Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Fanzi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 07, 2019 4:01 pm

Mogu samo zamisliti sta bi bilo da su Oda/Edis/Adzem izgubili onako sinoc.
Posebno Adzem.
Od likova koji su bili dezurni na vezi da opletu o futbolu.

Prodajem vegetu. Valja govna koja ste izasrali u proslosti pojesti. Ici ce lakse niz grlo...

Moj Amare, ko ti je savjete davao... Pise mi lik novinar sinoc, jedan od ljudi s kojima sam imao razgovor zasto su Senad i Amar skupa najbolje rjesenje, a on pisao protiv Senada aktivno: izvini, trenutno sam na koncertu.

Meni je sve jasno ko dan. Ja sam se ljudima listom izvinjavao sto sam agitovao za Odu nakon zadnjeg kiksa. Hocete li vi meni vratiti zivce? Da ne kazem da jednom budete iskreni ko vas je i kako hajco.

E moj neandertalac, moj...

storm_raider
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:02 pm

A gdje je Kemo Osmankovic...?

@SirAlexFerguson, bas tako!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:03 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
ned apr 07, 2019 3:53 pm
-Elvis Karic je ovdje predstavljen jednom kao strucnjak za analizu protivnika, ako je ono sto sam ja vidio analiza protivnika kao sto je Sarajevo onda sam ja fakat Sir Alex Ferguson. Tuzno, ne daj Bože da neko vidi sa strane šprdao bi se s nama više nego sto je sad slucaj.
-Amar Osim, otprilike svi koji pokusamo naci opravdanje za losu ekipu i igru nadjemo u tome da racuna da moze sa ovom ekipom do evrope, ne zeli da trosi novac kojeg ionako nemamo, nadao se i on da moze sa ovim kadrom bez srkleta biti 3.
On je sigurno veci strucnjak od mene koji ovdje pišem i koji sam se eto nekad ko bavio loptom..
Hajde za Sipovica ok trebao nam je stoper i smatram da moze dati doprinos kada pored njega bude ozbiljan agilniji stoper. Ali mi tog stopera nemamo, tako da i Sipovic mi izlgeda kao višak, ovo sto on igra je realno i Kemo igrao, a još više Rodin. Za Stanića koliko god mi odvratan bio, opet cu reci hajd neka je vratio ga je, ocekivao je da ce mu moci pomoci kad negdje zatreba da uskoci (lijevi bek, desni bek, krilo) to su valjda nekakva ocekivanja ali realnost je totalno drugacija, taj covjek ne može igrati ni na iskustvo sto bi se reklo jer nema mozga. Fuj.
-Vezni red Šaban-Hajdar, totalno su nemocni, ne znaju šta da rade, i kad znaju nemaju tu snagu da to urade kada je protivnik jaci od njih, ne pišem ovo da bi ih krivio, smatram da iako imaju 19 godina nisu dorasli da nose sredinu terena i to nije njihova krivica nego Amarova što je opet sam sebe prevario, koliko god njima dobro dodju utakmice u nogama ovo ce ih vratiti dvije godine unazad jer ovo je i njima patnja. Njima treba pored njih neko tipa Jovan što je bio, neko ko ce preuzeti odgovornost, ko ce doci po loptu, prenijeti je, diktirati tempo, trcati blizu svojim kolegama, pomagati nazad.. Ova dvojica to ne mogu sami i zao mi je sto se pate jer nam mogu dati "noge" ali ne u paru.
-Dado Sadikovic? Nemam dokaz i ovo onako pišem iz huje, ali ne znam zaista šta drugo da mislim nego da Amar ima neki interes od Dade... Momak ne umije, može on bljesnuti kao u Mladosti protiv nas, ali momak nije kapacitet za Želju, on ne zna lopte, nije ovaj nivo koji mi hocemo. Odvratan mi je sa svojom igrom, gadi mi klub, gadi mi fudbal. Izlaznica, jer sam siguran da imamo nekog juniora koji će biti ako ništajednak njemu ali znamo da može napredovati..
-Veca, utrpati ga ako ikako može po bilo koju cijenu...i on je nama dokur*io a i mi smo njemu.
Na kraju krajeva, ako ima volje kod Amara da napravi nešto i da opravda ono što je obecao na skupstini da cemo se baviti fudbalom onda ocekujem totalni remont ekipe, ocekujem da ce prepoznati šta mu treba i da ce napraviti ekipu, tako da od mene mu evo vrijeme nadam se da nece uprskati za dobro svih nas i Želje.
-Osmanovića cu se kratko dotaci, mlad je momak, potencijal je, pokazao je da nesto fudbalsko ima u sebi, ali kurcevitost nikad nije prolazila pa nece ni sad. Opraštam mu bordo jaknu, ali ako se dozove i stavi prioritete ispred sebe i pokusa pomoci sebi, a tako ce pomoci i Želji.

