Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 30, 2019 5:39 pm

LARSSON je napisao/la:
sri jan 30, 2019 5:26 pm
Hej stana ko ti brani :bih:

http://spor-tske.ba/hehe/?fbclid=IwAR2F ... kytdxwfryA
Znaci truho je al je potpisao.

Uprava svaka cast pa ste uspijeli potpisati Stanica. Prica se da je tesko bilo izborit se s timovima iz Spanije i Italije.

azbaha
Kontakt:

sri jan 30, 2019 5:41 pm

Brkoo je napisao/la:
sri jan 30, 2019 3:11 pm
azbaha je napisao/la:
sri jan 30, 2019 2:01 pm
Upravo tako, vidis ti si se sjetio i te moje tv. Gdje bilo koji skaut moze uopce pogledati utakmicu nekog naseg igraca, prije nego sto odluci da se zaputi za Sarajevo?
Da nemamo ove momke iz 1921, kurku bismo mi imali i intervjue i sanse i usporene i sve. Jednostavno smo u kurcu kao sredina, kao drzava, evo ovo sto se desilo sa proslom upravom je cist dokaz za to.
Sta se to desilo sa proslom upravom? Ljudi isli iz greske u gresku sto se tice sportskog dijela, rezultat toga je da smo usli u seriju poraza a fali nam mnogo kvalitetnih igraca i za prvih 11 i za klupu. Sto se tice ostalog(stadion, administracija itd)svaka im cast na tome. Jednostavno ljudi su dostigli svoj maksimum i to je to. Hvala im do neba na dobrim stvarima koje su uradili ali idemo dalje..
A cek zelis reci da nije bilo malverizacija od nasih igraca, sudija i zeljinih legendi?

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jan 30, 2019 5:50 pm

Za Stanica je i pet glava prevelika plata.

Lijepo je cuti da svi u veznom redu super rade na pripremama.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

sri jan 30, 2019 5:51 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri jan 30, 2019 4:29 pm
Brkoo je napisao/la:
azbaha je napisao/la:
sri jan 30, 2019 2:01 pm
Upravo tako, vidis ti si se sjetio i te moje tv. Gdje bilo koji skaut moze uopce pogledati utakmicu nekog naseg igraca, prije nego sto odluci da se zaputi za Sarajevo?
Da nemamo ove momke iz 1921, kurku bismo mi imali i intervjue i sanse i usporene i sve. Jednostavno smo u kurcu kao sredina, kao drzava, evo ovo sto se desilo sa proslom upravom je cist dokaz za to.
Sta se to desilo sa proslom upravom? Ljudi isli iz greske u gresku sto se tice sportskog dijela, rezultat toga je da smo usli u seriju poraza a fali nam mnogo kvalitetnih igraca i za prvih 11 i za klupu. Sto se tice ostalog(stadion, administracija itd)svaka im cast na tome. Jednostavno ljudi su dostigli svoj maksimum i to je to. Hvala im do neba na dobrim stvarima koje su uradili ali idemo dalje..
A dobro sto ovi sad rade jel?
Svidjq ti se prelazni do sad?
Najbitnija stvar je da se za sportski dio pita covjek koji je kvalitetan, strucan, mangup itd, tako da sam miran sto se tice sportskog dijela. Ono sto se vec sad zna je to da ce biti mnogo mnogo bolja kondicija igraca, nece crkavati u 60-oj minuti. Ja kao navijac nisam zadovoljan dolaskom kera stanica ali Amar je sef, on se pita za sve u sportskom dijelu i on je odgovoran za rezultat..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jan 30, 2019 5:56 pm

A jbg, bio je i Oda sef i jos poneko prije njega, pa bi se skoro svaka akvizicija docekala na noz. Mislim, nije bas fer prema prijasnjim trenerima, ali to je sada i nebitno, treba gledati u buducnost :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

blueboy
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:04 pm

CURVA je napisao/la:
sri jan 30, 2019 5:41 pm
blueboy je napisao/la:
sri jan 30, 2019 5:32 pm
Evo razmišljanja stručnog štaba iz prve ruke na ovaj dio priprema:
Šabanadžović najbolji, Osmanović i Ramović odlični, Hajdarević također kad je spreman, Krpić prespreman i bez pogovora radi sve što se traži od njega, Pavić tanak, Stanić truhlo ali se nadaju da će se spremiti, Ermin Zec ako se spremi 15-20 golova će dati bez problema, igrački fenomenalan.

