Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 02, 2018 11:21 pm

Pa zna li se sta vezano za Amara? Ima li sanse da dodje i da saradjuje sa Senadom?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

alombardo
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:26 pm

Koševo nece ispunjavati uslove

MrkiMedo
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:26 pm

Evo slusam ovaj intervju sad. Eto nije Arezina problem, gospodin covjek koji nikad nije greskicu napravio. To zamjeram upravi vise nego ista sto su sebi dopustili da se vezu sa ovakvima.

AdmirA
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:29 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned dec 02, 2018 11:21 pm
Pa zna li se sta vezano za Amara? Ima li sanse da dodje i da saradjuje sa Senadom?
Svi kažu skupština, a ovo mora sad već da se počne rješavati.

PratimsamoPlave

ned dec 02, 2018 11:30 pm

Vodi ga u Real jebote on, sta si ga nama doveo sa tim karakteristikama..
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

PratimsamoPlave

ned dec 02, 2018 11:31 pm

Qooler je napisao/la:
ned dec 02, 2018 11:03 pm
storm_raider je napisao/la:
ned dec 02, 2018 9:38 pm
Aj da cujemo i Crnog Peru:

phpBB [video]
Odgledao...

Vjerujem čovjeku do u riječ iz njegovog ugla gledanja. Sve u svemu, više je u pravu nego nije. Ono što nije u pravu je da :
1. Protiv Apollona, Filip je igrao ofazivnog veznog. Željo je bio u rasulu. Nikad lošiji. Filipovih nekoliko lopti prema krilu je presejčeno, iako je bilo mokar teren i brza igra.
2. Protiv Krupe, kada su ušli on i Vranješ, Željo je nestao na terenu. Od 100% dominacije, Željo je sa njima dvojicom u sredini nestao. Nije to bila 80-ta minuta, već 70-ta.

Sve u svemu kada nema rezultata onda ide sve mak na konac. Da je Željo bolje rezultate imao sve bi relaks bilo. Ovako je svima prva greška bila, direktna diskvalifikacija. Samo znam, da što prije Misimović mora da se makne iz spotskog dijela. Bolje juče nego danas. Neka odredi budžet za spotski dio i investicijski i neka se ne petlja u sportski. Bolje za njega.
Sta ti mislis zna li Odovic ko je Ivica Osim?

MrkiMedo
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:33 pm

Al cuj ti price. Imao osam boljih ponuda od Zeljine, al je ipak dosao u Zelju :D

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:33 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
ned dec 02, 2018 11:31 pm
Qooler je napisao/la:
ned dec 02, 2018 11:03 pm

phpBB [video]
Odgledao...

Vjerujem čovjeku do u riječ iz njegovog ugla gledanja. Sve u svemu, više je u pravu nego nije. Ono što nije u pravu je da :
1. Protiv Apollona, Filip je igrao ofazivnog veznog. Željo je bio u rasulu. Nikad lošiji. Filipovih nekoliko lopti prema krilu je presejčeno, iako je bilo mokar teren i brza igra.
2. Protiv Krupe, kada su ušli on i Vranješ, Željo je nestao na terenu. Od 100% dominacije, Željo je sa njima dvojicom u sredini nestao. Nije to bila 80-ta minuta, već 70-ta.

Sve u svemu kada nema rezultata onda ide sve mak na konac. Da je Željo bolje rezultate imao sve bi relaks bilo. Ovako je svima prva greška bila, direktna diskvalifikacija. Samo znam, da što prije Misimović mora da se makne iz spotskog dijela. Bolje juče nego danas. Neka odredi budžet za spotski dio i investicijski i neka se ne petlja u sportski. Bolje za njega.
Sta ti mislis zna li Odovic ko je Ivica Osim?
jesi vidio konja a covjeku drzi predavanje o fudbalu!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:36 pm

nisu u Zelji shvatili da je Filip kao Messi, Xavi, Pjanic, Modric... on se ne tuce na terenu.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:40 pm

Filip nije los momak ali mislim da je ovaj menadzer kreten i da je postavljao neke uslove i tu je uprava rekla kraj.

Ja sto sam nacuo jeste da se Bakrac nece vracati, Pavic trazio raskid ugovora.

