Ma mi smo ko narod užasni,samo trazimo mane,i pljujemo sve redom,a vecinom znamo poluinformacije i mahalastinu.Budi Željo je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 11:47 amJa evo iskreno na sve to ne gledam ni iz jednog rova, nego fino sa strane i ovo za sad, barem sto se tice zvanicne stranice, objava i toga, izgleda isto kao i prije. Znaci idu vijesti sa priprema, video izvjestaji ekipe iz 1921tv, svaki igrac koji je doveden napisano je da li je posudba ili ugovor i na koji vremenski rok. Fan shop radi, nudi neke opcije za clanove, specijalna snizenja na odredjene artikle.kvalitet je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 11:26 amRazlika je ta što su za ove nove rekli odmah na početku da neće biti transparentni, pa ta priča i dominira, iako, realno, ne postoji neka velika razlika u transparentnosti ZA SADA. Ako se i ovi budu busali u prsa transparentnošću, onda treba tražiti svaki detalj da se iznese u javnost (osim onih detalja koje zbog ugovora ne smiju iznijeti). U suprotnom, ovakav način je sasvim ok. Naravno, mislim da zaslužujemo znati kakvo će biti stanje s dugom nakon konačne odluke koja se očekuje, kakav će biti reprogram potpisan, vraćamo li dug redovno itd.
@Leone iste sam informacije dobio za Mustafu. Puno trči, može više pozicija igrati, zna peglati loptu i, što je zanimljivo, kaže mi jedan Veležovac da je on bio jedini igrač u posljednje vrijeme kojeg raja nije gotivila, kao ima neki arogantan stav.
Na kraju krajeva mi se uhvatili transparentnosti a to uopste ne znaci da svaki navijac mora znati kad je ko prno u klubu, jel Vranjesu 12 milja ili je 7, placa li ga Megamix ili Badzakova firma, nego kad dodje neko sa zeljom da ulozi svoje pare kao sponzor, investitor, da ga docekaju otvorene knjige poslovanja, da je sve crno na bijelo. I kroz takav odnos onda steknes povjerenje kod ljudi pa neko i unese koju marku u klub.
Ma brate pogani smo i to je to. Šta sam se bljuvotina naslušao, što o prošloj upravi, što o sadašnjoj, i to sve od velikih Željinih navijača. Što kažeš za pitare, samo iskreno ne znam jesam li i od njih išta slično čuo ikad.jug21 je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 1:25 pmMa mi smo ko narod užasni,samo trazimo mane,i pljujemo sve redom,a vecinom znamo poluinformacije i mahalastinu.
Neki dan neko mrtav-hladan napisa da ce ovi novi teren gnojivom iz kante posipati,tako nesto moze samo pitar napisati.
Sramotno,Allaha mi.
Gledam maloprije slike,teren u odlicnom stanju.
Od ovih što su otišli, bitniji igrači su bili Ivan i Jovan. Ovi što su došli trebali bi da ekipu učine izbalansiraniijom. Još kada tome dodamo Amara, trebali bi biti malo jači. Osim toga kada oduzmemo "čudne" okolnosti pod kojima smo gubili zadnje utakmice, trebalo bi da je ovo dovoljno za Evropu.storm_raider je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 1:15 pm"Privatizacija" u BiH je strasno osjetljivo pitanje, pogotovo kada je Zeljo u pitanju...
Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović, Mustafa Mujezinović
Otišli: Miloš Bakrač, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Jovan Blagojević
Pod "došli" bi trebalo stajati i Jadranko Bogičević, jer je njumu istekao ugovor, a nakon isteka smo potpisali novi jednogodišnji.ublehas je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 1:59 pmOd ovih što su otišli, bitniji igrači su bili Ivan i Jovan. Ovi što su došli trebali bi da ekipu učine izbalansiraniijom. Još kada tome dodamo Amara, trebali bi biti malo jači. Osim toga kada oduzmemo "čudne" okolnosti pod kojima smo gubili zadnje utakmice, trebalo bi da je ovo dovoljno za Evropu.storm_raider je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 1:15 pm"Privatizacija" u BiH je strasno osjetljivo pitanje, pogotovo kada je Zeljo u pitanju...
Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović, Mustafa Mujezinović
Otišli: Miloš Bakrač, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Jovan Blagojević
Navodno se ganja još jedan veznjak.
Jesil to i ti napustio rodnu grudu i naso inostrani angazmanLeon_Professional je napisao/la:Izvinite za offtopic ali da priupitam je li neko u dijaspori kupio ili koristio ove usluge BhTelecoma i kako je to funkcionisalo.
