Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 16, 2019 11:11 am

kvalitet je napisao/la:Kako ste vi smiješni. Pomirite se s tim da se Miske ne vraća, a i ne mora (i pored niza dobrih stvari koje je uradio) nakon što je sa svojim ljudima dezerterski napustio klub. Vama je u očima bolji onaj koji je odlučio da se zbog navodnih prijetnji (u stvarnosti zato što ne zna prihvatiti poraz) ne pojavi na sjednici Skupštine i tako nanese ŠTETU, nego čovjek koji je od Želje napravio najtrofejniji klub u državi i koji hoće da radi i od Želje napravi nešto više. Meni je to nelogično, ne shvatam fakat.

Ništa odvratnije nisam vidio od ove podjele. Kako ne možete pružiti priliku ovim ljudima, pa kasnije ocjenjivati njihov rad? Čemu potreba da se od samog početka ocrne svi ovi ljudi? Da nemate neki lični interes sigurno ne bi tako pisali, već bi RADI ŽELJE podržali ove ljude. Ja sam podržavao i bivšu strukturu sve dok se nije vidjelo da su izgubili sve konce. Isto će biti i s ovima. I mislim da tako svi trebamo raditi, ako nam je ŽELJO najbitniji. Može se i poštovati Miske i dati prilika ovima. Vjerujte mi, nije teško, pokušajte.
Ja sam od Zelje vikendicu kupio, jes da je malo dalje, cak u Trnovu, ali Boze moj.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:15 am

Ja mislim da je najveci u @Grbavice
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:18 am

Koliko si ih to probao? :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LeBlue
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:21 am

Zaka je napisao/la:
sub feb 16, 2019 11:01 am
LARSSON je napisao/la:
sub feb 16, 2019 6:06 am
Prema biltenu A. Šehić i Ćeman nisu na posudbi nego su raskinuti ugovori.

FK "FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO i igrač Šehić Aldin sporazumno raskinuli profesionalni ugovor
broj 369/18 od 06.07.2018.
FK "FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO i igrač Ćeman Aldin sporazumno raskinuli profesionalni ugovor
broj 774/16 od 01.09.2016.

OP su napustili: Danijal Osmic, Sanjin Guso, Zeljko Removic, Denis Salihic, Amar porca

Sanjin Guso jedan od standardnijih u kadetima i Danijal Osmic otisli u sarajevo.

Već je krenuo napredak Omladinskog pogona, samo naprijed, slobodno otpustite još kojeg trenera, i nema nam ravnih. :bih:
A Danijal Osmić je dječak koji se uključio u projekat za evropsku Grbavicu, a također i dječak koji bi mogao uspjeti.
I ja sam sudjelovao u svim akcijama. Sad su dosli novi ljudi u upravi kluba. Bili ja sad trebao da predjem i podrzavam i pomazem rivalni klub, samo zato sto su novi ljudi u klubu? Ne, normalno da se treba isto podrzati kao i kad je druga uprava bila.

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:22 am

storm_raider je napisao/la:
sub feb 16, 2019 10:36 am
Plava Porodica je napisao/la:
sub feb 16, 2019 10:35 am
Naravno. Prvi ću opet biti protiv i ovih ako se ne ispune ciljevi. A visoki su. Iz dana u dan rastu.
A ciljevi su?

Ja necu biti ni protiv ovih tek tako, kao sto nisam ni protiv proslih. Treba ljudima dati priliku.
Pa kad bih oisao o ciljevima dobio bih otkaz. Možda kasnije se nakanim uz kaficu kući.
Ništa prezahtjevno, već realno. U istom tempu u kojem su bivši radili. Ali uz značajna poboljšanja na poljima zbog kojih oni i nisu više tu.
Ja ću bogami biti protiv ovih. Moje strpljenje je za prošle bilo dvije godine. Ovima nakon svih pogubljenih živaca sumnjam da će biti toliko. Ali vjerujem im apsolutno da se možemo poboljšati u svim poljima i 100godišnjicu dočekati sa europskom ekipom, sa još jednom novom tribinom na Grbavici, sa početkom gradnje kampa, sa uređenim klubom sa sve manje i manje dugova kako prema državi, tako i prema privatnim firmama.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:26 am

Zaka je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

FK "FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO i igrač Šehić Aldin sporazumno raskinuli profesionalni ugovor
FK "FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO i igrač Ćeman Aldin sporazumno raskinuli profesionalni ugovor

OP su napustili: Danijal Osmic, Sanjin Guso, Zeljko Removic, Denis Salihic, Amar porca

Sanjin Guso jedan od standardnijih u kadetima i Danijal Osmic otisli u sarajevo.

