U glavi mi ostaje moralna dilema... Trebam li opominjat ili pricati jesam li vam govorio?
Jesam.
Necu vise.
Izvol'te.
cipiripi je napisao/la: ↑pon nov 12, 2018 8:44 amKakvi ba ti ljudi, pa oni nisu u stanju zasaditi drvo ispred stadiona. Namirisali su poslovne prostore na istoku i rentanje istih, namirisali su dosta stvari. Pomenuti su vec bili u strukturama Kluba i doveli su nas haman do gasenja. Neka se je javno izaslo sa imenima. Obavezno stati uz ove ljudi u Upravi jer isti su nam izgradili najmoderniji stadion u drzavi i vratili milione duga koje su pomenuti napravili i ostavili.
Sada ce skupstina i te p.icke nece smjeti javno nista reci, ti ljudi nemaju plana niti vizije, znaju samo doci na gotovo i hoce da se kite tudjim perjem. Njihov glavni adut ce biti vracanje Amara, na sta se raja i lijepi a niko ne razmislja o Klubu. Nije Amar Željo. Uprava ni milimetar
Ma vjerovatno dobili kazne zbog ulijetanja na teren. I nek znaju da im je to policija poslala, ne moze te klub kazniti.
Slazem se, podrzati ovu upravu naredni period. To je vitalno. Ako mogu dovesti koje kvalitetno pojacanje, ok, ako se nema budzet isto je ok, posto znamo da su sredstva usmjerena na prave projekte.
E kad sam ja govorio za crninu ima dviije godine pa su me pojedinci napadali sta ti znas i tako! To nije Željo, ni ovo dole na terenu nije Željo ni u ložama nije vise Željo!Premier je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:23 pmMeni samo nije jasno zasto stariji, zasto podgrupe nesto ne poduzmu, ne smjene aldu..ne znam kako je doslo do toga da bubnjar vodi navijanje, ko.je njega uopce izabrao...jbt nema koreografija, zastava, transova, parole su glupe i smijesne, pjesme su zalosne i vecinom turbofolk i onda neko brani jug..jedno je jug a jedno su ovi klosari od veceras.Damke je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:12 pmSituacija je takva da je jug u totalnom raspadu, ova garnitura koja sada vodi jug od kako je dosla samo ga vuce prema dole, 75% momaka koji su isli na utakmice radi zeljeznicara a ne radi necega drugog i koji su navijali su napustili taj isti jug, nijedna veca podgrupa se vise ne nalazi na jugu jer se ne slazu sa politikom koju vođe navijaca vode, bojkotuju trenutnog vođu zato što on iz utakmice u utakmicu pokazuje da on to ustvari nije, to je vec svima jasno samo nije ovoj djeci sto su zeljni dokazivanja i sto idu na utakmice samo da se pokazu, a njih je nazalost sada vec ogroman broj i to je velikim dijelom danasnji jug.
AmH79 je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 11:47 pmU gradu postoji grupa od 5 ljudi koji imaju plan da udju u Upravu, prodaju imovinu i Zelju presele na lokaciju u Novom gradu.
Oko njih trckara 20-ak poltrona I “gura” kako umije i zna.
Prodaja imovine, ako ce prihod ici Klubu, nije smak svijeta. Ako 80% tog prihoda zavrsi u privatnim dzepovima, Zeljo je mrtav.
Ostanak ove garniture mozda znaci igranje u Federalnoj. Ali i sigurno znaci opstanak FK Željezničar.
MATORI je napisao/la: ↑pon nov 12, 2018 9:11 amNazove me Miske u dva iza ponoći i kaže "Šta ima @matori"?
Rekoh evo lego' ali se samo prevrćem ne mogu da zaspim.
Kaže: "Ni ja, osjećam se nekako ko' Vedran"!
Što ko' Vedran?
"Da nisam hadžija - sad bih otišo' kupit' flašu nečega, a i da nije tog razloga, ne rade sad ni "Bingo" ni "Konzum"!
![]()
Ti ces nesto govoriti momku koji daje 100 k godisnje Zelji,nije te stid!kremenko je napisao/la: ↑pon nov 12, 2018 9:17 amAmH79 je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 11:47 pmU gradu postoji grupa od 5 ljudi koji imaju plan da udju u Upravu, prodaju imovinu i Zelju presele na lokaciju u Novom gradu.
Prodaja imovine, ako ce prihod ici Klubu, nije smak svijeta. Ako 80% tog prihoda zavrsi u privatnim dzepovima, Zeljo je mrtav.
Ostanak ove garniture mozda znaci igranje u Federalnoj. Ali i sigurno znaci opstanak FK Željezničar.![]()
I vidim da se dosta raje upecalo.
Kakav spin i Federer bi ti pozavidio
Ja bih te banovao zbog unosenja nemira medju navijace kao sto je Vrag dobio trajni ban![]()
Hocu.Masinovodja je napisao/la: ↑pon nov 12, 2018 9:24 amTi ces nesto govoriti momku koji daje 100 k godisnje Zelji,nije te stid!kremenko je napisao/la: ↑pon nov 12, 2018 9:17 amAmH79 je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 11:47 pmU gradu postoji grupa od 5 ljudi koji imaju plan da udju u Upravu, prodaju imovinu i Zelju presele na lokaciju u Novom gradu.
Ostanak ove garniture mozda znaci igranje u Federalnoj. Ali i sigurno znaci opstanak FK Željezničar.![]()
I vidim da se dosta raje upecalo.
Kakav spin i Federer bi ti pozavidio
Ja bih te banovao zbog unosenja nemira medju navijace kao sto je Vrag dobio trajni ban![]()