Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 07, 2019 11:06 am

Tako je @CURVA.Mi cemo se ujedinjavati i prestati dijeliti,a oni ce zarad licnih interesa SLOBODNO da ruse klub kad god im je ku.rcu cejf. ;)

I molicu te da mene zaobidjes sa pricama tipa,on je isao,trazio investitora,to je ono sto smo svi sanjali i sl. Ne vjerujem u bajke odavno.

@barbarez Slozicrmo se da se ne slazemo.Ti kad si dobar trener,imaces neki napredak za 3 mjeseca i sa 11 cunjeva,a ne igraca.Ne takav napredak da ces sada izdominirati,ali makar da mozes 3 pasa sastaviti.Hoces li mi to reci da goskovi,zvijezde i krupe imaju boljr igrace od nas??Naravno da nemaju,ni u ovakvom stanju,a opet igraju smislenije od nas.Tako da...
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:06 am

Realno kad pogledaš mi smo kvalitetom tek ispred Zvijezde 09 i to za bobu..
Igrali smo na svom terenu, najboljem i dobijemo golom koji se desi jednom u dvije godine.
Tad mi je bio šamar otrežnjenja. Od tada neočekujem ništa.. Već samo neku nafaku da dođemo do europe.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:08 am

Ne moze trener traziti investitore. Ljudi dragi...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:09 am

Ja zaista ne mogu a da ne napisem nesto za nase idiote od navijaca, naravno grupe pojedinaca.

Ne mogu da se otmem dojmu koliko su pojedini bezobrazni i ne osvjesceni, bas bi volio da vidim kojeg su oni obrazovanja i kucnog odogoja kada dan dans prave ogromnu stetu klubu sa bakljama. Koji ***** vise to radite, ne mogu da shvatim da su sposobni da se organizuju kada treba kupiti baklje, potrositi pare na ta sranja, onda to sve popaliti i napraviti klubu stetu u vidu minimalno 5.000 KM, a za ono sinoc cemo da platimo debelo vise.

Također, bacanje upaljenih baklji na plavu povrsinu a pogotvo na teren, ja ne znam kako to da se ne osudi.

Jedna bitna stavka u cjeloj prici jesu zastitari tj. agencija koju klub placa + MUP Polciija. Postavlja se pitanje kako je moguce da se unese arsenal pirotehnike na stadion, sta rade ti zastitari i polcija.

Klub zaista treba da se ovim pozabavi, jer ovo je zlo postalo sta pojedine grupe navijaca rade klubu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

svraka
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:11 am

Elegant je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:09 am
Ja zaista ne mogu a da ne napisem nesto za nase idiote od navijaca, naravno grupe pojedinaca.

Ne mogu da se otmem dojmu koliko su pojedini bezobrazni i ne osvjesceni, bas bi volio da vidim kojeg su oni obrazovanja i kucnog odogoja kada dan dans prave ogromnu stetu klubu sa bakljama. Koji ***** vise to radite, ne mogu da shvatim da su sposobni da se organizuju kada treba kupiti baklje, potrositi pare na ta sranja, onda to sve popaliti i napraviti klubu stetu u vidu minimalno 5.000 KM, a za ono sinoc cemo da platimo debelo vise.

Također, bacanje upaljenih baklji na plavu povrsinu a pogotvo na teren, ja ne znam kako to da se ne osudi.

Jedna bitna stavka u cjeloj prici jesu zastitari tj. agencija koju klub placa + MUP Polciija. Postavlja se pitanje kako je moguce da se unese arsenal pirotehnike na stadion, sta rade ti zastitari i polcija.

Klub zaista treba da se ovim pozabavi, jer ovo je zlo postalo sta pojedine grupe navijaca rade klubu.
Pa jesil ti vidio preglede jucer? Jedan pregled i to ispred juga gdje samo predje malo rukom i to je to. Iza brojaca nije niko pregledao.
Forza 1921!