Već je krenuo napredak Omladinskog pogona, samo naprijed, slobodno otpustite još kojeg trenera, i nema nam ravnih. :bih:
A Danijal Osmić je dječak koji se uključio u projekat za evropsku Grbavicu, a također i dječak koji bi mogao uspjeti.
Pa taj djecak je i ovdje sa nama na forumu i javi se ponekad. Ne mogu da vjerujem da su ga pustili tek tako. To je onaj mali sto je svu svoju ustedjevinu dao za Grbavicu, pa smo iz zahvalnosti pokrenuli akciju preko foruma da skupimo novac da mu poklonimo desetogodisnju kartu za Istok, sto smo i uradili..

https://sport1.oslobodjenje.ba/tifo/for ... jena/76040

Pa Zeljo se obavezao da mu stipendira skolovanje:
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ala/19170/

Ne mogu da vjerujem.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:31 am

Sto ti je legenda i igracina, ne moze podic loptu sa zemlje al opet iz toga stativa i najbolja sansa u prvom poluvremenu.
Ali i onaj ga baci laznjakom ko pionira

Meni ne nasa druga ekipa jaca, dosta jaca nego prva. Udrugoj ekipi samo Zera nije neki igrac, ostalo skoro svi iz prve, stoperi mozda 3.-4.opcija ali nisu drasticno losiji od prva dva pa da se razlika osjeti. Jes da je i Olimpic slabiji, umorniji poslije bio kako i Amar kaze ali opet sigurno je drugi tim jaci od prvog.
I u tom drugom poluvremenu smo imali dobrih sansi za gol, samo losa realizacija je kriva. Krpa ono mora zabiti, Dacic lose pucao, Veseli morao iz prve.
Opet nase sanse su bolje nego njihove u prvom. Najboljs im je ona kad je Klepac mislim pogrijesio i otvorio im kontru 3 na 1. Vjerovatno bi bolji tim ono i kaznio, dva tri suta su traljavo imali tad pa smo uspjeli blokirati.

Kospa
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:33 am

Mali je daleko najbolji u svojoj generaciji bio, kapiten. Pisaj ga... ako je ovo zbog one informacije da svi placaju onda smo retardirani debili najveci na svijetu
... Godine života svoga tebi dao sam...

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:34 am

sub feb 16, 2019 11:22 am
storm_raider je napisao/la:
sub feb 16, 2019 10:36 am
sub feb 16, 2019 10:35 am
Naravno. Prvi ću opet biti protiv i ovih ako se ne ispune ciljevi. A visoki su. Iz dana u dan rastu.
A ciljevi su?

Ja necu biti ni protiv ovih tek tako, kao sto nisam ni protiv proslih. Treba ljudima dati priliku.
Pa kad bih oisao o ciljevima dobio bih otkaz. Možda kasnije se nakanim uz kaficu kući.
Ništa prezahtjevno, već realno. U istom tempu u kojem su bivši radili. Ali uz značajna poboljšanja na poljima zbog kojih oni i nisu više tu.
Ja ću bogami biti protiv ovih. Moje strpljenje je za prošle bilo dvije godine. Ovima nakon svih pogubljenih živaca sumnjam da će biti toliko. Ali vjerujem im apsolutno da se možemo poboljšati u svim poljima i 100godišnjicu dočekati sa europskom ekipom, sa još jednom novom tribinom na Grbavici, sa početkom gradnje kampa, sa uređenim klubom sa sve manje i manje dugova kako prema državi, tako i prema privatnim firmama.
Nemoj ti pisat, nisi ti njihov glasnogovornik. Kopiraj gdje su javno iznijeli svoje ciljeve, plan, strategiju i tako se predstavili navijacima.
Nesto je Selimovic i pominjao u onim silnim intervijuima osim sto je kukao.

Pa sad za sad se samo tim i mozemo voditi, iako to nije ni blizu prezentaciji plana, ciljeva ali eto.

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:39 am

Kospa je napisao/la:
sub feb 16, 2019 11:33 am
Mali je daleko najbolji u svojoj generaciji bio, kapiten. Pisaj ga... ako je ovo zbog one informacije da svi placaju onda smo retardirani debili najveci na svijetu
Ma vjerovatno j do toga jer nisu to male pare i neko stvarno nema da toliko ulaze u dijete ili ako ima priliku da nista ne placa sto ne bi i otisao tamo.

Ja se ne sikiram, obecali su "podici omladinski pogon koji je do njihovog dolaska bio ocajan".
Eto sad za sad znamo da je Adzem ili ce biti nogiran, da su ukinuli te "stipendije" pa svi moraju placat, da su dva standardna igraca otisla jedan bio i kapiten.

