Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 7:04 pm
Brkoo je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 5:51 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 4:29 pm
A dobro sto ovi sad rade jel?
Svidjq ti se prelazni do sad?
Najbitnija stvar je da se za sportski dio pita covjek koji je kvalitetan, strucan, mangup itd, tako da sam miran sto se tice sportskog dijela. Ono sto se vec sad zna je to da ce biti mnogo mnogo bolja kondicija igraca, nece crkavati u 60-oj minuti. Ja kao navijac nisam zadovoljan dolaskom kera stanica ali Amar je sef, on se pita za sve u sportskom dijelu i on je odgovoran za rezultat..
Daj ba Brko mani se te price sad.
I prije su treneri smatrali da im taj i taj trebaju i odgovorni su bili i odgovarali su, a tebe nije sprijecilo da svakom manu nadjes i sve popljujes.
Prije je Ermin bio levat, a sad kad je dosao ni rijeci o njemu, kao Amar je pa hajd.
Stop povratnicima pa se vrati Zera, Stanic, Bogi. Opet nista.
Levat iz Osjeka se dovede. To kao nije polovnjak.
Ekipa osakacenija nego proslu polusezonu, a opet nista. Dok si prije stalno nesto kritikovo.
Budi samo dosljedan, nemoj mi dvostrukih arsina i onda mozemo pricat.
Boli me kc ko je trener, ako sam imo stav onda ga imam ko god da je trener.
Jesu li imali kvalitet ti treneri? Neki uspjeh u karijeri, nesto cime bi zasluzili da im se vjeruje? Da li su ti treneri od prosjecnog igraca mogli napraviti boljeg, uklopiti ga u svoj sistem pa da on izgleda dobro, pa onda i osvojiti nesto sa tim igracem ili igracima?
Nije svejedno ko je trener. To jr jako bitna stvar. Najvaznija stvar je kvalitetan i dobar trener. Nadati se trofejima a da ti treneri budu Odovic, Krcmarevic, Kostic itd mogu samo ljudi koji nemaju pojma o fudbalu. Zbog toga sam sad miran i ne sekiram se.
Sto se tice tih igraca koje si nabrojao(Stana, Bogi, Zeric, Ermin Zec), jedino za Zeca mislim da ima kvalitet. Hoce li se pokazati kao pojacanje vidjet cemo..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!