Pisao sam, ali sam prestao zbog nekih svojih razloga.
Imam, uzalud anketa, uprava će ostati na čelu kluba bar dok se ne završi par poslova
Šta je bolan brkoo, ti nisi nikad čuo da se nešto može iskompikovati, šta kada se nešto pogriješi odmah ban, evo Anel ide sada ovaj prelazni, trebao je prošli put , priznajem ali nije se sve poklopiloBrkoo je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:13 amZbog cega se brisu postovi? Po ko zna koji put cu napisati da pojedini forumasi namjerno lazu poput ovoga @velahalve i prolaze bez bana. Lik nas lozio da je dosla visemilionska ponuda za naseg igraca, cifra veca od 1, 3 miliona eura, svi tad bili u euforiji i nakon toga se lik ispalio sa foruma i dosao sad da opet ljude lozi pred transfer rok i skupstinu kluba..
Imas moderaciju i prijavi moderaciji ako imas nesto. Ova tema nije za to. Manite se trazenja banova na ovoj temi. Prijavite post i moderacija je obavezna da reaguje. Imamo mnogo, mnogo ozbijlnijih problema. Nece niko doci ni otici do skupstine. Doslovno je sve zamrznuto. Mi jesmo prosle godine imali za Sabana ponudu, odbijena je. Oko 700 000 eura. Sada ce otici za nesto vise od toga.Brkoo je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:13 amZbog cega se brisu postovi? Po ko zna koji put cu napisati da pojedini forumasi namjerno lazu poput ovoga @velahalve i prolaze bez bana. Lik nas lozio da je dosla visemilionska ponuda za naseg igraca, cifra veca od 1, 3 miliona eura, svi tad bili u euforiji i nakon toga se lik ispalio sa foruma i dosao sad da opet ljude lozi pred transfer rok i skupstinu kluba..
Ne poznajem @Velahavle uopste. Ali ako se gleda sa distance, Zajmovic jeste bio blizu. Cini mi se da se nije racunalo na njega u tom momentu, a dosli su Mehremic i Hadzic.MrkiMedo je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:15 amSjecam se ja dobro ovog velahavle.
'' Evo kao i prosli put kada sam rekao s kim potpisujemo sporazumni rask8d ugovora zelim reci da je Danas je sinisi vjerovatno zadnja utakmica u našem dresu, zajmovic je također bivši, jednog ćemo se igrača rješiti, za trojicu imamo ponude...
Sigurno dolaze dva beka provjerena, ne tipa da vraćaju karijere i ostale stvari, i dolazi stoper.... ''
Možda jesam pogriješio, ali ja sam u tim trenutcima imao takve informacije, oprostite i ajmo svi zajedno gledati prema naprijed!LeBlue je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:21 amNe poznajem @Velahavle uopste. Ali ako se gleda sa distance, Zajmovic jeste bio blizu. Cini mi se da se nije racunalo na njega u tom momentu, a dosli su Mehremic i Hadzic.MrkiMedo je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:15 amSjecam se ja dobro ovog velahavle.
'' Evo kao i prosli put kada sam rekao s kim potpisujemo sporazumni rask8d ugovora zelim reci da je Danas je sinisi vjerovatno zadnja utakmica u našem dresu, zajmovic je također bivši, jednog ćemo se igrača rješiti, za trojicu imamo ponude...
Sigurno dolaze dva beka provjerena, ne tipa da vraćaju karijere i ostale stvari, i dolazi stoper.... ''
Normalno da se moze iskomplikovati. Samo ti nisi bio u fazonu da si cuo mahalsku pa je postavio na forum uz napomenu da je mahalska i da se moze iskomplikovati nego si glumio insajdera, kao da je to 100% tacno i na taj nacin obmanjivao sve, namjerno dizao euforiju bez razloga..Velahalve je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:18 amŠta je bolan brkoo, ti nisi nikad čuo da se nešto može iskompikovati, šta kada se nešto pogriješi odmah ban, evo Anel ide sada ovaj prelazni, trebao je prošli put , priznajem ali nije se sve poklopiloBrkoo je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:13 amZbog cega se brisu postovi? Po ko zna koji put cu napisati da pojedini forumasi namjerno lazu poput ovoga @velahalve i prolaze bez bana. Lik nas lozio da je dosla visemilionska ponuda za naseg igraca, cifra veca od 1, 3 miliona eura, svi tad bili u euforiji i nakon toga se lik ispalio sa foruma i dosao sad da opet ljude lozi pred transfer rok i skupstinu kluba..