E ja ne znam da li ovo da im pisemo ko + ili - ? :kafa:

PlaviVlak
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:43 am

Leon_Professional je napisao/la:
sub feb 16, 2019 10:31 am
Najmjerodavniji bilo ih 50 jedva, pola od njih ne zna ni sta je skandirala. 😂😂😂
Ali nemoj tako, to je protiv Želje, narušavamo atmosferu. Nisu oni narušili atmosferu i uticali na -15, dozvolili da nam klošari na terenu oduzmu nadu za titulu već u decembru. Ne mogu sad ovog moralisanja od onih koji su mjesecima radili sve loše za Želju i ne mislim pod tim neslaganje sa upravom i želja za njihovim odlaskom, nego način kako se pisalo i pritisak koji se stvarao.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:44 am

A šta bi trebao organizovati skupštinu, pressicu da sad kaže šta im je plan i cilj? Šta su se dogovorili u ovih mjesec i po dana? A za par dana ušli u klub, pitanje je jesu li se u putu sreli ijedan od njih prije.
Ali šta je bitno. To je da su nas preksinoć izvjestili o radu kluba u ovom malom periodu. Uradili su ono što je najhitnije bilo po klub. Prvi korak odličan. Idemo dalje.
Pratimo rad. Očekujemo rezultate.
Prvi si ti spominjao kako se prvi par dana javljao non stop i iz paśtete iskakao Selimović. Šta je trebao kao bivši otjerat sve medije oko sebe. Normalno da će se svima odazvati i odgovarati na ista pitanja istim odgovorima da ispoštuje ove hajmo reći naše novinare.
A sad ga prozivaš što ga nema da nam objasni šta planiramo.
Saznat ćemo i sad na vrijeme sve. I prije početka nekih radova kroz objavu na zvaničnoj, kroz pressove ali kad to bude trebalo.
Šta se sad ima očitavati kad procesi nisu ni blizu gotovih. A najmanje je tu do kluba.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

PlaviVlak
Kontakt:

sub feb 16, 2019 11:48 am

LeBlue je napisao/la:
Zaka je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

I ja sam sudjelovao u svim akcijama. Sad su dosli novi ljudi u upravi kluba. Bili ja sad trebao da predjem i podrzavam i pomazem rivalni klub, samo zato sto su novi ljudi u klubu? Ne, normalno da se treba isto podrzati kao i kad je druga uprava bila.
Pa ja sam ovu zimu više nego ikad potrošio u fan shopu, jer me ne zanima uprava, ali ovo je dječak od 15 godina, koji je svoju ušteđevinu dao za svog Želju. Tada smo se obavezali kao Klub, a ne kao uprava da će taj dječak biti stipendiran i da je i dalje tako sigurno nas ne bi napustio.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

LeBlue
Kontakt:

sub feb 16, 2019 12:05 pm

Zaka je napisao/la:
sub feb 16, 2019 11:48 am
LeBlue je napisao/la:
Zaka je napisao/la:

Pa ja sam ovu zimu više nego ikad potrošio u fan shopu, jer me ne zanima uprava, ali ovo je dječak od 15 godina, koji je svoju ušteđevinu dao za svog Želju. Tada smo se obavezali kao Klub, a ne kao uprava da će taj dječak biti stipendiran i da je i dalje tako sigurno nas ne bi napustio.
Steta ako je tako, da se nemaju sredstva da se stipendiraju djeca. Sta je tu je, ja svakako ne bih presao u konkurentni klub.

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 16, 2019 12:30 pm

sub feb 16, 2019 11:44 am
A šta bi trebao organizovati skupštinu, pressicu da sad kaže šta im je plan i cilj? Šta su se dogovorili u ovih mjesec i po dana? A za par dana ušli u klub, pitanje je jesu li se u putu sreli ijedan od njih prije.
Ali šta je bitno. To je da su nas preksinoć izvjestili o radu kluba u ovom malom periodu. Uradili su ono što je najhitnije bilo po klub. Prvi korak odličan. Idemo dalje.
Pratimo rad. Očekujemo rezultate.
Prvi si ti spominjao kako se prvi par dana javljao non stop i iz paśtete iskakao Selimović. Šta je trebao kao bivši otjerat sve medije oko sebe. Normalno da će se svima odazvati i odgovarati na ista pitanja istim odgovorima da ispoštuje ove hajmo reći naše novinare.
A sad ga prozivaš što ga nema da nam objasni šta planiramo.
Saznat ćemo i sad na vrijeme sve. I prije početka nekih radova kroz objavu na zvaničnoj, kroz pressove ali kad to bude trebalo.
Šta se sad ima očitavati kad procesi nisu ni blizu gotovih. A najmanje je tu do kluba.
U klub se ulazi s planom i ciljem.
Ti intervijui su trebali da posluze za predstavljanje njihovog projekta, plana, strategije. On je samo kukao i vazda isti sjebani glas imao i sebe hvalio kako je Travnik digao kako ovo kako ono.
O tome govorim. Nek ne izlazi vise u medijima bgt, dosta mi je Vuciceve politike i takvog scenskog nastupa.