Cocalic je u kombinacijama da se vrati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ISB87
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:49 pm

MISIMOVICU NAPUSTI KLUB!!!

veze ti nemas sa fudbalom
MIRZA RASCIC

Zeljo
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:50 pm

Al cuj ti njega... Nije on igrac da ganja stopere :rofl1: :rofl1:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

evo da vas obradujem pa da ovaj dan zavrsi sa malo optimizma. red je da i ja nekad BOOMnem :rofl:

sutra ce se u klubu sastati Amar i Senad.
licno, ocekivanja su velika. nadam se najboljem.

:zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:51 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ned dec 02, 2018 10:58 pm

phpBB [video]
**** sebi majku, prvo mu je Misimovic dobar, pa mu ne valja Krcmarevic, pa Odovic, pa Beslija i dio ljudi iz kluba i na kraju Misimovic od dobrice posta zlikovac. naravno, Arezina je cijelo vrijeme andjeo bez greske, zdrav i prav. pati na pravdi Boga.
smijesan i zlonamjeran lik.

ono sto mi je drago jeste to sto je izofirao postojanje krtice u klubu. odakle mu mail sa internom prepiskom u kojoj on nije?

nadji krticu Senade i jebi mu majku kroz majku!
To je meni bas bas zaparalo usi. On rece, nije bitno ko je poslao, ali za 2 sata neko od rukovodstva je njemu proslijedio mejl.
E to nas treba zabrinuti. Isto kao sto je ss.ba dobio neki papir, ne sjecam se sta je ono bilo, ali uglavnom neko im ga je dao. Da ne pricam o ostalim informacijama.
Stvarno supacki. I treba neko da me ubjedi da se ne radi iza ledja upravi, da su svi neprijatelji izmiljeni i slicno.

Da ne ulazim u ispravnost njegovog govora ( to kakav je Filip bio u Mladosti i da li su oni imali problem s ovim menadjerom cu nadam se uskoro znati pa cu stvoriti jasniju sliku ovog covjeka ) a logicno je da brani svog zastupnika. U ovom intervijuu je sve oblatio, od Misimovica, Odovica, Beslije, saradnika, a Arezinu tako predstavio da bi covjek zaplakao. A svi znamo sta je radio, zasto je tjeran iz svakog kluba i na sve to on kaze, " pa svi smo bili mladi i cinili greske ". Nismo Pero svi isli na aparate i kockali i nisu to djecije bolesti to su neki drugi poremecaji.
Pero je svu ovu pricu formirao na svojoj pretpostavci da je Misimovic od samog pocetka sikanirao Arezinu, znaci od prve tekme pa dalje. I dalje prica kao da su sve odluke trenera bile na Misimovicem nagovor, kao postavi ga na krilo, daj mu 5 minuta i slicno. Mislim da tu mnogo pretjeruje i da mu sami pocetak na kojem temelji svoju verziju nije bas ispravan. A jedini dokaz za to je taj mejl kao da je Misimovic predlozio i odobrio to.

Za sami kraj on predstavi Arezinu kao najboljeg u ligi i da su odbili 3 puta vece pare. E jasta ste, ko bi to jos uradio.
A ako je najbolji onda nema problema za dalji angazman i kako to da najbolji igrac zadnjih godina igra po ovim slabijim klubovima PL...

Ja znam da su u Mladosti bili sretni kad su ga se rijesili, sa rijecima " eto uvalismo vam Arezinu, a mi se rijesimo hvala Bogu ".
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned dec 02, 2018 11:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:52 pm

evo da vas obradujem pa da ovaj dan zavrsi sa malo optimizma. red je da i ja nekad BOOMnem :rofl:

:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Vrijeme je i bilo. Sanjam da ova dvojica odrade ono sto svi zelimo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AdmirA
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:52 pm

:baklja:

Leon_Professional
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:55 pm

To licno ocekivanje da izvines nista ne znaci :D
Ima li realnih naznaka da li moze doci do dogovora, a ne sta bi ti volio :D

