Mi koji ne pljujemo po Nihadu, Amaru i ovima ne bismo nikada ni spomenuli Senada. Ali, dođe ti jedan @Guvo, jedan @Elegant, nekakva perad i slični, krenu pljuvati po ovim i uzdizati Senada u neke visine, što u meni prvom izazove revolt i onda moram ući u raspravu s njima. Što je najgore od svega, ja na kraju ispadnem pljuvač Senada (a, napisao 100 puta, poštujem ga, iako je imao svoje greške), a neki veliki fan ovih struktura, što nije tačno. Ja ne znam šta je pogrešno ostaviti bivše iza sebe, okrenuti se sadašnjim, pružiti im priliku, ujediniti se zbog Želje i vidjeti kasnije šta i kako, zavisno od rezultata, jer je to jedino mjerilo.
Ma bolan bezveze se nerviras, samo im prestanes odgovarati pa nek sami sa sobom pisu. Onako se konstantno ponavljaju, al bukvalno svaki dan jedno tri cetri puta predju iste teme.kvalitet je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:57 pmMi koji ne pljujemo po Nihadu, Amaru i ovima ne bismo nikada ni spomenuli Senada. Ali, dođe ti jedan @Guvo, jedan @Elegant, nekakva perad i slični, krenu pljuvati po ovim i uzdizati Senada u neke visine, što u meni prvom izazove revolt i onda moram ući u raspravu s njima. Što je najgore od svega, ja na kraju ispadnem pljuvač Senada (a, napisao 100 puta, poštujem ga, iako je imao svoje greške), a neki veliki fan ovih struktura, što nije tačno. Ja ne znam šta je pogrešno ostaviti bivše iza sebe, okrenuti se sadašnjim, pružiti im priliku, ujediniti se zbog Želje i vidjeti kasnije šta i kako, zavisno od rezultata, jer je to jedino mjerilo.
Ja pozivam moderaciju da briše sve postove u kojima se prozivaju kako Senad, tako i Amar, Nihad i ostali. Da razvijemo neku normalnu diskusiju. Smorili smo.
+1DANAN je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 6:15 amNa listi najvecih legendi naseg kluba Amar nije ni u prvih 10.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:38 amModeracija bi stvarno trebala malo vsie reagovati kada je u pitanju vrijedjanje Amara Osima, jednog od najvecih imena u historiji naseg Želje, i sigurno najveci poslije rata
Mlad si pa ocigledno ne znas da je u dugogodisnjoj istoriji kluba bilo ljudi koji su uradili strasne stvari za klub I pronosoli ime FK Zeljeznicar diljem bivse drzave pa I svijeta.
Na zalost vecina njih nije medju zivima.Jedan od njih je I nedavno preminuli Ciko Radovic,koji je u ratu,zajedno sa jos nekolilo njih odrzao klub u zivotu.Slobodno se moze kazati da nije bilo pokojnog Cike I ostalih nebi danas bilo ni FK Zeljeznicar.Oni su spasili klub od raznih mesetara koji su tada vec zapikali imovinu I sve ostalo.
Ne kaze se dzaba nekom rat a nekome brat.
Bravo predsjednice ako je tako kao sto kazes.ISB87 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:55 pmhttps://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... tna/333725
Ja kažem za Vranješa, Hervasa, Zahirovića i tako to, to su po imenu trebala biti velika pojačanja, a promašaja je bilo samo takvih, ali najviše su za to krivi treneri, a uprava je kriva za te trenere i za pojedine igrače. Mada i ovaj prelazni rok nismo ništa popravili, Ermin je trebao biti ogromno pojačanje, a odigrao ukupno oko 100 minuta, a Stanić, Bogićević, Klepač su promašaji kao i mnogi prije.
Ne mogu da vjerujem da vam je Amar toliki trn u oku?MATORI je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:00 pmNe pikaju se zaostali i redovni porezi.
Ne pikaju se zaostala potraživanja uposlenika.
Ne pikaju se penzijsko i socijalno nagomilano "100" godina.
Ne pikaju se nagomilani dugovi dobavljačima...
![]()
A para niĐe???
Srećom tu je nova uprava pa će "namaći" lovu.
Sve sami genijalci iz državne uprave i agencija.
Doveo ih Amar - a zna se: "Amar zna"!
![]()
A sta ima u toj presudi? Ima nas koji nismo bliski ni jednoj strani u ovom"sukobu"DANAN je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 8:29 amEto vidis dokle vi idete .Sta cemo sa sudskom presudom broj 65 0 P 191802 11P od 18.01.2013 godine.teatrale36 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 8:10 amKoji kamatar molim te? Misimović je počeo sa kamatama, nije valjda i ovaj Selimović krenuo isto to raditi? Znam da su ovde opravdavali Misketa za svaku kamatu, e pa ovoga necemo! Dosta je.....
Sve fino stoji pa I izjava..
Naravno da jesam, sve do momenta dok sa svojom bulumentom nije prijetnjama i ucjenama došao na "vlast" ponovo.teatrale36 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 2:10 pmNe mogu da vjerujem da vam je Amar toliki trn u oku?MATORI je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:00 pmNe pikaju se zaostali i redovni porezi.
![]()
A para niĐe???
![]()
Jeste li se ikad radovali titulama u njegovim prethodnim mandatima?
O njegovim trenerskim sposobnostima, odnosu prema igracima, znanju fudbalskom, nema nikakve rasprave, statistika ne laze, najtrofejniji trener lige.teatrale36 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 2:10 pmNe mogu da vjerujem da vam je Amar toliki trn u oku?MATORI je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:00 pmNe pikaju se zaostali i redovni porezi.
![]()
A para niĐe???
![]()
Ma ne treba ni vjerovati svima pogotovo sad je dostupno svakome sve pisati.MATORI je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 2:17 pmNaravno da jesam, sve do momenta dok sa svojom bulumentom nije prijetnjama i ucjenama došao na "vlast" ponovo.teatrale36 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 2:10 pmNe mogu da vjerujem da vam je Amar toliki trn u oku?MATORI je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:00 pm
Ne pikaju se zaostali i redovni porezi.
![]()
A para niĐe???
![]()
Tek tada sam shvatio da su u pravu (mnogi) koji su mi godinama prije toga govorili - da je kao čovjek obična nula (0).
Nisam mogao (do tada) vjerovati da voli više pare nego oca rođenog - a ne Želju.
Eto.
Ma ovo dosad je bas loše odradjeno od prelaznog roka pa do same igre na terenu, mada ko to više može naučiti igrati lopte jednog Stanu, Zajima, Vedrana, Bogija.cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 2:24 pmO njegovim trenerskim sposobnostima, odnosu prema igracima, znanju fudbalskom, nema nikakve rasprave, statistika ne laze, najtrofejniji trener lige.teatrale36 je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 2:10 pmNe mogu da vjerujem da vam je Amar toliki trn u oku?MATORI je napisao/la: ↑sri apr 17, 2019 12:00 pm
Ne pikaju se zaostali i redovni porezi.
![]()
A para niĐe???
![]()
Ali sve van toga jedna velika ubleha, koja moze proci samo kod nas na takav nacin, vidjecemo do kada ce i kako ovako gurati, mislio je napraviti zavrzlamu da je i dalje samo trener, ali nije mu proslo, sta god da se desi sa Zeljom odgovoran ce biti Amar, a ne Nihad peti i deseti.