Uostalom prozvan je za govornicu na skupstini, imao je i tu priliku da prezentuje plan.

Nemoj ti meni da sam ja tad srao a sad ga zovem. Jer to nije istina, on je imao dovoljno prostora jer na svakom portalu, tv-u je bio i nek je jer sam protiv rata s medijima ali je problem njegov nastup na istim. Iskljuciva samo promocija, glumljenje zrtve.

U Zelju se ulazi s ciljem i vec razradjenim planom jer Zeljo je institucija i navijaci treba da budu upoznati s tim.
To sto su se oni bazirali samo da otjeraju, sto su se skupili noc prije, sto su kao nasi politicari kampanju vodili da ocrne one koji su na vlasti. To je njihov problem.

Nacinom dolaska, strukturom, promovisanjem u startu su lose krenuli i imaju minuse, ne znam sta su drugo ocekivali.
Ali dosli su, imaju vrijeme pred sobom.
Ja im jos nisam napisao "uprava napolje". Ali cu kritikovat sto ne valja i hvalit sto valja.

AdmirA
Kontakt:

sub feb 16, 2019 12:32 pm

U Danijalu Osmiću smo mnogo izgubuli. Neka smo. Sto se tice prelaznog roka, suzdrzan sam, sa tendencijom na NE. Ali opet kažem, valjda Amar zna, tu je da zna.

Southboy
Kontakt:

sub feb 16, 2019 12:47 pm

Ova uprava ce sama vidjeti na prvoj domacoj utakmici koliku ima podrsku i to je cinjenica..

Cak i ako se pobjedi u Bijeljini bice 1500 ljudi na Grbavici maximalno sljedecu,a ako ne uzmu nece ni milja( takodje i ako pobjedimo a bude kisa i hladno)..
Zivi bili pa vidjeli..to je tako i niko to ne mozese promjeniti,sad za sad..takvu su nam poruku poslali prije mjesec-dva a takav ce i odgovor dobiti

shzna
Kontakt:

sub feb 16, 2019 12:57 pm

Southboy je napisao/la:
sub feb 16, 2019 12:47 pm
Ova uprava ce sama vidjeti na prvoj domacoj utakmici koliku ima podrsku i to je cinjenica..

Cak i ako se pobjedi u Bijeljini bice 1500 ljudi na Grbavici maximalno sljedecu,a ako ne uzmu nece ni milja( takodje i ako pobjedimo a bude kisa i hladno)..
Zivi bili pa vidjeli..to je tako i niko to ne mozese promjeniti,sad za sad..takvu su nam poruku poslali prije mjesec-dva a takav ce i odgovor dobiti
Pobjeda u Bijeljini i lijepo vrijeme pred tekmu na Grbavici = 8 hiljada sigurno!
1987

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub feb 16, 2019 12:57 pm

Sto se prelaznog roka tice, zadovoljan sam jer se Sipovic doveo, ovo ostalo tanko. Hajde Bajic i vise nego ok, treba bekova, Stanica i Dadu necu da komentarisem, smijurija, Ermin mirise na slucaj Jahic, ali dobro, sacekat cemo. Igracina jeste i uvijek sam govorio da takve treba dovoditi, pa ako upali, super. To ako neko ima veliku platu, normalno je za igrace takvog kalibra. Nece Vranjes igrati za kikiriki, kao sto ni Ermin sigurno ne igra. Dovodjenje igraca kao sto je Mujezinovic podrzavam, ali puno skup za svoje godine. Odsteta + oprostila se naknada za Behrama. Valjda ne bude greska kao za Arezinu gdje se isto oprostila naknada. Klepac je na posudbi, pa to i nije frka.

I za OP su se pravili problemi i trazile mane, da vidimo kako ce bas sada raditi, pogotovo nakon sto se i Adzem 'otjerao'. Kakve se podjele prave u klubu, to je stvarno nevjerovatno, ja ne znam kako da mi vise ista ocekujemo u narednim godinama. Boze sacuvaj...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

shzna
Kontakt:

sub feb 16, 2019 1:04 pm

Ovaj Stanić je tragikomedije majke mi. :lol:
1987

Trenutno korisnika/ca: ghamaz, Google [Bot] i 40 gostiju.

Prijava