Oda majstore!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:12 am

Cuj izjave da Amar nece da se nervira ovu polusezonu. A nas navijace ko sljivi. Bitno je da para onda kapa redovno, a ne treba se sekirati. Meni se ne dopada kod njega sto nikad vise izgovora za poraz, remi ili losu igru nisam cuo od njega nego kao sada u drugom mandatu.
Prespavala se nekako noc i ostaje gorak okus u ustima. Ubjedljivo najveca bruka za klub u poslijeratnom periodu, pustit da ti se onako popisaju u usta i fakticki uzmu titulu na Grbavici. Odron, dno dna. Sreca pa ove ekipe ispod nas ne znaju ovo iskoristiti, inace ni u europu ne bi izasli. Mada ako izgubimo sljedecu, a rivali poentiraju, bit ce teska borba i za cetvrto mjesto. A ponavljam, bili smo nekoc prvi i lijepo igrali.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

teteac8684
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:14 am

CURVA je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:07 am
PratimsamoPlave je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:00 am
CURVA je napisao/la:
ned apr 07, 2019 10:56 am

Amar je to zasluzio jer nam je 1001 pokazao da zna i on nam je toliko donio radosti da mora imati kredita kod nas ,nije to niko njemu poklonio vec je to zasluzio .Pisao sam da je Amar na reprezentativnoj pauzi isao van BIH.a licno i trazi ozbiljnog investitora necu govoriti ko je u pitanju ako slucajno uspije to ce biti ono sto smo svi mi sanjali .Ja ga ne opravdavam pa kad sam vidio Sadikovica da ulazi suze su mi krenule jel moguce da na terenu ponovo gledam Bogija ,Stanica i njega .Sinoc se opet pokazalo da niko nije bitan i da ne smije biti podjela medju navijacima jer samo je Zeljo bitan i na kraju mi kao navijaci sve ce proci uprave i igraci ali ce opet biti tu Zeljo i Manijaci .MOLIM VAS PRESTANIMO SE DIJELITI
Buraz to sto Amar ide traziti. To ti je isto ko da Slavko ide traziti sponzore u tome nema nista pozitivno.
:zid: :zid: :zid: zar je moguce da neko ovo napise
A je li tebi, recimo, normalno da Max Allegri ide traziti sponzore za Juve ili Zidane za Real?

south side
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:19 am

Sva ova desavanja u i oko kluba morali su dovesti do ovoga danas sto imamo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Elegant
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:21 am

Sad je Amar kao samo trener u nasem klubu. :lol:

1950
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:26 am

Covjek izasao na derbiju da brani 0-2 i neko moze reci da zasluzuje sansu pored svega što je uradio Želji?

PratimsamoPlave

ned apr 07, 2019 11:26 am

CURVA je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:07 am
PratimsamoPlave je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:00 am
CURVA je napisao/la:
ned apr 07, 2019 10:56 am