PratimsamoPlave

ned dec 02, 2018 11:56 pm

Izvinite na duzem postu!!
Mislim da nakon ovakvog raspleta sezone, bas smo na toj poziciji gdje trebamo biti 4-3.Sto je najgore da nije sudijski odluka gdje se guraju prvoplasirani, a nas unistavaju mi bi bili blize prvoj nego petoj. Ali eto kasno je sad. Prvo na to se mora reagovat dzaba nam svi igraci, ako Bakrac za dva "faula" dobije crveni, a Tatar nakon cetvrtog klizeceg starta zuti. Necemo se moci boriti sa tim.
U sezonu smo usli sa igracima iz prosle sezone Veca, Sinisa, Osmankovic, Bogicevic, Sabanadzovic, Hajdarevic, Vranjes,Ramovic, Zajmovic, Zec.Ovako na prvu gledano mozda nam je trebala jedna desetka zbog Ramovica koji je povrijedjen i jaka krila, napadac, dva beka(jedna lijevo, drugi tipa Hadzica moze i lijevo i desno a imao si i malog Aldina) . Mi smo za svaki slucaj doveli dvije desetke koje obje znaju lopte ali eto nisu nesto raspolozeni da igraju za Zelju, preveliki majstori trebalo su biti u Spaniji.
Od starih igraca ocekivali smo velike napredke od Sbana, Hajdara, Osmankovica, Vece i Zajmovica. Primjetili smo da su malo napredovali sto je kriv i sistem i atmosfera.
Stoperski par smo stalno mijenjali bekovi su standardni bili. Odbrana neuigrana.
Vezna linija nase najjace sredstvo gdje su protivnici trebali moliti da im damo malo loptu. Blagojevic Sabanadzovic Curjuric jednu utakmicu drugu da igra Vranjes Hajdarevic Arezina na papiru slabo ko da ima bolju. Na kraju su nam ostali Saban Osmanovic/Hajdarevic i Dacic ova dvojca otkrice sezone. Hajdarevic uzasnu sezonu igrao do zadnje utakmice. Saban se valjda prodao iako mi nije jasno kako on da ode u Aek a Amir u Konjaspor..
Znaci od iskusnih veznjaka koji bi trebali ligu pojest mi smo ostali na juniorima, jer je vecina ovih otjerana. I od ofanzivnih veznih Ramovic koji je dokazao da je ranjen bolji od sva tri veznjaka Curjuric Arezina Dacic.
Napadac Krpic ne znam zasto nikad nije proban Zajmovic ili Jazvic na toj poziciji uzeli bi dosta duela a bolji su i tehnicari i mnogo brzi tako da ona prica da nemamo napadaca bas i nije tacna. Samo treba muda stisnuti i ostaviti Krpica na klupi.
Krila Zajmovic Zec glup gluplji, ne daju loptu nikome. Veselinovic dobar dribler, slicno kao i Zajmovic kod Adzema bljesnuo Jazvic kako kad.
U zadnje kolo smo usli bez Bogicevica, Bakraca, Sinise, Blagojevica, Vranjesa, Curjurica, Arezine, Zeca, Zajmovica, Sehicax2. Sansu su dobili ni slutili nisu Ramovic, Zilic, Dacic, Osmanovic, Hajdar i Saban u paru... ovo nam je znak ostali su oni koji ne mogu pobjeci, vecinom igraci iz naseg OP.
U sustini moramo se Boga mi uozbiljiti. Dovesti vise ljudi koje ce valjda Amar Osim odabrat i probat napraviti ekipu za iducu sezonu i izboriti Evropu.
Da li nas je Odovic opet kostao Evrope? Ne znam stvarno, ali slicne su mu se stvari desavale. Lopta ksd nece u gol, protivniku sve ulazi sudija ga jebe i tako. Uglavnom zao mi je nas hudnika koji ovo sve licno dozivljavamo. I svako previranje kao da nam se u kuci desava. Fali dio u srcu, volio bi da me ne pogadja ovo sve.
Navijaci, fanovi, ultrasi, jalijo molim vas nemote da se djelimo. Vecina nas sanja Amara kao trenera, Misimovica i co kako grade stadion.Sta bude nek bude. Nemojte da se djelimo da psujemo,"narkomanima" na jugu, gospodi na zapadu, pljuvacima sa sjevera i istoka.Mi smo Zeljini, Zeljo je nas svi nam je isti san obnovljena Grbavica i ekipa koja ce da se bori i bude prvak svake godine. Pa dajte onda da se ne bijemo, ne pucamo kazne klubu zbog licne sujete jer tak nista stvarno necemo postici. I nakon svake polusezons, sezone kazem nek se vala zavrsilo.

Zeljo
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:56 pm

Sad ce euforija kod nas navijaca hahahahah. A tako nam malo treba
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned dec 02, 2018 11:57 pm

Dajte nam krilo da je ljevak yebo ga više sve dešnjaci

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava