CURVA je napisao/la: ↑ned apr 07, 2019 11:07 am
PratimsamoPlave je napisao/la: ↑ned apr 07, 2019 11:00 am
CURVA je napisao/la: ↑ned apr 07, 2019 10:56 am
Amar je to zasluzio jer nam je 1001 pokazao da zna i on nam je toliko donio radosti da mora imati kredita kod nas ,nije to niko njemu poklonio vec je to zasluzio .Pisao sam da je Amar na reprezentativnoj pauzi isao van BIH.a licno i trazi ozbiljnog investitora necu govoriti ko je u pitanju ako slucajno uspije to ce biti ono sto smo svi mi sanjali .Ja ga ne opravdavam pa kad sam vidio Sadikovica da ulazi suze su mi krenule jel moguce da na terenu ponovo gledam Bogija ,Stanica i njega .Sinoc se opet pokazalo da niko nije bitan i da ne smije biti podjela medju navijacima jer samo je Zeljo bitan i na kraju mi kao navijaci sve ce proci uprave i igraci ali ce opet biti tu Zeljo i Manijaci .MOLIM VAS PRESTANIMO SE DIJELITI
Buraz to sto Amar ide traziti. To ti je isto ko da Slavko ide traziti sponzore u tome nema nista pozitivno.

zar je moguce da neko ovo napise
Da ti probam objasniti. Svaka firma, klub, organizacija mora imati internu politiku, pravila ponasanja, mora biti neka hijerarhija. Hijerarhija je rijec grckog porijekla, podrazumijeva ukidanje bilo kakvog oblika autoriteta.
Ona mora postojati, osim trenera nas klub ima upravni i nadzorni odbor, UO polaze racune NO, a oni svi iznose to skupstini. Koja usvaja, odbija prijedlogr planove.
Za sta ce nam ti svi ljudi? Ako ce Amar lutati po Evropi i traziti investitora. Investitora za sta?
Ako smo do jucer bili bez investitora drugi, osvojili kup gradili stadion. Ok nije dosta, trebaju nam ljudi koji istom politikom mogu nastaviti i uzeti titulu.
I takav klub predstaviti investitorima, osvajaca duple krune, sa mladim igracima i stadionom dobit ces dobrog investitora. Investitor ce biti covjek bez kojeg Zeljo moze biti prvi, klub nam treba. Takav klub ce stvoriti uprava jer ces imati sistem uredjenih pravila, u kojem ce svako znati svoj posao. Trener ce raditi ono sto se od njega trazi, Brkovic, Siljak, Maja imat ce svoje zadatke.
Smetalo nam je mijesanje Misimovica u sportski segment, e sad koliko Senad zna o fudbalu toliko majstore Amar zna o biznisu? Sta to Amar zna o biznisu? Najveci projekat je Tuborg, kojeg vise nije vlasnik.
Da se vratimo investitoru. To je covjek bez kojeg Zeljo moze i mora biti prvi. Zeljeznicar jedini u BiH ima prihode od vlastite imovine, velika je vrijednost te imovine puno veca od jedne titule.
Investitor ne smije doci ovde da nas vadi iz dugova kao Tan kod kona. On je taj koji ce nam pomoci da napraimo uspjeh u Evropi i pomoc izgradnje npr zapada, kampa.