sri apr 17, 2019 3:25 pm
Pozdrav,
Citam forum mjesecima i vidim da nikad veca podjela medju nama nije bila, da su vec mjesecima aktuelna prepucavanja Amar Osim vs Misimovic Senad
Posebno mi se svidjelo kada je bivsi clan upravnih struktura kluba odgovarao na nasa pitanja i na tome mu se zahvaljujem! Jedna stvar koju si rekao druze me fascinirala i pokazala mi da je moj put jedini ispravan put a to je mukotrpni RAD! Kao plodovi tog rada dosao je Istok, dosao je teren, dosao je savez i dosle su utakmice reprezentacije.
To su direktni senadovi rezultati. Covjek manager , zna i razumije biznis i tako se postavio, iz iskustva znam da su te osobe mnogo tvrdoglave i da su ono sto ameri zovu control freakovi , mora da zna sta se desava kako se desava i zasto se desava , taj koncept je njemu dosao glave, da je Bog dao da imamo jednu takvu osobu u sportskom segmentu ja vam garantujem da bi sada bili prvaci ,medjutim mi imamo GOMILU neradnika u sportskom segmentu, koji su njihovi rezultati rada? Koliko "igraca" je proslo grbavicom ? koliko trenera ? Tu smo zakazli da se sad JEDVA borimo za europu.
Senadu mozemo biti zahvalni jer je predvodio NAJBOLJU upravu zeljeznicara ako ne i u histroriji.
To je moje misljenje i neki osvrt, sad od ove Uprave hocu da znam sta je plan u naredne 2 godine ? Sta cemo raditi po pitanju infrastrukture ?
U prvih 5 mjeseci njihovog rada ja samo sta vidim je brukanje pocev od one skupstine gdje najavljujemo titulu, gdje se tresemo na - 15, sto placemo po medijima da nema papira i dokumentacije. Gospodo POCNITE RADITi i prestanite zabusavati i kukat tamo negdje , nego se snalazite, u krajnjoj liniji nemoj spavat , radi , imas armiju navijaca koje ce te smatrat odgovornim za sve sto se NE uradi! Je li iko shvata tu odgovornost ?
Trenutna Uprava ima moju podrsku i imace moju podrsku ali ce imati i identicne kriterije kao prethodna uprava i ocijenjivacu ih samo na osnovu zavrsenih projekata i rezultata rada.
Igrace ne bih ni komentarisao, toliko su nam nanijeli gorcine da nema vise smisla govoriti o njima.
Samo cu napisat da nema nikakvog pomaka i da me boli Amarova indolentnost na 0 3 !
ZEEEELJOOOOO