sva ova sakrivanja, zabrane da se klub spominje i slicno su smrdila na nesto.
nesto se desava, zavadjeni smo sa svima. nije moguce da je do svakog samo mi fini, posteni.
nikad losija atmosfera, UPRAVA NAPOLJE!
Mogli su.
taman da nam spase nove kvadrate
Legendo!Omar500 je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 7:18 pmAnketa za igraca utakmice:
viewtopic.php?f=91&t=827
Ah, valja nabrat glasova, kad je pobjeda ode lako preko stotke, a ovako do pedeset se jedva nagurastorm_raider je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 7:21 pmLegendo!Omar500 je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 7:18 pmAnketa za igraca utakmice:
viewtopic.php?f=91&t=827
Vi, streberi, ste nam upropastili klub.Omar500 je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 7:22 pmAh, valja nabrat glasova, kad je pobjeda ode lako preko stotke, a ovako do pedeset se jedva nagurastorm_raider je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 7:21 pmLegendo!Omar500 je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 7:18 pmAnketa za igraca utakmice:
viewtopic.php?f=91&t=827![]()
Naravno, sad glasamo za najmanje lose![]()
Buraz, koji je to covjek?
Treba se nadati, ali treba biti i realan iskren prema sebi. Ovo što se dešava ne daje nadu da će biti bolje sutra nego je danas.TheTacTica je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 8:02 pmUpravi pina podrska i nadam se da ce iz svega izaci bolji, jaci iskusni i pametniji sto se tice sportakog segmenta. Oda vise nema moju podršku igra jestw gledljivija u odnosu na predhodnih par godina al smo supljji i rezultati su katastrofa. Nama treba neko ko ce sklopiti igru i rezultat
Hajde da te pitam nesto, tebe i sve ostale ? Bez zajebancije hajde da sagledamo stvari.
Zato sto pisati da je Misimovic "neciji" od moderacije i da ga neko brani, znaci da se ta osoba prodala. A znas za koga si pisao. Zapamti, ovdje toga nema, niti ce biti!!! I jos me pitas sto mi nestade komentar!? Uffff....
Nece Amar. Tacka. Ende.Elegant je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 8:20 pmHajde da te pitam nesto, tebe i sve ostale ? Bez zajebancije hajde da sagledamo stvari.
Zasto Amar nije dosao krajem 2017. godine kada mu je nuđeno da dođe ? (pa cak i ranije, poslje)
Zasto nece da dođe ili sarađuje, sta je to problem da sarađuje sa ovom upravom ? Zasto nije dosao da bude trener, menađer pa da poslozi tim kako on misli da treba ?
Svi znamo da svi moguci jebeni uslovi za to pstoje, od stadiona preko para do postenog i transparentnog rada.
Ne moze nikako biti jedna strana kriva a druga upravu, sta je problem da ovi rade biznis, stadion, poslovanje, Amar tim, igrace, taj sportski segment ?
Da li je moguce da vi vjerujete u price EGA, prkose, da neko nekome nesto ne dozvoljava, da su neke prepirke u pitanju, Amar hoce da se pita za sve, da on određuje oko para za ekipu, i tamo neke stvari u klubu, Misimovi hoce da radi sve, ovo, ono, sta i kao, hoce, nece ...itd.?
Mozda onih 200.000 sto je Amar dao od sebe a nigdje nije zabiljezio da je dao ? Daj da jednom to razjasnimo.
Kako u picku materinu, takva dva covjeka, Misimovic dokazan radnik i biznismen, Amar sportski radnik, i eto ne moze da se dogovori, ili sta vec?