Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 17, 2019 11:31 pm

Bilo je i onih na zapadu koji su ga bodrili na pocetku i aplaudirali.

Pocetkom drugog kad pocese skandirati kraj mene lik govori, kome ovo govore, pa dobar je Stanic. :( :(

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 17, 2019 11:32 pm

Kome u Sarajevu prijeti suspenzija? :kafa:

PlaviVlak
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:

Pocetkom drugog kad pocese skandirati kraj mene lik govori, kome ovo govore, pa dobar je Stanic. :( :(
Ma većina nije ni zviždala, ni psovala, sjever je bio najbolji što se toga tiče. Biloo je podrške sa zapada, ali bilo je i ironičnih aplauza.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned mar 17, 2019 11:36 pm

Ma dobio je on što je zaslužio. Njega je Jug iznenadio definitivno. Moglo se primjetiti.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

RokElsner44
Kontakt:

Da li neko zna vise o fajtu nakon tekme? Znam da ovo nije mjesto za to, pitam da li je istina ili?

fcz
Kontakt:

ned mar 17, 2019 11:55 pm

Jos jedna od "onih nasih" pobjeda. Nadigras ih u vecem dijelu utakmice, stvoris fin broj sansi dok njima ne dopustis nijednu a ipak do kraja strepis. Nije izgledalo lose kao protiv Slobode ali naravno da je jos daleko od dobrog. Treba uzeti u obzir da su ovi, kao i Sloboda, totalno nemocni za neko nadigravanje pa se orijentisu samo na destrukciju i odbranu. Da su usle jos dvije od onih cetiri-pet odlicnih sansi koje smo imali vjerovatno bi nam sve izgledalo ruzicastije a i igracima bi poraslo samopouzdanje koje im itekako fali. Ima Amar ovdje jako puno posla a prioritet je po meni rad na tom psiholoskom planu, samopouzdanje (kao i nedostatak istog) cini cuda. Evidentno je i da su nam krila problem; i Zec i Veseli su, kao i Zajim u vecini utakmica prilicno beskorisni pa nam se sve nekako svede na Sinana i centarsuteve bekova na Krpica. Krila niti prave neki poseban pritisak niti imaju hrabrosti da probiju i udju u 16.

Kjosevski - besposlen.
Stanic - Objektivno - odigrao skroz solidno. Subjektivno - nadam se da ce ostatak sezone odgledati sa Zapada.
Pavic - vrlo aktivan, rastrcan, standardno dobra partija.
Bogicevic - kako god on je od svih nasih stopera trenutno u najboljoj formi.
Sipovic - dosta sigurnije izgledao nego u prethodnim utakmicama, nadam se da je povreda laksa.
Sabanadzovic - nije to izgledalo dobro, znatan broj kardinalnih gresaka u defanzivi, ubrljao onu sansu bas pocetnicki. Onako su nekad stoperi vracali golmanima dok se jos moglo nogom vratiti u ruke. Opcenito, od pocetka proljetnog dijela mi nije na svom nivou i ne bih se bunio da ga Amar malo klupira. Kad vec ne donosi prevagu ne znam koliko je pametno uigravati ekipu sa igracem koji ti sigurno ode.
Ramovic - mozda trunku manje dobar nego u proslim utakmicama ali opet jedan od boljih nasih igraca.
Mujezinovic - nije mi jasno zasto ga ljudi kritikuju. U prvom poluvremenu mozda nije blistao ali u drugom je konstantno dizao ritam nase igre.
A. Zec - golcina velemajstorska, sve ostalo - nemam rijeci...
Veselinovic - jednako los kao Zec, samo sto jos nije zabio ni gol. Zao mi je stvarno, vidi se da je momak fin, posteno se trudi, znam da je kvalitetan igrac... Ali jednostavno sve sto uradi je naopako. Mislim da je kod njega problem psiholoske prirode. Sta god da je problem, nadam se da ce ga sto prije prevazici.
Krpic - nema mu se sta puno prigovoriti (osim mozda one sanse glavom u prvom). Grizao je kao lav, tukli su ga maksimalno a nije imao nekih aman upotrebljivih lopti.

