Pa i ne treba da ide Misimovic (a ni ostali iz uprave) ako ce se baviti onim u cemu je najbolji. Ako ce nastaviti ovako onda nek ide. Jedna stvar samo, dovodjenje jednog covjeka, moze nas iz ovog stanja u kojem smo sad baciti u stanje nevidjene euforije.storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:46 pmMislim da nece ni on, ni ostatak Uprave nigdje.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned nov 11, 2018 10:28 pmNema potrebe o kopu pisati jer se sve to vise manje zna,zato ih je sve manje i manje. Senad ako ode neka ode,razumijem covjeka, dao je sve od sebe cak i napustio svoje mjesto u firmi da bi iz najbolje namjere pomogao Zelji. Siguran sam da niko sa cistijom namjerom nece doci, sada su u igri i poslovni prostori na istoku, sigurno ce biti pun ***** onih zohara koji ce izaci iz rupa da se okoriste o FKZ. Znam da je Senadu zelja da se uradi taaj krov na istoku ali nadam se da nece i da ostavlja nekim uhljuupima sve na gotovo. Mislim da cemo plakati za istim prije nego sto se misli...ako nista bar ce ti dusmani isplivati na povrsinu.
Da li ce spustiti svoj gard i prestati da misle da su najpametniji? Za fudbal kao fudbal nemaju pojma a jedan covjek je doktor za nasu ligu.
Da li su sposobni da dovedu Amara Osima i prepuste mu citav sportski segment? Ako jesu sposobni, onda ce nas klub najvise od toga profitirati a klub je jedino bitan..