Plava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 11:44 am
A šta bi trebao organizovati skupštinu, pressicu da sad kaže šta im je plan i cilj? Šta su se dogovorili u ovih mjesec i po dana? A za par dana ušli u klub, pitanje je jesu li se u putu sreli ijedan od njih prije.
Ali šta je bitno. To je da su nas preksinoć izvjestili o radu kluba u ovom malom periodu. Uradili su ono što je najhitnije bilo po klub. Prvi korak odličan. Idemo dalje.
Pratimo rad. Očekujemo rezultate.
Prvi si ti spominjao kako se prvi par dana javljao non stop i iz paśtete iskakao Selimović. Šta je trebao kao bivši otjerat sve medije oko sebe. Normalno da će se svima odazvati i odgovarati na ista pitanja istim odgovorima da ispoštuje ove hajmo reći naše novinare.
A sad ga prozivaš što ga nema da nam objasni šta planiramo.
Saznat ćemo i sad na vrijeme sve. I prije početka nekih radova kroz objavu na zvaničnoj, kroz pressove ali kad to bude trebalo.
Šta se sad ima očitavati kad procesi nisu ni blizu gotovih. A najmanje je tu do kluba.
U klub se ulazi s planom i ciljem.
Ti intervijui su trebali da posluze za predstavljanje njihovog projekta, plana, strategije. On je samo kukao i vazda isti sjebani glas imao i sebe hvalio kako je Travnik digao kako ovo kako ono.
O tome govorim. Nek ne izlazi vise u medijima bgt, dosta mi je Vuciceve politike i takvog scenskog nastupa.
Uostalom prozvan je za govornicu na skupstini, imao je i tu priliku da prezentuje plan.
Nemoj ti meni da sam ja tad srao a sad ga zovem. Jer to nije istina, on je imao dovoljno prostora jer na svakom portalu, tv-u je bio i nek je jer sam protiv rata s medijima ali je problem njegov nastup na istim. Iskljuciva samo promocija, glumljenje zrtve.
U Zelju se ulazi s ciljem i vec razradjenim planom jer Zeljo je institucija i navijaci treba da budu upoznati s tim.
To sto su se oni bazirali samo da otjeraju, sto su se skupili noc prije, sto su kao nasi politicari kampanju vodili da ocrne one koji su na vlasti. To je njihov problem.
Nacinom dolaska, strukturom, promovisanjem u startu su lose krenuli i imaju minuse, ne znam sta su drugo ocekivali.
Ali dosli su, imaju vrijeme pred sobom.
Ja im jos nisam napisao "uprava napolje". Ali cu kritikovat sto ne valja i hvalit sto valja.