Eh sad Vranješ. Odlučeno je da ga puste, jer neće da smanji zahtjeve, i istina je da ima 12 milja mjesečno. Čovjek je šutio i radio, nikakav problem nije napravio i kaže da mu se ne isplati za manje igrati. Biće mu isplaćene tri plate i pustit će ga.

Eto, ako mi nadođe još nešto pisat ću.
E volim sto si napisao zq Vranjesa cak su mi se neki smijali ali eto ja se uopste ne fur am da sam neki insajder nego ono sve sto znam napisem jer znam koliko ovdje ima dobrih likova koji zive zeljeznicar .abd prva domaca protiv mladosti idemo napraviti ludi lo SVI U PLAVOM
Brate ja pišem ono što saznam i to je provjereno, malo kad nagađam i sve ovo je onako kako sam napisao. Stanić nije dobio nikakav ugovor jer ga čekaju da vide ima li išta od njega. Ermin Zec je odbio od Zrinjskog 10 hiljada eura mjesečno, kupio je stan u Sarajevu i to je prevagnulo da dođe, bukvalno se nudio.
Zadnja izmjena: blueboy, dana/u sri jan 30, 2019 6:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:11 pm

Odakle lova da jednom igraču damo 20 milja mjesečno? :D
1987

blueboy
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:15 pm

shzna je napisao/la:
sri jan 30, 2019 6:11 pm
Odakle lova da jednom igraču damo 20 milja mjesečno? :D
Nismo mi mi dali, Zrinjski mu davao, pogrešno sam se izrazio.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:18 pm

sri jan 30, 2019 12:50 pm

slika
Da se fino vidi majstorija :klanjase:

slika

Brkoo
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:23 pm

Omar500 je napisao/la:
sri jan 30, 2019 5:56 pm
A jbg, bio je i Oda sef i jos poneko prije njega, pa bi se skoro svaka akvizicija docekala na noz. Mislim, nije bas fer prema prijasnjim trenerima, ali to je sada i nebitno, treba gledati u buducnost :palacgore:
Oda nije bio sef, bio je to na papiru samo(nije imao sekunde jedne autoriteta). 99% trenera poslije Amara nisu imali kompetencije da budu treneri naseg kluba. Kakav uspjeh su imali u svojim trenerskim karijerama? Kako takvim trenerima da vjerujes za bilo sta?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:27 pm

Ko će vodu platit...
イビチャ・オシム

SanMan
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:40 pm

mirzza je napisao/la:
sri jan 30, 2019 1:17 pm
Vranjes ne ide u Tursku, valjda se nisu dogovorili sta i kako.
Nama treba jos dosta za ovu ekipu, stoper, vezni koji ce biti i izvodjac prekida, minimalno. Spic nam nije pod moranjem jer tu mogu Zecevi odigrati.
Ovo sto je @Amar927 napisao za Amarov tip veznjaka, po meni bi mogao biti Dzeno Osmanovic, samo ga treba dobro izbrusiti.
Zaim iznenadjujuce dobar ovu utakmicu, nadam se da ce drzati taj nivo.
Sada cemo vidjeti na cemu su u Turskoj, nekako je logicno da ce Pavic, Ramovic uci u prvih 11, i nadam se Veseli i Ermin mjesto Asima i Zaima.
@Durgo, Hrvatska je druga reprezentacija svijeta, Dinamo je prezimio u Evropi, napravili su terene i imaju dosta kvalitetnih igraca.
Daleko smo mi od njih, mozemo se ravnati sa Makedoncima, ni Slovencima ne mozemo blizu prici po pitanju infrastrukture i trenerskog kadra.
+1
Kad Bosna bude druga na svijetu mi nedamo igrača ispod 10M