Na kraju bi pohvalio momka koji je dio 1921 ekipe, čelav je ime mu ne znam nek halali ali kapa dole sto je na kraju utakmice nabio na *urac Peštu i kompaniju i rekao "lahko je pisati po forumu a kad treba na terenu ko picke ste" u tom smislu da li je u rijec tacno ne sjcam se. Još im je neko sa tribina zagalamio al je Pešto ko *ička šutio i gledao u prazno jer je i on prazan, palamuditi zna a kad treba uraditi nesto MUK... Mislio je valjda tudjim qrcem mlatiti, e ne može radi svoj posao, svak neka radi svoj posao. Treba ih pritiskati maksimalno, pratiti svaki korak, traziti ono najbolje za naš klub, dati realne rokove, ako ne ispostuju, sljedeca skupstina smijeniti one koji nisu odradili zadatke. Jednostavno.

Sportski pozdrav!
Eto covjek sve napisa. Ko valja (2-3) ostaviti, ostalo odjebati... kako igrace tako strucni stab i upravu...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

godrina
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:08 pm

storm_raider je napisao/la:
ned apr 07, 2019 4:02 pm
A gdje je Kemo Osmankovic...?

@SirAlexFerguson, bas tako!
bas sam htio da pitam, jel ziv frajer sta je sa njim
Amar je 2012. godine izjavio da je bibliotekar spor nesto kao u fazonu ne moze se racunat na njega.. danas 7 godina poslije taj covjek mu je stub odbrane
ko koga ovdje je.be
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

storm_raider
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:11 pm

Ne mogu vjerovati da je Ahmetovic onako pretrcao Sipovica.
Ne mogu vjerovati da je Hajdarevic 2 puta sa 22metra onako osutao.
Ne mogu vjerovati da Vedran svaki put krene po loptu, pa se vraca na liniju.
Ne mogu da vjerujem da nam Rodin ili Osmankovic ne igraju pored Sipovica i Bogicevica.

Evo gledam golove i jednostavno ne mogu da vjerujem.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MATORI
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:13 pm

Brkoo je napisao/la:
sub apr 06, 2019 10:33 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
sub apr 06, 2019 10:18 pm
Brkoo je napisao/la:
sub apr 06, 2019 10:08 pm
Najveci krivac za ovakvu sezonu je Senad Misimovic sa ostalim ljudima iz prosle uprave i "trenerima". Godinama unazad dovodili su sve i svasta u Zelju, ova sezona je rezultat njihovog "znanja". Napravili ekipu koja ima kvalitet da se bori za sredinu tabele. Amarova greska je sto se sad vratio, trebao je sacekati ljeto i onda napraviti cistku a ne ovako preuzeti ekipu punu glupih igraca sa sumnjivim kvalitetom.

Zar je moguce da neko moze biti onako glup kao Kjosevski? Najgori golman u povijesti kluba, ekipe iz kantonalnih liga imaju bolje golmane. Reprezentativac lafo, fuj.

Bogicevica nabiti nogom da ode u picku maminu al' momentalno.

Sipovic skoro citavu karijeru igrao u Maroku i takvim zemljama, valjda je jasno zbog cega..

Refiku ce ljudi iz AEK-a zabraniti pristup njihovom stadionu kad vide njegovu pickurinu od sina.

Hajdarevicu oprosti se od fudbala, ubleho mrtva, bavi se necim drugim u zivotu.

Nemam snage da ih sve komentarisem, od golmana do napadaca su nam potrebna pojacanja ubrzo. Rijesiti se ovih debila i luzera od igraca za sva vremena..
Je l ti pod tim "sve i svasta" Misimovic doveo i Sipovica i Bogicevica,Stanica , Kjosevskog vratio iz suspenzije , Sadikovica...je l ti i to kriv Misimovic,ubleho jedna ublehaska sam sebe demantujes kad pises i ti i slicni tebi. Sve vas jeblo i Osim i Misimovic
Doveli Krcmarevica za trenera. Vranjes, Arezina, Curjuric, tri igraca sa odlicnim platama. Usli u sezonu bez ikakvog plana i vizije, sa Kjosevskim na golu. Sa jednim lijevim i jednim desnim bekom. Dali Blagojevicu ugovor da moze otici kad pozeli i lik otisao. Dva kola i Krcmarevic otisao. Doveli Odovica, iz penzije vratili bolesnog covjeka. Pozitivan sok trajao malo i onda covjek pokazao svoj stvarni kvalitet i da nije trener za Zelju. Napravili atmosferu da igraci reze jedni na druge.

Amar je pogrijesio u dvije stvari. Prva sto je dosao u ovom trenutku i uzeo svu krivicu na svoja ledja. A druga stvar u kojoj je pogrijesio su pojacanja(Bajic, Klepac, Sipovic, Stanic, Sadikovic nisu igraci za Zelju)..

Na taj nacin razgovaraj sa ukucanima, ovo je forum i svako ima pravo na misljenje..
Takvi kao ti su do neki dan pisali da ce "Brko"" sa istom ovom ekipom sve prepisati....sad opet Senad kriv. Iako je u timu debela vecina igraci koje je doveo Brko + "nasa djeca". lijepo ti covjek napisao ali dzaba....sljedecih 5 godina za sve je kriv Senad!!!
Je li ti Brko prije 3 dana izjavio da ima dobrih ponuda za Vedrana?????
Ili je ovdje neko lud ili na sihrama!

