Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 06, 2019 1:24 pm

jug21
Kontakt:

sri feb 06, 2019 1:25 pm

Budi Željo je napisao/la:
sri feb 06, 2019 11:47 am
kvalitet je napisao/la:
sri feb 06, 2019 11:26 am
Razlika je ta što su za ove nove rekli odmah na početku da neće biti transparentni, pa ta priča i dominira, iako, realno, ne postoji neka velika razlika u transparentnosti ZA SADA. Ako se i ovi budu busali u prsa transparentnošću, onda treba tražiti svaki detalj da se iznese u javnost (osim onih detalja koje zbog ugovora ne smiju iznijeti). U suprotnom, ovakav način je sasvim ok. Naravno, mislim da zaslužujemo znati kakvo će biti stanje s dugom nakon konačne odluke koja se očekuje, kakav će biti reprogram potpisan, vraćamo li dug redovno itd.

@Leone iste sam informacije dobio za Mustafu. Puno trči, može više pozicija igrati, zna peglati loptu i, što je zanimljivo, kaže mi jedan Veležovac da je on bio jedini igrač u posljednje vrijeme kojeg raja nije gotivila, kao ima neki arogantan stav.
Ja evo iskreno na sve to ne gledam ni iz jednog rova, nego fino sa strane i ovo za sad, barem sto se tice zvanicne stranice, objava i toga, izgleda isto kao i prije. Znaci idu vijesti sa priprema, video izvjestaji ekipe iz 1921tv, svaki igrac koji je doveden napisano je da li je posudba ili ugovor i na koji vremenski rok. Fan shop radi, nudi neke opcije za clanove, specijalna snizenja na odredjene artikle.
Na kraju krajeva mi se uhvatili transparentnosti a to uopste ne znaci da svaki navijac mora znati kad je ko prno u klubu, jel Vranjesu 12 milja ili je 7, placa li ga Megamix ili Badzakova firma, nego kad dodje neko sa zeljom da ulozi svoje pare kao sponzor, investitor, da ga docekaju otvorene knjige poslovanja, da je sve crno na bijelo. I kroz takav odnos onda steknes povjerenje kod ljudi pa neko i unese koju marku u klub.
Ma mi smo ko narod užasni,samo trazimo mane,i pljujemo sve redom,a vecinom znamo poluinformacije i mahalastinu.
Neki dan neko mrtav-hladan napisa da ce ovi novi teren gnojivom iz kante posipati,tako nesto moze samo pitar napisati.
Sramotno,Allaha mi.
Gledam maloprije slike,teren u odlicnom stanju.
Najljepša drogo ovoga svijeta
Tvoj sam ovisnik

Budi Željo
Kontakt:

sri feb 06, 2019 1:42 pm

jug21 je napisao/la:
Ma mi smo ko narod užasni,samo trazimo mane,i pljujemo sve redom,a vecinom znamo poluinformacije i mahalastinu.
Neki dan neko mrtav-hladan napisa da ce ovi novi teren gnojivom iz kante posipati,tako nesto moze samo pitar napisati.
Sramotno,Allaha mi.
Ma brate pogani smo i to je to. Šta sam se bljuvotina naslušao, što o prošloj upravi, što o sadašnjoj, i to sve od velikih Željinih navijača. Što kažeš za pitare, samo iskreno ne znam jesam li i od njih išta slično čuo ikad.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

ublehas
Kontakt:

sri feb 06, 2019 1:59 pm

storm_raider je napisao/la:
sri feb 06, 2019 1:15 pm
"Privatizacija" u BiH je strasno osjetljivo pitanje, pogotovo kada je Zeljo u pitanju...

Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović, Mustafa Mujezinović
Otišli: Miloš Bakrač, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Jovan Blagojević
Od ovih što su otišli, bitniji igrači su bili Ivan i Jovan. Ovi što su došli trebali bi da ekipu učine izbalansiraniijom. Još kada tome dodamo Amara, trebali bi biti malo jači. Osim toga kada oduzmemo "čudne" okolnosti pod kojima smo gubili zadnje utakmice, trebalo bi da je ovo dovoljno za Evropu.

Navodno se ganja još jedan veznjak.

avlami97
Kontakt:

sri feb 06, 2019 2:04 pm

ublehas je napisao/la:
sri feb 06, 2019 1:59 pm
storm_raider je napisao/la:
sri feb 06, 2019 1:15 pm
"Privatizacija" u BiH je strasno osjetljivo pitanje, pogotovo kada je Zeljo u pitanju...

Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović, Mustafa Mujezinović
Otišli: Miloš Bakrač, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Jovan Blagojević
Od ovih što su otišli, bitniji igrači su bili Ivan i Jovan. Ovi što su došli trebali bi da ekipu učine izbalansiraniijom. Još kada tome dodamo Amara, trebali bi biti malo jači. Osim toga kada oduzmemo "čudne" okolnosti pod kojima smo gubili zadnje utakmice, trebalo bi da je ovo dovoljno za Evropu.

Navodno se ganja još jedan veznjak.
Pod "došli" bi trebalo stajati i Jadranko Bogičević, jer je njumu istekao ugovor, a nakon isteka smo potpisali novi jednogodišnji.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

storm_raider
Kontakt:

sri feb 06, 2019 2:14 pm

Da, jos jedan veznjak se ganja. Neko "ozbiljniji".
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Zeljo AP
Kontakt:

sri feb 06, 2019 2:16 pm

gavran je napisao/la:
uto feb 05, 2019 9:00 pm
fanaticZeljin je napisao/la:
uto feb 05, 2019 8:57 pm
Jos Ordagic pa da izginemo :zeljeznicar1: :ganja:
Molio sam te da nikom ne govoris :ne:
Do kad ga mozemo ocekivati tico 😂

Grbavica
Kontakt:

sri feb 06, 2019 2:25 pm

Leon_Professional je napisao/la:Izvinite za offtopic ali da priupitam je li neko u dijaspori kupio ili koristio ove usluge BhTelecoma i kako je to funkcionisalo.
Jesil to i ti napustio rodnu grudu i naso inostrani angazman slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

PratimsamoPlave

sri feb 06, 2019 2:41 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri feb 06, 2019 11:17 am
PratimsamoPlave je napisao/la:
sri feb 06, 2019 10:39 am
Volio ga neko, ne volio. Dzenan Zajmovic igrac koji ce uvijek moci igrati i nekad praviti razliku u ovoj ligi. Jednostavno potrebna je visina, dug korak i malo brzine. I kao takav sjebao je najbolje RB ove lige (Kadusic, onaj iz Sirokog, Hebibovic, Sabanovic). To da je bilo koji drugo igrac pisalo bi se o velikom talentu ili potencijalu kojeg moramo usmjeriti. Video Zajmovica, nisu neke stvari sa treninga, ili izmisljenje. One situacije su se desavale na terenu u kljucnim utakmicama prosle sezone(Sarajevo, Zrinski, Krupa) i neke najbolje ove sezone(Narva, Sarajevk, Siroki A) . Zrinski, Siroki, Sarajevo on je nas najopasniji igrac bio. Igrac koji kad mu se jebe mater sa svih tribina, pucs sa 25 metara prema golu Goska. Nikakav strah i postovanje prema protivniku taj covjek nema, i to je razlog tim partijama. Tri gola na derbiju zabiti u pet koliko je igrao, i ta dva koja nije igrao imao je svoje sanse. Respect.
Njegova slabost su tzv manje utakmice, i manjak pameti. Idealan igrac za rotacije!
Ps. Mustafa i Enese sretno!
:zid: :zid: :zid: :doktor: :doktor: :doktor:
Asim Zec!
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 06, 2019 2:49 pm

Grbavica je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Izvinite za offtopic ali da priupitam je li neko u dijaspori kupio ili koristio ove usluge BhTelecoma i kako je to funkcionisalo.
Pitam za hanumu :ganja:

Pa da me to ceka kad dodjem na ljeto, imam ugovor do ljeta a klub mi sad nece da izadje u susret :ganja:

plavi kanarinac
Kontakt:

sri feb 06, 2019 3:06 pm

sri feb 06, 2019 10:39 am
Volio ga neko, ne volio. Dzenan Zajmovic igrac koji ce uvijek moci igrati i nekad praviti razliku u ovoj ligi. Jednostavno potrebna je visina, dug korak i malo brzine. I kao takav sjebao je najbolje RB ove lige (Kadusic, onaj iz Sirokog, Hebibovic, Sabanovic). To da je bilo koji drugo igrac pisalo bi se o velikom talentu ili potencijalu kojeg moramo usmjeriti. Video Zajmovica, nisu neke stvari sa treninga, ili izmisljenje. One situacije su se desavale na terenu u kljucnim utakmicama prosle sezone(Sarajevo, Zrinski, Krupa) i neke najbolje ove sezone(Narva, Sarajevk, Siroki A) . Zrinski, Siroki, Sarajevo on je nas najopasniji igrac bio. Igrac koji kad mu se jebe mater sa svih tribina, pucs sa 25 metara prema golu Goska. Nikakav strah i postovanje prema protivniku taj covjek nema, i to je razlog tim partijama. Tri gola na derbiju zabiti u pet koliko je igrao, i ta dva koja nije igrao imao je svoje sanse. Respect.
Njegova slabost su tzv manje utakmice, i manjak pameti. Idealan igrac za rotacije!
Ps. Mustafa i Enese sretno!
Asim Zec!
Satirana glavica... ja vjerujem da se Amaru vise svidja Zajim nego Zec... a vidjet cemo ... ali ovo kako se pljuje po njemu je bas toliko seljacki ...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