Grbavica
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:41 pm

LARSSON je napisao/la:
sri jan 30, 2019 12:50 pm

slika
Da se fino vidi majstorija :klanjase:

slika
Ko da ga pam pogodi
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Dominic
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:43 pm

Cuj Zeljo dao Erminu zeki 10000 mjesecne plate!! Vala insajderu upamtit cemo te. :pljesak:
I jos zapetlja ''nismo mi davali, Svinjski davao'''. Pa koliko je dobio. 15000? Hajde da zabavljamo mahalu.

blueboy
Kontakt:

sri jan 30, 2019 6:53 pm

Dominic je napisao/la:
Cuj Zeljo dao Erminu zeki 10000 mjesecne plate!! Vala insajderu upamtit cemo te. :pljesak:
I jos zapetlja ''nismo mi davali, Svinjski davao'''. Pa koliko je dobio. 15000? Hajde da zabavljamo mahalu.
Nije mi cilj da se raspravljam ovdje s tobom niti imam vremena za to, dobio je daleko manje od 10 hiljada. I nemoj me zvati insajderom, niti mi je cilj da to budem, samo imam neke info iz prve ruke koje ovdje podijelim. Ako te baš zanima od koga piši mi na po, pa ću ti reći.

blueboy
Kontakt:

blueboy je napisao/la:
Dominic je napisao/la:
Nije mi cilj da se raspravljam ovdje s tobom niti imam vremena za to, dobio je daleko manje od 10 hiljada. I nemoj me zvati insajderom, niti mi je cilj da to budem, samo imam neke info iz prve ruke koje ovdje podijelim. Ako te baš zanima od koga piši mi na pp, pa ću ti reći.

mirzza
Kontakt:

sri jan 30, 2019 7:01 pm

Vranjes nema 12 milja, nije nikad ni imao.

Elegant
Kontakt:

sri jan 30, 2019 7:03 pm

Kako je sve monotono postalo, nikad dosadnije prirpeme do sada, samo da hoce i ovo proci da se nastavi sezona pa da viidmo na cemu smo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 30, 2019 7:04 pm

Brkoo je napisao/la:
sri jan 30, 2019 5:51 pm
sri jan 30, 2019 4:29 pm
Brkoo je napisao/la:

A dobro sto ovi sad rade jel?
Svidjq ti se prelazni do sad?
Najbitnija stvar je da se za sportski dio pita covjek koji je kvalitetan, strucan, mangup itd, tako da sam miran sto se tice sportskog dijela. Ono sto se vec sad zna je to da ce biti mnogo mnogo bolja kondicija igraca, nece crkavati u 60-oj minuti. Ja kao navijac nisam zadovoljan dolaskom kera stanica ali Amar je sef, on se pita za sve u sportskom dijelu i on je odgovoran za rezultat..
Daj ba Brko mani se te price sad.
I prije su treneri smatrali da im taj i taj trebaju i odgovorni su bili i odgovarali su, a tebe nije sprijecilo da svakom manu nadjes i sve popljujes.

Prije je Ermin bio levat, a sad kad je dosao ni rijeci o njemu, kao Amar je pa hajd.
Stop povratnicima pa se vrati Zera, Stanic, Bogi. Opet nista.
Levat iz Osjeka se dovede. To kao nije polovnjak.
Ekipa osakacenija nego proslu polusezonu, a opet nista. Dok si prije stalno nesto kritikovo.

Budi samo dosljedan, nemoj mi dvostrukih arsina i onda mozemo pricat.
Boli me kc ko je trener, ako sam imo stav onda ga imam ko god da je trener.

Amar927
Kontakt:

sri jan 30, 2019 7:06 pm

Veca

Sinisa Bogi Rodin Pavic

Saban Hajdar

E.Zec Ramovic Veseli

Krpic

E.Zeca sam stavio jer vjerujem da ce biti medju prvih 11.Ovo ne izlgeda lose uz dobrog stopera Horic/Kostic/Sipovic/Franic i zadnjeg veznog.Mozda se i ovaj mali Bajic pokaze pa bude novi Kvesic al vakat je da Amar dovese anonimusa za kojeg ce se ispostaviti da je pravi potez.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava