Pocetkom drugog kad pocese skandirati kraj mene lik govori, kome ovo govore, pa dobar je Stanic.

Ma većina nije ni zviždala, ni psovala, sjever je bio najbolji što se toga tiče. Biloo je podrške sa zapada, ali bilo je i ironičnih aplauza.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 11:31 pmBilo je i onih na zapadu koji su ga bodrili na pocetku i aplaudirali.
Pocetkom drugog kad pocese skandirati kraj mene lik govori, kome ovo govore, pa dobar je Stanic.![]()
![]()
Mogli su samo pic.kice sa kobilje glave dobiti po nosu, medjusobno vise ne.RokElsner44 je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 11:36 pmDa li neko zna vise o fajtu nakon tekme? Znam da ovo nije mjesto za to, pitam da li je istina ili?
Nesto mislim da nas ovaj sudija nij3 namjerno zakidao, nego da covjek jednostavno ne zna. Pa kakve je sve faulove davao i nama i njima, da Bog mili sacuva. Jos na sve to konstantno sjecka igru, bilo koji kontakt faul, faul nad nasim igracem, kod nas lopta, mozemo fino u kontru ( znam da ne znamo trcat kontre, al et mogli smofcz je napisao/la: ↑pon mar 18, 2019 12:02 amI zaboravih... Sudjenje je bilo katastrofalno, dusmansko. Sreca pa nam ipak nije mogao oduzeti pobjedu. Majku im milu ***** svoj trojici, zajedno s njihovim nalogodavcima.
U svemu tome me mozda jos vise nervira mutavost nasih igraca. Galamite pobogu, okruzujte ga, disite mu za vratom. Jok, oni se usute i gledaju pred sebe.
Bas tako. Nema on pojma. Nit osjecaja za fudbalsku igru.Zeljo je napisao/la: ↑pon mar 18, 2019 12:36 amNesto mislim da nas ovaj sudija nij3 namjerno zakidao, nego da covjek jednostavno ne zna. Pa kakve je sve faulove davao i nama i njima, da Bog mili sacuva. Jos na sve to konstantno sjecka igru, bilo koji kontakt faul, faul nad nasim igracem, kod nas lopta, mozemo fino u kontru ( znam da ne znamo trcat kontre, al et mogli smofcz je napisao/la: ↑pon mar 18, 2019 12:02 amI zaboravih... Sudjenje je bilo katastrofalno, dusmansko. Sreca pa nam ipak nije mogao oduzeti pobjedu. Majku im milu ***** svoj trojici, zajedno s njihovim nalogodavcima.
U svemu tome me mozda jos vise nervira mutavost nasih igraca. Galamite pobogu, okruzujte ga, disite mu za vratom. Jok, oni se usute i gledaju pred sebe.) on vraca loptu da se izvede. Katastrofa
Ja nisam mogao. Nije mi se dalo galamiti a i bio sam pri vrhu u drugom poluvremenu.Zaka je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 11:32 pmMa većina nije ni zviždala, ni psovala, sjever je bio najbolji što se toga tiče. Biloo je podrške sa zapada, ali bilo je i ironičnih aplauza.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 11:31 pmBilo je i onih na zapadu koji su ga bodrili na pocetku i aplaudirali.
Pocetkom drugog kad pocese skandirati kraj mene lik govori, kome ovo govore, pa dobar je Stanic.![]()
![]()
Buraz ti stvarno nisi dobar u glavu! Ukratko!Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:48 pmStorme ne treba biti toliki genijalac i strucnjak da zahtijevamo kvalitet znajuci koliko smo i sta platili ,stvoreni su preduslovi da se trava odrzava i odrzavala se..a sta vidimo danas,iz dana u dan sve losije stanje sa travom. Usminkat ce se ona i bit ce tepih u maju i to sve stoji ali dugorocno strada teren. To ti je isto da kupis auto sa full opremom a zapadnes u snijegu a ne koristis 4x4 pogon. Pa koji vrag imas najbolju travulju na Balkanu i uslove ako ih neces koristiti u punom kapacitetu , jer ne ulazes u odrzavanje koje ce kao takvo istrositi dugovjecnost terena. Pa ce na kraju biti Misimovic ubleha , javiti ce se opet federalna da pise o grcima i neregularnostima tendera i da je trava neka nizerazredna i da je sve lose uradjeno. A u principu samo je do odrzavanja i ulaganja. Pa nekad nam je zeleniji bio pomocni nego danasnji hibridni teren,pustite pricusu,u maju je i kod mene u dvoristu tepih kad pokosis ali se ne radi o tome.storm_raider je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:40 pmTeren zbog snijega moze dobiti malo zuckastu boju, ali se mora redovno odrzavati da bi se to sredilo. Volio bih kada bi se covjek zaduzen za teren javio i pojasnio, znam da cita i pise ovdje.