Asim Zec!Plava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 11:17 amPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:39 amVolio ga neko, ne volio. Dzenan Zajmovic igrac koji ce uvijek moci igrati i nekad praviti razliku u ovoj ligi. Jednostavno potrebna je visina, dug korak i malo brzine. I kao takav sjebao je najbolje RB ove lige (Kadusic, onaj iz Sirokog, Hebibovic, Sabanovic). To da je bilo koji drugo igrac pisalo bi se o velikom talentu ili potencijalu kojeg moramo usmjeriti. Video Zajmovica, nisu neke stvari sa treninga, ili izmisljenje. One situacije su se desavale na terenu u kljucnim utakmicama prosle sezone(Sarajevo, Zrinski, Krupa) i neke najbolje ove sezone(Narva, Sarajevk, Siroki A) . Zrinski, Siroki, Sarajevo on je nas najopasniji igrac bio. Igrac koji kad mu se jebe mater sa svih tribina, pucs sa 25 metara prema golu Goska. Nikakav strah i postovanje prema protivniku taj covjek nema, i to je razlog tim partijama. Tri gola na derbiju zabiti u pet koliko je igrao, i ta dva koja nije igrao imao je svoje sanse. Respect.
Njegova slabost su tzv manje utakmice, i manjak pameti. Idealan igrac za rotacije!
Ps. Mustafa i Enese sretno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitam za hanumu
Satirana glavica... ja vjerujem da se Amaru vise svidja Zajim nego Zec... a vidjet cemo ... ali ovo kako se pljuje po njemu je bas toliko seljacki ...PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 2:41 pmAsim Zec!Plava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 11:17 amPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:39 amVolio ga neko, ne volio. Dzenan Zajmovic igrac koji ce uvijek moci igrati i nekad praviti razliku u ovoj ligi. Jednostavno potrebna je visina, dug korak i malo brzine. I kao takav sjebao je najbolje RB ove lige (Kadusic, onaj iz Sirokog, Hebibovic, Sabanovic). To da je bilo koji drugo igrac pisalo bi se o velikom talentu ili potencijalu kojeg moramo usmjeriti. Video Zajmovica, nisu neke stvari sa treninga, ili izmisljenje. One situacije su se desavale na terenu u kljucnim utakmicama prosle sezone(Sarajevo, Zrinski, Krupa) i neke najbolje ove sezone(Narva, Sarajevk, Siroki A) . Zrinski, Siroki, Sarajevo on je nas najopasniji igrac bio. Igrac koji kad mu se jebe mater sa svih tribina, pucs sa 25 metara prema golu Goska. Nikakav strah i postovanje prema protivniku taj covjek nema, i to je razlog tim partijama. Tri gola na derbiju zabiti u pet koliko je igrao, i ta dva koja nije igrao imao je svoje sanse. Respect.
Njegova slabost su tzv manje utakmice, i manjak pameti. Idealan igrac za rotacije!
Ps. Mustafa i Enese sretno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anketa da se promjeni pp nik u laznineandertalacplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 3:06 pmSatirana glavica... ja vjerujem da se Amaru vise svidja Zajim nego Zec... a vidjet cemo ... ali ovo kako se pljuje po njemu je bas toliko seljacki ...
Obrati se sindikatuLeon_Professional je napisao/la:Pitam za hanumu![]()
Pa da me to ceka kad dodjem na ljeto, imam ugovor do ljeta a klub mi sad nece da izadje u susret
U seharu sa postom o zaimuPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 3:17 pmAnketa da se promjeni pp nik u laznineandertalacplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 3:06 pmSatirana glavica... ja vjerujem da se Amaru vise svidja Zajim nego Zec... a vidjet cemo ... ali ovo kako se pljuje po njemu je bas toliko seljacki ...
Ostao sam frapiran kad sam na FB pročitao sta jedan(nekad viđeniji)nas navijac pise za Ivicu.Budi Željo je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 1:42 pmMa brate pogani smo i to je to. Šta sam se bljuvotina naslušao, što o prošloj upravi, što o sadašnjoj, i to sve od velikih Željinih navijača. Što kažeš za pitare, samo iskreno ne znam jesam li i od njih išta slično čuo ikad.jug21 je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 1:25 pmMa mi smo ko narod užasni,samo trazimo mane,i pljujemo sve redom,a vecinom znamo poluinformacije i mahalastinu.
Neki dan neko mrtav-hladan napisa da ce ovi novi teren gnojivom iz kante posipati,tako nesto moze samo pitar napisati.
Sramotno,Allaha mi.
Gledam maloprije slike,teren u odlicnom stanju.
On nek' uradi jos jednom onakav "lob" kao na zadnjoj utakmici nece ni na klupi biti, ziv bio pa vidio...Plava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 4:56 pm
Kakav igrač jebote život..
Tek po potezima u europskim utakmicama vidiš koliko je školovan i kako se nosi sa njima kad 90% ekipe izgleda izgubljeno..
Da si nam živ i zdrav i da s bratom doneseš LŠ u Dolinu..![]()