E. Zec - maestro. Radite sta znate ali osposobite ga za barem 60 minuta igre, ovaj covjek je u stanju da pojede komplet ligu.
Rodin - fino odigrano sem jedne katastrofalne greske koja im je otvorila opasnu kontru.
Sadikovic - pristojno, steta za onaj slobodnjak.

Posjetom bas i nisam zadovoljan. OK, igra u Tuzli nije bila neki mamac ali ipak je ovih 3500-4000 ispod naseg nivoa.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

rodrigo87
Kontakt:

ned mar 17, 2019 11:59 pm

RokElsner44 je napisao/la:
Da li neko zna vise o fajtu nakon tekme? Znam da ovo nije mjesto za to, pitam da li je istina ili?
Mogli su samo pic.kice sa kobilje glave dobiti po nosu, medjusobno vise ne.

fcz
Kontakt:

pon mar 18, 2019 12:02 am

I zaboravih... Sudjenje je bilo katastrofalno, dusmansko. Sreca pa nam ipak nije mogao oduzeti pobjedu. Majku im milu ***** svoj trojici, zajedno s njihovim nalogodavcima.

U svemu tome me mozda jos vise nervira mutavost nasih igraca. Galamite pobogu, okruzujte ga, disite mu za vratom. Jok, oni se usute i gledaju pred sebe.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon mar 18, 2019 12:03 am

Zaka je napisao/la:
ned mar 17, 2019 11:30 pm
@Lars, kome od pitara prijeti suspenzija za derbi?
Mećao sam stranicu-dvije prije.

MrkiMedo
Kontakt:

pon mar 18, 2019 12:04 am

Da nam je sad uvezati tri pobjede ...

PlaviVlak
Kontakt:

pon mar 18, 2019 12:08 am

Ali 7000 na Koševu, čega...
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 18, 2019 12:34 am

Zaka je napisao/la:
pon mar 18, 2019 12:08 am
Ali 7000 na Koševu, čega...
Zuba.

Zeljo
Kontakt:

pon mar 18, 2019 12:36 am

fcz je napisao/la:
I zaboravih... Sudjenje je bilo katastrofalno, dusmansko. Sreca pa nam ipak nije mogao oduzeti pobjedu. Majku im milu ***** svoj trojici, zajedno s njihovim nalogodavcima.

U svemu tome me mozda jos vise nervira mutavost nasih igraca. Galamite pobogu, okruzujte ga, disite mu za vratom. Jok, oni se usute i gledaju pred sebe.
Nesto mislim da nas ovaj sudija nij3 namjerno zakidao, nego da covjek jednostavno ne zna. Pa kakve je sve faulove davao i nama i njima, da Bog mili sacuva. Jos na sve to konstantno sjecka igru, bilo koji kontakt faul, faul nad nasim igracem, kod nas lopta, mozemo fino u kontru ( znam da ne znamo trcat kontre, al et mogli smo :D ) on vraca loptu da se izvede. Katastrofa
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 18, 2019 12:47 am

Slazem se sa @Zeljo. Pun kuraac presjecanja igre bez pravog razloga i onda se cudimo kad igramo Europu, sta sve sudije pustaju. Cist crveni nisu dali Zvijezdi.

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 18, 2019 1:48 am

Zeljo je napisao/la:
pon mar 18, 2019 12:36 am
fcz je napisao/la:

Nesto mislim da nas ovaj sudija nij3 namjerno zakidao, nego da covjek jednostavno ne zna. Pa kakve je sve faulove davao i nama i njima, da Bog mili sacuva. Jos na sve to konstantno sjecka igru, bilo koji kontakt faul, faul nad nasim igracem, kod nas lopta, mozemo fino u kontru ( znam da ne znamo trcat kontre, al et mogli smo :D ) on vraca loptu da se izvede. Katastrofa
Bas tako. Nema on pojma. Nit osjecaja za fudbalsku igru.