PratimsamoPlave

sri feb 06, 2019 3:17 pm

plavi kanarinac je napisao/la:

Asim Zec!
Satirana glavica... ja vjerujem da se Amaru vise svidja Zajim nego Zec... a vidjet cemo ... ali ovo kako se pljuje po njemu je bas toliko seljacki ...
Anketa da se promjeni pp nik u laznineandertalac
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Grbavica
Kontakt:

sri feb 06, 2019 3:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:

Pa da me to ceka kad dodjem na ljeto, imam ugovor do ljeta a klub mi sad nece da izadje u susret :ganja:
Obrati se sindikatu :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 06, 2019 3:33 pm

Grbavica je napisao/la:
sri feb 06, 2019 3:23 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:

Obrati se sindikatu :D
:rofl: :placeodsmijeha:

blueDBR
Kontakt:

sri feb 06, 2019 3:34 pm

I Asim Zec i Dzenan Zajmovic su velikeeeee kurč**e od igrača koji ne zasluzuju ni po čemu dosad prikazanom da igraju u prvih 11 u klubu kao što je Željezničar, odavno su tu i jednostavno nisu kvalitet pokazali da bi igrali u prvoj!

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 06, 2019 4:39 pm

sri feb 06, 2019 3:17 pm
plavi kanarinac je napisao/la:

Asim Zec!
Anketa da se promjeni pp nik u laznineandertalac
U seharu sa postom o zaimu
Hljeb ti se ogadio šta napisa :placeodsmijeha:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SanMan
Kontakt:

sri feb 06, 2019 4:52 pm

Uvjek sam bio protiv privatizacije ali kad vidim kako je prošla najbolja uprava i način na koji je otjerana jedino privatizacija pomaže. Svi ostali će samo uvećavati dug i produžavati agoniju bez obzira na rezultate.
Zabraniti prodaju imovine, ime i boju a ostalo nek radi šta hoće. Igrači, trenere i članove uprava nek mjenja kako hoće i nek ga kradu kolko im dozvoli (a frajer nije budala ni glup čim ima milione da uloži u Želju)
Nama puno manje brige, samo gledaš šta se dešava na terenu i aplaudiraš ili zviždiš.

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 06, 2019 4:56 pm

phpBB [video]

Kakav igrač jebote život..
Tek po potezima u europskim utakmicama vidiš koliko je školovan i kako se nosi sa njima kad 90% ekipe izgleda izgubljeno..
Da si nam živ i zdrav i da s bratom doneseš LŠ u Dolinu.. :titula:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jug21
Kontakt:

sri feb 06, 2019 5:00 pm

Budi Željo je napisao/la:
sri feb 06, 2019 1:42 pm
jug21 je napisao/la:
Sramotno,Allaha mi.
Ma brate pogani smo i to je to. Šta sam se bljuvotina naslušao, što o prošloj upravi, što o sadašnjoj, i to sve od velikih Željinih navijača. Što kažeš za pitare, samo iskreno ne znam jesam li i od njih išta slično čuo ikad.
Ostao sam frapiran kad sam na FB pročitao sta jedan(nekad viđeniji)nas navijac pise za Ivicu.
I to samo zbog amoziteta prema jednom igraču(egzistencija).
Bolesno
Najljepša drogo ovoga svijeta
Tvoj sam ovisnik

teteac8684
Kontakt:

sri feb 06, 2019 5:19 pm

sri feb 06, 2019 4:56 pm
phpBB [video]

Kakav igrač jebote život..
Tek po potezima u europskim utakmicama vidiš koliko je školovan i kako se nosi sa njima kad 90% ekipe izgleda izgubljeno..
Da si nam živ i zdrav i da s bratom doneseš LŠ u Dolinu.. :titula:
On nek' uradi jos jednom onakav "lob" kao na zadnjoj utakmici nece ni na klupi biti, ziv bio pa vidio...

Trenutno korisnika/ca: Gagi tm 87 i 45 gostiju.

Prijava