje je i alkos na sskupštini nabrojao.
Koliko po tebi sad vrijedi stadion a koliko je vrijedio prije starih. Ja mislim da mu je vrijednost povećana za 10ak mil.
Prošla uprava nije ostavila ni peti dio duga od tih 10 mil.
Jbg ja sam i proslu upravu kritikaovao zbog sportskog segmanta ali su u ostalom bili nenadjebivi.
Ovi sad su samo ublehe budžetske. Šta ćemo ako i Badžak ode ko ce nam ostati. Fucking Pešto i Džindo sa vrlim "prešjednikom".
Ili smradom koji kaže da je Grbavica hrpa betona.
Plava porodica me ubi u pojam.