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 18, 2019 1:50 am

Zaka je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:

Ma većina nije ni zviždala, ni psovala, sjever je bio najbolji što se toga tiče. Biloo je podrške sa zapada, ali bilo je i ironičnih aplauza.
Ja nisam mogao. Nije mi se dalo galamiti a i bio sam pri vrhu u drugom poluvremenu.

Ali ono sto nisam ocekivao je JUG. Svaka cast na tome.
Prvo par slabih, pa vodja poludi i govori "izdao je svetinju, ajdeee" i tad se bas culo.

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 18, 2019 2:47 am

Ne znam je li ko pisao sta za tekmu pitara i za onaj crveni.
Hajd kiksali su pa raja ne pominje, ali crveni koji je Krupa dobila je smjesan. Da su pitari usli u kazneni vjerovatno bi i penal bio.

Bez obzira sto su kiksali treba biti oprezan i svjestan sta se sve desava. Znaci sudija im je opet pokusao pomoci ali hvala Bogu pa su bili ocajno i nisu ga ni s igracem vise mogli zabiti.
Ovo je strasno.

nikson
Kontakt:

pon mar 18, 2019 3:00 am

Bosanac1993 je napisao/la:
ned mar 17, 2019 10:48 pm
storm_raider je napisao/la:
ned mar 17, 2019 10:40 pm
Teren zbog snijega moze dobiti malo zuckastu boju, ali se mora redovno odrzavati da bi se to sredilo. Volio bih kada bi se covjek zaduzen za teren javio i pojasnio, znam da cita i pise ovdje.
Storme ne treba biti toliki genijalac i strucnjak da zahtijevamo kvalitet znajuci koliko smo i sta platili ,stvoreni su preduslovi da se trava odrzava i odrzavala se..a sta vidimo danas,iz dana u dan sve losije stanje sa travom. Usminkat ce se ona i bit ce tepih u maju i to sve stoji ali dugorocno strada teren. To ti je isto da kupis auto sa full opremom a zapadnes u snijegu a ne koristis 4x4 pogon. Pa koji vrag imas najbolju travulju na Balkanu i uslove ako ih neces koristiti u punom kapacitetu , jer ne ulazes u odrzavanje koje ce kao takvo istrositi dugovjecnost terena. Pa ce na kraju biti Misimovic ubleha , javiti ce se opet federalna da pise o grcima i neregularnostima tendera i da je trava neka nizerazredna i da je sve lose uradjeno. A u principu samo je do odrzavanja i ulaganja. Pa nekad nam je zeleniji bio pomocni nego danasnji hibridni teren,pustite pricusu,u maju je i kod mene u dvoristu tepih kad pokosis ali se ne radi o tome.
Buraz ti stvarno nisi dobar u glavu! Ukratko!
Opsirno receno je 895844 puta kakav ce biti teren, jer mora konstatno imati svjetlosti itd a tokom zime (citaj tokom snijega) zbog toga sto grijaci nisu radili a nisu jer nemamo tu trafo stanicu za njih il sta vec, teren nije imao dovoljno svjetlosti i samim tim se desavaa sta se desava. To s trafo stanicom nije do ove uprave iako ti to zelis tako predstaviti.
Samim tim ovdje padaju u vodu price o vama nekim kao stalnim citacima foruma, dugogodisnjim pratiocima itd itd...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ono.na
Kontakt:

pon mar 18, 2019 5:38 am

Je.acemo ih u derbiju!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Guvo
Kontakt:

pon mar 18, 2019 7:32 am

niksone buraz ja sam iz pofalica, ne poredi me sa ovim!! Meni je jasno sada staj e bilo sa terenom i kazem ok ako je tako, hvala onima sto su objasnili.
BOJKOT GG.BA PORTALA!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.

Prijava