Amar je to zasluzio jer nam je 1001 pokazao da zna i on nam je toliko donio radosti da mora imati kredita kod nas ,nije to niko njemu poklonio vec je to zasluzio .Pisao sam da je Amar na reprezentativnoj pauzi isao van BIH.a licno i trazi ozbiljnog investitora necu govoriti ko je u pitanju ako slucajno uspije to ce biti ono sto smo svi mi sanjali .Ja ga ne opravdavam pa kad sam vidio Sadikovica da ulazi suze su mi krenule jel moguce da na terenu ponovo gledam Bogija ,Stanica i njega .Sinoc se opet pokazalo da niko nije bitan i da ne smije biti podjela medju navijacima jer samo je Zeljo bitan i na kraju mi kao navijaci sve ce proci uprave i igraci ali ce opet biti tu Zeljo i Manijaci .MOLIM VAS PRESTANIMO SE DIJELITI
Buraz to sto Amar ide traziti. To ti je isto ko da Slavko ide traziti sponzore u tome nema nista pozitivno.
:zid: :zid: :zid: zar je moguce da neko ovo napise
Da ti probam objasniti. Svaka firma, klub, organizacija mora imati internu politiku, pravila ponasanja, mora biti neka hijerarhija. Hijerarhija je rijec grckog porijekla, podrazumijeva ukidanje bilo kakvog oblika autoriteta.
Ona mora postojati, osim trenera nas klub ima upravni i nadzorni odbor, UO polaze racune NO, a oni svi iznose to skupstini. Koja usvaja, odbija prijedlogr planove.
Za sta ce nam ti svi ljudi? Ako ce Amar lutati po Evropi i traziti investitora. Investitora za sta?
Ako smo do jucer bili bez investitora drugi, osvojili kup gradili stadion. Ok nije dosta, trebaju nam ljudi koji istom politikom mogu nastaviti i uzeti titulu.
I takav klub predstaviti investitorima, osvajaca duple krune, sa mladim igracima i stadionom dobit ces dobrog investitora. Investitor ce biti covjek bez kojeg Zeljo moze biti prvi, klub nam treba. Takav klub ce stvoriti uprava jer ces imati sistem uredjenih pravila, u kojem ce svako znati svoj posao. Trener ce raditi ono sto se od njega trazi, Brkovic, Siljak, Maja imat ce svoje zadatke.
Smetalo nam je mijesanje Misimovica u sportski segment, e sad koliko Senad zna o fudbalu toliko majstore Amar zna o biznisu? Sta to Amar zna o biznisu? Najveci projekat je Tuborg, kojeg vise nije vlasnik.
Da se vratimo investitoru. To je covjek bez kojeg Zeljo moze i mora biti prvi. Zeljeznicar jedini u BiH ima prihode od vlastite imovine, velika je vrijednost te imovine puno veca od jedne titule.
Investitor ne smije doci ovde da nas vadi iz dugova kao Tan kod kona. On je taj koji ce nam pomoci da napraimo uspjeh u Evropi i pomoc izgradnje npr zapada, kampa.
Zadnja izmjena: PratimsamoPlave, dana/u ned apr 07, 2019 11:38 am, ukupno mijenjano 1 put.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

PratimsamoPlave

ned apr 07, 2019 11:32 am

CURVA je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:22 am
storm_raider je napisao/la:
Ti storme kao da te neko bacio sa marsa pa se tome cudis .Svi koji su upravi takodjer pokusavaju naci nekoga , Amar posto ima poznanstva se trudi da nadje nekoga ko ce uloziti pare kako bi mogli napraviti ekipu da ne gledamo ove hadalje .Nemoj da se ponasamo kao oni sa govnogovno foruma samo daj da se i ovi otjeraju ja bih licno bio presretan da imamo toliko kvalitetnih ljudi koji ce doci i zamjeniti ove i dici klub ali ko? Husrefu je trebalo tri sezone sa obezbjedjenim parama da napravi ovo sto je napravio samo se sjetite prosle godine kakvu je igru imao i koliko su poraza imali ali posto se navijaci vise nista ne pitaju ljudi ga istrpili i sad ce osvojiti . Znaci treba vremena ljudi dragi i ponavljam ako iko zasluzuje sansu to je Amar i treba ga pustiti ,naravno kritikovati sinoc je usao pickasto i najgore mu se desilo .
Godina dana mu je trebala. Dosao u oktobru prosle godine.
I nije istina da ima podrski 100% pitara. Isto ko sto su se ovde javljali nikovi, na onom forumu mall da zakuhaju. Tipa Rahmanovic(Ramovic prosle godine) nije isti kao na jesen, zasto igra Vranjes(Bekic), a ne igra Anel(Pidro)..
Isto je sve i kod njih je umalo manjina donijela odluku.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

1921.ba
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:32 am

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Sarajevo 0:3

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... vo-03-5888
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

AmH79
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:36 am

Hijerarhija, anarhija...isto ga dodje.
Dobro je ovo.

Elegant
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:37 am

Pricate o investitoru, novcu za sta je potreban kolektivni rad, a zaboravljate i dan danas ne zelite da priznate prvo sebi pa onda drugima da se grupa ljudi - kompletna uprava i adminstracija morala skloniti jednom covjeku koji je onda doveo svoje ljude u klub.

Sad je Amar odjednom samo trener a ovi ostali moraju da mu osiguraju novac za ekipu ? Kako to da sad odjednom ima neko iznad njega u klubu , neki direktor, predsjednik skusptine neko treci, peti,...itd. ?

Odjednom imamo hijerarhiju u klubu ? Kako ste samo licemjerni i bezobrani vi pojedini.

