@Larsson
Druze koji su nam kadeti na tabeli? Vidi sada maleni izgubili od Zrinjskog.
Slišković opsovao Odoviću mrtvu majku itd itd.....JADOVIZeljo1921 je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 6:29 pmU statut kluba dodati da se zabranjuje na 100 godina saradnja sa ss.ba. Nebitno ko ce biti u klubu sutra ili za 10 godina ovo im se ne smije nikada zaboraviti. Zvali Crnova da pitaju za komentar i on slučajno spomenuo Misimovića.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Ma to su ljudske i karakterne nule. Zbog takvog ponasanja i razmišljanja je i došao do toga da sada igra u posljednjeplasiranoj ekipi. Klasicne mahaleuse kao i mahalski portal. Sve što je ikada napisano protiv Želje i Uprave je kod njih. Za lijekova im trebalo. A kao što rece Crnov ima Boga.Amidza je napisao/la:Nije mu prvi put, i prije je on po Istagramu svasta kacio.
Jesi i ti kao Storm zaboravio smajli na kraju ili....
Mislim da smajli ne treba ovdje.Eric Cantona je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 6:36 pmJesi i ti kao Storm zaboravio smajli na kraju ili....
To se i traži. Neka izađu sa planom i programom. Svi će biti saslušani i razmotriće se njihovi prijedlozi. Još samo da netko konkretno napiše koji su to ljudi.Elegant je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 6:43 pmOdmah nakon zadnjeg kola po ubrzanoj proceduri sazvati Skupstinu a onda se razjasniti. Svako ko u klub, skupstini, nadzornom odobru, i ne znam ti vise kojem tjelu kluba, ako ne otovori usta, presuti, i ne kaze kada bude imao priliku neka cuti za sva vremena.
Hajde sad mudonje, navijaci, ljubitelji Zeljzenicara javite se kad je najvise potrebno.
Ne mogu ni citati te gluposti. Crnov je imao povredu koljena i prilikom pregleda mu je uocen benigni tumor na koljenu. Zbog njega je i pauzirao. I primao redovno platu.MrkiMedo je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 6:37 pmEno komentarise covjek, tridesetak godina, kako je uprava izmislila ozljedu Crnova i nisu mu dali da igraDragi boze ko se sve naziva navijacem Zelje. Pa nek si ljudino hiljadu i jedno gostovanje prosao ne vrijedis nista vise od mene niti tvoj glas treba biti bitniji i glasniji od mog
I ja mu JEB-EM jer piše protiv mog kluba.
Samo neka se pomaknu, ima ko uletiti. Zeljo je tu 97 godina, bice tu jos barem toliko.Elegant je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 6:43 pmOdmah nakon zadnjeg kola po ubrzanoj proceduri sazvati Skupstinu a onda se razjasniti. Svako ko u klub, skupstini, nadzornom odobru, i ne znam ti vise kojem tjelu kluba, ako ne otovori usta, presuti, i ne kaze kada bude imao priliku neka cuti za sva vremena.
Hajde sad mudonje, navijaci, ljubitelji Zeljzenicara javite se kad je najvise potrebno.