Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Velahalve
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 27, 2018 12:07 am

LeBlue je napisao/la:
pon nov 26, 2018 11:59 pm
@Velahavle imas li ti neke insajderske za podijeliti sa nama? sjecam se da si pisao prosle zime.
Pisao sam, ali sam prestao zbog nekih svojih razloga.
Imam, uzalud anketa, uprava će ostati na čelu kluba bar dok se ne završi par poslova

LeBlue
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:09 am

Velahalve je napisao/la:
uto nov 27, 2018 12:07 am
LeBlue je napisao/la:
pon nov 26, 2018 11:59 pm
@Velahavle imas li ti neke insajderske za podijeliti sa nama? sjecam se da si pisao prosle zime.
Pisao sam, ali sam prestao zbog nekih svojih razloga.
Imam, uzalud anketa, uprava će ostati na čelu kluba bar dok se ne završi par poslova
Hvala :) Svakako pisi, tvoje informacije su dobrodosle nama koji smo daleko

Brkoo
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:13 am

Zbog cega se brisu postovi? Po ko zna koji put cu napisati da pojedini forumasi namjerno lazu poput ovoga @velahalve i prolaze bez bana. Lik nas lozio da je dosla visemilionska ponuda za naseg igraca, cifra veca od 1, 3 miliona eura, svi tad bili u euforiji i nakon toga se lik ispalio sa foruma i dosao sad da opet ljude lozi pred transfer rok i skupstinu kluba..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

MrkiMedo
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:15 am

Sjecam se ja dobro ovog velahavle.
'' Evo kao i prosli put kada sam rekao s kim potpisujemo sporazumni rask8d ugovora zelim reci da je Danas je sinisi vjerovatno zadnja utakmica u našem dresu, zajmovic je također bivši, jednog ćemo se igrača rješiti, za trojicu imamo ponude...
Sigurno dolaze dva beka provjerena, ne tipa da vraćaju karijere i ostale stvari, i dolazi stoper.... ''

Velahalve
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:18 am

Brkoo je napisao/la:
Zbog cega se brisu postovi? Po ko zna koji put cu napisati da pojedini forumasi namjerno lazu poput ovoga @velahalve i prolaze bez bana. Lik nas lozio da je dosla visemilionska ponuda za naseg igraca, cifra veca od 1, 3 miliona eura, svi tad bili u euforiji i nakon toga se lik ispalio sa foruma i dosao sad da opet ljude lozi pred transfer rok i skupstinu kluba..
Šta je bolan brkoo, ti nisi nikad čuo da se nešto može iskompikovati, šta kada se nešto pogriješi odmah ban, evo Anel ide sada ovaj prelazni, trebao je prošli put , priznajem ali nije se sve poklopilo

storm_raider
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:19 am

Brkoo je napisao/la:
Imas moderaciju i prijavi moderaciji ako imas nesto. Ova tema nije za to. Manite se trazenja banova na ovoj temi. Prijavite post i moderacija je obavezna da reaguje. Imamo mnogo, mnogo ozbijlnijih problema. Nece niko doci ni otici do skupstine. Doslovno je sve zamrznuto. Mi jesmo prosle godine imali za Sabana ponudu, odbijena je. Oko 700 000 eura. Sada ce otici za nesto vise od toga.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LeBlue
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:21 am

MrkiMedo je napisao/la:
'' Evo kao i prosli put kada sam rekao s kim potpisujemo sporazumni rask8d ugovora zelim reci da je Danas je sinisi vjerovatno zadnja utakmica u našem dresu, zajmovic je također bivši, jednog ćemo se igrača rješiti, za trojicu imamo ponude...
Sigurno dolaze dva beka provjerena, ne tipa da vraćaju karijere i ostale stvari, i dolazi stoper.... ''
Ne poznajem @Velahavle uopste. Ali ako se gleda sa distance, Zajmovic jeste bio blizu. Cini mi se da se nije racunalo na njega u tom momentu, a dosli su Mehremic i Hadzic.

Velahalve
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:30 am

LeBlue je napisao/la:
uto nov 27, 2018 12:21 am
MrkiMedo je napisao/la:
Ne poznajem @Velahavle uopste. Ali ako se gleda sa distance, Zajmovic jeste bio blizu. Cini mi se da se nije racunalo na njega u tom momentu, a dosli su Mehremic i Hadzic.
Možda jesam pogriješio, ali ja sam u tim trenutcima imao takve informacije, oprostite i ajmo svi zajedno gledati prema naprijed!