Kaze covjek,blagi kontakt rukom,nikakvog inteziteta nije bilo da bi ovaj pao...sudija "popusio foru" e takav isti kontakt je bio na derbiju bakrac nad rahmanovicem kod prvog zutog kartona.avlami97 je napisao/la: ↑pon nov 26, 2018 10:28 pmPARADŽIK KARDINALNO POGRIJEŠIO: Željezničar oštećen u Krupiplavi brat je napisao/la: ↑pon nov 26, 2018 10:08 pmGledam sad ovu emisiju na bht-u. Fakat mi je vise postalo mucno komentarisati ove sudiske lakrdije i amaterizam al fakat neznam kako se protiv ovog boriti legalno i posteno.Nisam za kupovinu sudija,naprotiv,takve stvari mi se gade.Al ovo mi ubija volju za bh ligom.
E moj Zeljo,tesko meni sa tobom,
a jos teze bez tebe
Stručni konsultatnt BHT1 u emisiji “Pregled kola” Dragan Banjac rekao je da je sudija Goran Paradžik pogriješio i da penal nije postojao.
http://hehe.ba/paradzik-kardinalno-pogr ... n-u-krupi/
Brkoo imao sam takvu info, da je sve završeno....nije tada, sada jeste,iznos nije 1,3,manji je, + 20% od narednog transfera. izvini i nemoj misliti da sam instaliran da furam raju po forumima. Meni je do mog Zelje!Brkoo je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:34 amNormalno da se moze iskomplikovati. Samo ti nisi bio u fazonu da si cuo mahalsku pa je postavio na forum uz napomenu da je mahalska i da se moze iskomplikovati nego si glumio insajdera, kao da je to 100% tacno i na taj nacin obmanjivao sve, namjerno dizao euforiju bez ikakvog razloga..Velahalve je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:18 amŠta je bolan brkoo, ti nisi nikad čuo da se nešto može iskompikovati, šta kada se nešto pogriješi odmah ban, evo Anel ide sada ovaj prelazni, trebao je prošli put , priznajem ali nije se sve poklopiloBrkoo je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:13 amZbog cega se brisu postovi? Po ko zna koji put cu napisati da pojedini forumasi namjerno lazu poput ovoga @velahalve i prolaze bez bana. Lik nas lozio da je dosla visemilionska ponuda za naseg igraca, cifra veca od 1, 3 miliona eura, svi tad bili u euforiji i nakon toga se lik ispalio sa foruma i dosao sad da opet ljude lozi pred transfer rok i skupstinu kluba..
...Tamo zivi,tamo zivi moja jedinaplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon nov 26, 2018 11:52 pmAko dođe realno "babo", nece vise biti storya prozivanja pickastih, jebace se majka u oko za sve upitno u i oko kluba, a odluke sudija ce se ispitati sto i jedan put...
Ps. CRNOVU ZAO AUTA, JEL ONO GOLF BIO? VOZI ME NA PALE PREKO LEDINA...
To je vec zavrseno. Super stvar i sjajan transfer ali to su stvari koje su slag na tortu. Da dobro stojimo u prvenstvu i to se desi. Ovako havarija, poraza imamo ko u prici, ne znamo bukvalno sta nas ceka, od igraca od uprave svima su upitne pozicije.
260.000 eura za nagradu prvaka. Ako prodjes kao Zrinjski onda je sve u svemu 800.000 eura.plavi brat je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:52 amKoliko tacno zaradi osvajac lige,od saveza/uefe?
nisam upucen
Prošle godine šampion je od NFSBIH dobio 120.000 KM kao nagradu za osvajanje BiH premijer lige.LeBlue je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 1:11 am260.000 eura za nagradu prvaka. Ako prodjes kao Zrinjski onda je sve u svemu 800.000 eura.plavi brat je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 12:52 amKoliko tacno zaradi osvajac lige,od saveza/uefe?
nisam upucen
Dobro se Sjećaš, pa sam i među sponzorima u meduvremenuneroazzuro je napisao/la: ↑uto nov 27, 2018 1:13 amJel no velahalve svojevremeno uplati 4 desetogodišnje il tako nešto? Baš si zajebant![]()