Zeljo
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:38 am

Joj Sipovica, SInise i Vedrana kod gola. Da li je moguce da se profesionalno ovim sportom bave
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

storm_raider
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:38 am

CURVA je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:22 am
storm_raider je napisao/la:
Ti storme kao da te neko bacio sa marsa pa se tome cudis .Svi koji su upravi takodjer pokusavaju naci nekoga , Amar posto ima poznanstva se trudi da nadje nekoga ko ce uloziti pare kako bi mogli napraviti ekipu da ne gledamo ove hadalje .Nemoj da se ponasamo kao oni sa govnogovno foruma samo daj da se i ovi otjeraju ja bih licno bio presretan da imamo toliko kvalitetnih ljudi koji ce doci i zamjeniti ove i dici klub ali ko? Husrefu je trebalo tri sezone sa obezbjedjenim parama da napravi ovo sto je napravio samo se sjetite prosle godine kakvu je igru imao i koliko su poraza imali ali posto se navijaci vise nista ne pitaju ljudi ga istrpili i sad ce osvojiti . Znaci treba vremena ljudi dragi i ponavljam ako iko zasluzuje sansu to je Amar i treba ga pustiti ,naravno kritikovati sinoc je usao pickasto i najgore mu se desilo .
Nije mene niko "bacio sa marsa", vec znam kako se stvari rade u poslovnom svijetu, a stremimo Zapadu i progresu, zar ne? Nije posao trenerov da to radi, niti je to sistematski rad, a nama ocito treba sistem. Ne znam gdje radis, ali sumnjam da ti kao uposlenik te kompanije (osim ako nisi u menadzmentu i ako ti uloga nije definisana tako), imas ovlasti da trazis investitore po licnom nahodjenju. Pa kada se spominje Husref, da banalizujem - bas zato sto Husref ne trazi investitore i jesu prvi, izmedju ostalog. Pogotovo ne mogu da vjerujem da neko to opravdava. Pa posao predsjednika Kluba, ili druge jasno definisane radne grupe je da traze investitore, nikako nekoga ko je na nizem lancu odgovornosti, kao sto je to sef strucnog staba, bio to Amar, Adzem, Odovic ili neko deseti. Pa ne moze trener imati bolje poslovne veze, niti moci bolje pregovarati od recimo Nihada Selimovica. Ovo ni slucajno nemoj da nazivas "pljuvanjem", jer pricamo cinjenicno, ali amaterizam ne mogu podrzati. Ja zaista ne mogu da vjerujem da ovo pisem ovdje. Smatram da razgovaram sa odraslim ljudima.

Takodjer, jos jednom, nadam se da ce ovaj saziv UO biti najbolji u historiji Zelje, zbog Zelje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

vopla
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:41 am

ko ima snage izvjestaj pregledati ?

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Zvaka72
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:55 am

barbarez je napisao/la:
ned apr 07, 2019 11:02 am
NEZALAGANJE je napisao/la:
ned apr 07, 2019 10:32 am
kvalitet je napisao/la:
ned apr 07, 2019 3:44 am
Ja i dalje smatram da je ulazak Amara u klub najbolje što nam se moglo desiti u onom trenutku. Ko god je barem jednom sjeo blizu njega i slušao ga, zna dobro koliko voli Želju i da mu želi, ne dobro, već najbolje. Uz to, Amar je egoista s izraženim takmičarskim duhom. Mislite da ovo njega ne grize? Da se on ne jede? Grdno se varate..

Ja imam samo jedno logično objašnjenje za ovo njegovo ponašanje - ovo nije ekipa s kojom će on raditi u budućnosti i ne želi trošiti toliko svoje živce. Ja sam siguran da će između dvije sezone biti velike promjene u igračkom kadru. I pticama na grani je jasno da mi s ovim igračima nemamo šta tražiti naredne sezone. I večeras je upakovano rekao da tu ima 5,6 igrača koji mogu igrati u Želji, a ostalo...

Lično, ni meni neke stvari nisu jasne. Prvo, što Bogi igra, drugo što nismo doveli ozbiljnog veznog igrača, treće čemu služi Klepač itd. da više ne nabrajam. Ali, prethodna iskustva mi govore da Osim zna više od mene i da mu vjerujem. I ja mu vjerujem, jer znam da će on učiniti sve što je u njegovoj moći da Željo bude što bolji.