ISB87
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:18 pm

samo se nadam da vas je stid kao sto je mene. pic.ke u dusi, pic.ke na terenu.
MIRZA RASCIC

AdmirA
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:27 pm

Durgo je napisao/la:
ned apr 07, 2019 3:27 pm
I naravno Vedrane odlazi!!!!
Branio sam ga, ali vakat je Veca

kvalitet
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:30 pm

Viđa li neko Senada Misimovića na utakmicama? Viđao sam i Čenana i Vukotića i mnoge bivše zaposlenike, ali njega ne. Bez ikakvih provokacija, samo pitam, fakat me zanima.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

MATORI
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:32 pm

Elegant je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:37 am
Pricate o investitoru, novcu za sta je potreban kolektivni rad, a zaboravljate i dan danas ne zelite da priznate prvo sebi pa onda drugima da se grupa ljudi - kompletna uprava i adminstracija morala skloniti jednom covjeku koji je onda doveo svoje ljude u klub.

Sad je Amar odjednom samo trener a ovi ostali moraju da mu osiguraju novac za ekipu ? Kako to da sad odjednom ima neko iznad njega u klubu , neki direktor, predsjednik skusptine neko treci, peti,...itd. ?

Odjednom imamo hijerarhiju u klubu ? Kako ste samo licemjerni i bezobrani vi pojedini.
Nemoj tako!
Ja cuo da se Brko trese od straha kad neko kaze:
"Eto Peste"!
Isto ko': "Eto Sahbaza"!
:placeodsmijeha:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:38 pm

Hoćel Amaru odbit od plate??? :D :D :D
Željezničar ante portas !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:44 pm

masa je izabrala crvenu pilulu i sada neka gleda "how deep the rabbit hole goes"

ne treba se sekirati. ipak je fudbal sporedna stvar.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

damirfile
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:45 pm

Farsa da bi se smirili navijači. Napolje svi do zadnje

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:47 pm

Nadam se da ih neće po džepu kazniti, valja izdržavati porodice, kako bi bilo da vama neko uzme od plate ?

Samo da nam se igrači ne naljute i krenu bojkotovati.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:50 pm

"Nakon sveobuhvatne diskusije, Upravni odbor donio je odluku da će stručni štab i igrači snositi sankcije zbog nedovoljnog broja ostvarenih bodova u proljetnom dijelu prvenstva. Pored toga, sve upravljačke strukture Kluba daju bezrezervnu podrušku šefu stručnog štaba i igračima u cilju ostvarivanja primarnog sportskog cilja, što u ovom trenutku, predstavlja izlazak na evropsku sportsku scenu."

picka li vam materina sveobuhvatna
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:55 pm

Jel Osim kaznio njih?
Željezničar ante portas !

PlaviVlak
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:55 pm

Jel stvarno misle da će neko popiti priču da je neko Amara kaznio...
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Zeljo
Kontakt:

ned apr 07, 2019 4:57 pm

Zvaka72 je napisao/la:
ned apr 07, 2019 3:45 pm
Zeljo je napisao/la:
ned apr 07, 2019 12:34 pm
Ono sto me najvise pogodilo jucer je da je policija dozvolila da se stadion ranije napusti, otislo bi 80% sjevera. Sta su nam uradile ublehe od igraca, PIČKE
Znate šta me brine kod navijača na istoku ? letargija, ljudi izgledaju kao da im je svejedno ili su bili u šoku.
Ma šok. Jednostavno covjek ne zna kako da reaguje
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

MiroslavKruzik

ned apr 07, 2019 4:58 pm

kvalitet je napisao/la:
ned apr 07, 2019 4:30 pm
Viđa li neko Senada Misimovića na utakmicama? Viđao sam i Čenana i Vukotića i mnoge bivše zaposlenike, ali njega ne. Bez ikakvih provokacija, samo pitam, fakat me zanima.
Da mu mater psuju ublehe koje hodaju u i oko stadiona,kao sto je bio slucaj kada je uspjesno vodio ovaj klub.

Mnogo je on izgrađenija osoba od tog sivila koje je sad ovdje, a njegova ljubav i predanost klubu nikad nije niti ce biti upitna!

Doviđenja i tebi i svima koji bacate kost na ovu temu 'gdje je Misimovic'..providni ste,samo kazem tebi kojeg fakat zanima!

MiroslavKruzik

ned apr 07, 2019 5:01 pm

Sankcije u vidu čega,Amare i Nihade? Evo smirili smo se, oprostili vam onu bruku, oprastamo vam i sramno najavljivanje nadrealnog a blaćebje prethodnika, povjerovali vam i samo nam još kažite o kakvim sankcijama je riječ jer je sve preofirno
Zadnja izmjena: MiroslavKruzik, dana/u ned apr 07, 2019 5:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], South i 41 gost.

Prijava