Brkoo
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:34 am

Velahalve je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Šta je bolan brkoo, ti nisi nikad čuo da se nešto može iskompikovati, šta kada se nešto pogriješi odmah ban, evo Anel ide sada ovaj prelazni, trebao je prošli put , priznajem ali nije se sve poklopilo
Normalno da se moze iskomplikovati. Samo ti nisi bio u fazonu da si cuo mahalsku pa je postavio na forum uz napomenu da je mahalska i da se moze iskomplikovati nego si glumio insajdera, kao da je to 100% tacno i na taj nacin obmanjivao sve, namjerno dizao euforiju bez razloga..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LeBlue
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:37 am

Ako Sabanadzovic ove sezone predje za 1 mio eura, moze se reci da je uspjesna sezona. To ti je kao da si osvojio ligu i nesto uradio u Evropi.

plavi brat
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:40 am

avlami97 je napisao/la:
pon nov 26, 2018 10:28 pm
plavi brat je napisao/la:
pon nov 26, 2018 10:08 pm
Gledam sad ovu emisiju na bht-u. Fakat mi je vise postalo mucno komentarisati ove sudiske lakrdije i amaterizam al fakat neznam kako se protiv ovog boriti legalno i posteno.Nisam za kupovinu sudija,naprotiv,takve stvari mi se gade.Al ovo mi ubija volju za bh ligom.
E moj Zeljo,tesko meni sa tobom,
a jos teze bez tebe
PARADŽIK KARDINALNO POGRIJEŠIO: Željezničar oštećen u Krupi
Stručni konsultatnt BHT1 u emisiji “Pregled kola” Dragan Banjac rekao je da je sudija Goran Paradžik pogriješio i da penal nije postojao.
http://hehe.ba/paradzik-kardinalno-pogr ... n-u-krupi/
Kaze covjek,blagi kontakt rukom,nikakvog inteziteta nije bilo da bi ovaj pao...sudija "popusio foru" e takav isti kontakt je bio na derbiju bakrac nad rahmanovicem kod prvog zutog kartona.
Onda crveni tuzla cityju,kaze zbog psovanja sudiji. Pa Bog te vidio,igraci sarajeva svaku utkmicu psuju i sudiji i protivnicima,galame,unose se u facu,uz to sve go padavicar,simulant pa nigdje crvenih,a o husrefovoj paleti psovki da i nepricam.
Pomozi Boze

Velahalve
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:41 am

Brkoo je napisao/la:
uto nov 27, 2018 12:34 am
Velahalve je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Normalno da se moze iskomplikovati. Samo ti nisi bio u fazonu da si cuo mahalsku pa je postavio na forum uz napomenu da je mahalska i da se moze iskomplikovati nego si glumio insajdera, kao da je to 100% tacno i na taj nacin obmanjivao sve, namjerno dizao euforiju bez ikakvog razloga..
Brkoo imao sam takvu info, da je sve završeno....nije tada, sada jeste,iznos nije 1,3,manji je, + 20% od narednog transfera. izvini i nemoj misliti da sam instaliran da furam raju po forumima. Meni je do mog Zelje!

plavi brat
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:43 am

plavi kanarinac je napisao/la:
pon nov 26, 2018 11:52 pm
Ako dođe realno "babo", nece vise biti storya prozivanja pickastih, jebace se majka u oko za sve upitno u i oko kluba, a odluke sudija ce se ispitati sto i jedan put...

Ps. CRNOVU ZAO AUTA, JEL ONO GOLF BIO? VOZI ME NA PALE PREKO LEDINA...
...Tamo zivi,tamo zivi moja jedina :rofl:

Budi Željo
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:44 am

LeBlue je napisao/la:
Ako Sabanadzovic ove sezone predje za 1 mio eura, moze se reci da je uspjesna sezona. To ti je kao da si osvojio ligu i nesto uradio u Evropi.
To je vec zavrseno. Super stvar i sjajan transfer ali to su stvari koje su slag na tortu. Da dobro stojimo u prvenstvu i to se desi. Ovako havarija, poraza imamo ko u prici, ne znamo bukvalno sta nas ceka, od igraca od uprave svima su upitne pozicije.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

plavi brat
Kontakt:

uto nov 27, 2018 12:52 am

LeBlue je napisao/la:
Koliko tacno zaradi osvajac lige,od saveza/uefe?
nisam upucen

LeBlue
Kontakt:

uto nov 27, 2018 1:11 am

LeBlue je napisao/la:
nisam upucen
260.000 eura za nagradu prvaka. Ako prodjes kao Zrinjski onda je sve u svemu 800.000 eura.

neroazzuro
Kontakt:

uto nov 27, 2018 1:13 am

Jel no velahalve svojevremeno uplati 4 desetogodišnje il tako nešto? Baš si zajebant :)

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto nov 27, 2018 1:56 am

LeBlue je napisao/la:
uto nov 27, 2018 1:11 am
LeBlue je napisao/la:
nisam upucen
260.000 eura za nagradu prvaka. Ako prodjes kao Zrinjski onda je sve u svemu 800.000 eura.
Prošle godine šampion je od NFSBIH dobio 120.000 KM kao nagradu za osvajanje BiH premijer lige.
イビチャ・オシム

plavi brat
Kontakt:

uto nov 27, 2018 6:59 am

Malo brate,fakat. Haj moze bar pokrit kazne i to je to.
Leblue,Izlija hvala za info.

Velahalve
Kontakt:

uto nov 27, 2018 8:17 am

neroazzuro je napisao/la:
uto nov 27, 2018 1:13 am
Jel no velahalve svojevremeno uplati 4 desetogodišnje il tako nešto? Baš si zajebant :)
Dobro se Sjećaš, pa sam i među sponzorima u meduvremenu :DD:

Trenutno korisnika/ca: Gagi tm 87, Google [Bot], Ujko i 47 gostiju.

Prijava