Ono što me posebno raduje je što se, kako mi rekoše, traže ozbiljniji partneri koji će osigurati priliv sredstava i da, navodno, Amar aktivno učestvuje u razgovorima. Da odem za kraj malo dalje. Iako poštujem mišljenje nekoliko vas, ja bih bio najsretniji kada bi nas privatizovao neko ozbiljan. Samo tako ćemo mi na zelenu granu. Sve drugo je preživljavanje.
Tako je,druze.To je taj dvostruki arsin.Amaru treba dati vremena da izgradi ekipu,iako u 3 mjeseca pokazuje 0(citaj NULA) napretka,a ostale cemo tjerati nakom 3 poraza. :palacgore:
Amar da je dobio milion km za pojacanja sad,opet bi fasovao derbi,i imao ovoliki zaostatak. Ne pravi se tim za 3 mjeseca. Kakav napredak hocemo sa 10 igraca koji nemaju kvalitet za Zelju. Tim bez glave i repa.
Tim nije dobro sastavljen dok je Krcmarevic bio i otisao je jer mu ekipa nije kvalitetna i nisu mu dovedena adekvatna pojacanja koja je zelio. A sad hocete da Amar to krpi na kraju sezone sa nekim napredkom.
Ponasamo se ko djeca koja hoce skupu igracku u zatvorenoj radnji. Ne moze sine ne radi a i skupo,ali ja hocu igracku i Bog.
Ako imas 4 km u jednom djepu,3 u drugom,i 5 u jakni. To je 12 km,nije nikako 100 km. Logika ljudi. Od cega da napravi napredak. Covjek nema bekove,nema stopere,nema vezni redmnema krila.
Ima golmana,a bolje da ga nema ***** mu pleme truhlo.
Sad nam je i Krpic karina,covjek lopte nije dobio 7 utakmica. A sinoc je jos napadan kako nije sanse namjesio nikome,a covjek namjesti sansu Sinanu i Zaimu cini mi se.
I kako ocekujes napredak hajde molim te mi reci.
A isto tako objasnite mi zdravorazumski,zasto bi sada ulagao pare u igrace ako ima propalu sezonu.
Nemamo mi taj luksuz da mozemo ulozit i 100 000 km za pravljenje tima za narednu godinu. Pola godine prije kraja sezone.
Dobri igraci kostaju. Kakva je velika razlika igrati Eurpou kao 2 ili 4. Igras pretkolo vise. U nasim uslovima to je i bolja varijanta. Zaradis od gledalqca vise para. Svakako je nasim igracima lutrija sve nakon 2 pretkola. I koja je logika davati sad pare.
Mislim dovodim se u situqciju da branim nekog nakon onog sinoc. Ne zelim i necu to da radim. Ali bas smo jednostrani u kritikama i gledamo samo sa jedne strane. Previse navijacki a premalo logicki.
Mislim da ti ne gledaš logički. Potpisati Stanića na dvije godine a frajer nije tri tekme odigrao skoro god. Bogićevića, Sadikovića, Bajića, i onog iz Osijeka. Bolan kolika god da im je plata je puno i skupo I još ih sinoć uvede da nam se nasere u usta i još dobro nogom nagura. Ko nas bolan haka evo već tri godine pacerskim golovima i greškam. Veca, Bogi, a evo sad stanić.
Bolje da je rekao kad je došao da su svi igrači karine i odlučio sa Juniorima igrati. Ja bih mu ovu blamažu oprostio ali ubaciti Vecu, Bogija, stanića i onda se žaliti kako nam ljudi ku...m daju golove.je licemjerno.
Ako je i od Amara puno je. Užas sta se od kluba uradilo u zadnjih 6 mjeseci a veliku krivicu snosi Amar.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 07, 2019 11:57 am

Pogledah sad na izvjestaju samo golove, katastrofa od golmana, pa ono pioniri ne primaju, do kad cemo vise gledati Kjosevskog na nasem golu.
Alea iacta est!

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], Google [Bot] i 50 gostiju.

Prijava