Kjosevski - nije imo nesto puno posla, jedino gdje se istako je ona odbrana sa par metara kada je bio faul nad Sipovicem
Pavic - onako, i ofanzivno i defanzivno bolji nego proslih par utakmica, nazad zatvaro ono malo sto su pokusavali, naprijed se ubacivo, centriro ali bez nekog veceg uspjeha.
Sipovic - kao i svi u odbrani nije bio nesto zapazen, ne komplikuje, ako nema kome izbija loptu daleko, nadam se da je laksa povreda, ako je uopste zbog povrede izaso na poluvremenu.
Bogi - standardno, malo ispadne, malo izbije protivniku u noge, malo se dobro postavi u zracnom duelu, zanimljivo mi je bilo da je u toku jedne akcije doso cak do lijevog krila

Stanic - nekoliko godina stariji, ali i dalje jednako glup i iste greske pravi. U jednoj situaciji gdje je sviran ofsajd Zvijezdi, cijela odbrana je izasla, jedino je on bio iza izvan linije i tijesno je svirano. Pasovi protivniku u noge na 30-40 metara od gola, ofanzivno 0, jedan centarsut kojeg se mogu sjetiti je zavrsio na tribini. Jedina dobra stvar je promjena strane koju pravovremeno odradi. Ostalo jedno veliko nista. Apsolutno zasluzeno skandiranje, cak i nedovoljno jako za moj ukus. Trebalo ga je jace prozivati. Futavac.
Sabanadzovic - sta da kazem, njegova pozicija je nezahvalna, dosta posla koji odradi je "nevidljiv", ali vrlo bitan. Poceo je traziti loptu, izvlaci se prema stoperima, zapocinje akcije, jedino sta mu zamjeram je jako slab udarac, djeluje kao da nema snage. Onu sansu bi Ramovic puno bolje zavrsio, ali Boze moj.
Mujezinovic - interesantan igrac definitivno. Nisko teziste, brz, borben, rastrcan, agilan, zna i sa loptom, ima donji dio karanfilića, hoce je i povuci, hoce sutirati. Naprednija verzija Hajdarevica

Valjace nam sigurno.
Veselinovic - dosta slican Zaimu. Uradi nesto ali nema konkretne zavrsnice, vrlo cesto ni pokusaja. Napravi dobar dribling, prodje dva, tri igraca i onda ili izgubi loptu, zaboravi je, ili je ispuca negdje bez ikakvog smisla. Odlican tehnicar, onakav laznjak je samo Zajko Zeba prodavo u nasoj ligi. Na kraju krajeva, onaj ko nesto pokusava ce i pogrijesiti, tako da ja ne gledam na njegovu partiju kao na nesto toliko lose.
Ramovic - tanak. Rastrzan, doduse par cistih lopti mu je svirano kao faul pa je zbog toga malo izgubio koncentraciju.
Zec A. - svaka cast za go, ali smijem ruku dati da bi sljedecih 10 istih sansi promasio. Takav igrac, zicere ce promasiti, a zabice ovakav go. A i to zbog svoje glave i kurcevitosti. Ostali bi primili, pogledali, odigrali, a on je opalio jer ga boli patka za sve

Krpic - razgrto, guro, skako, jednu sansu kako treba imo i to je to.
Izmjene:
Rodin - solidno odigro, pokazo da ima mjesta u prvih 11. Nista gori od Bogija i Sipe.
Dado - nista napredovo nije od utakmica sa Standardom i Fernecom. Apsolutno isti igrac, ista igra, iste mane, samo stariji par godina. Steta onog slobodnjaka, fino je nanijetio

Zec E. - igracina. Za 5 minuta pokazo braci sta bi krilni napadac trebo raditi. Ako se spremi mogo bi nam biti fino pojacanje za evropu. Ako je izborimo

Ko nas je kleo, nije dangubio.