phpBB [video]
A ovi sa strane rasturaju,nema dalje,sve majstor do majstora,a uz to još fini karakteri,lutketeatrale36 je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 8:44 amKakva nasa djeca? Sehić tri puta usao i direktni krivac za tri gola! Nema ti tu talenta ni znanja, vidio si Hareta sinoć veze nema.Morzhy je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 11:38 pmCijela javnost navodno zna da im je Oda dao do polusezone i noga,a onda se istovremeno očekuje od njih da ostvare sjajne rezultate za tog istog Odu? Pa logičnije je da ga sjebu kol'ko odmah...a on im još mjesta zacementirao u ekipi...ne kontam logiku razmišljanja,ali nikako.abuzenze je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 11:12 pm
Picka Oda je trebao da odustane od tih igraca u pola polusezone? Pa da ti okosnicu cine hajdarevic, sabanadzovic, dacic, osmankovic, sehici od kojih vecina jos uvijek nije zrela za prvih 11 a kamo li da igraju neku bitnu ulogu...Po meni pametan potez Odovica. Tih 5-6 igraca nek dogura do polusezone pa ih tad treba tjerati, trenutno nije vrijeme za tjeranje
Niko od ovih ne može odigrati lošije,a da nas više razočara...niko pa ni ti prvonavedeni omladinci,naša djeca
Neka lars napravi, samo mu trebamo kupiti kakav hard disk od 10 terabajta a pitanje je hoce li i to biti dovoljno..cikazubo je napisao/la:Treba napraviti neki video “najgora krila svih vremena, Zeko i Zaim”, kompilacija najglupljih poteza, pokusaja drblinga, promasenih zicera itd..
Ja glupljih likova u životu nisam vidio. Zapravo nisam vjerovao ni da moze postojati neko toliko glup i ograničen. Ti njima na faci vidiš da su sa inteligencijom na Vi.
Koji nadredjeni? Ovdje ta prica da neko pise po naredjenju nece proci. Ima forum gdje se te gluposti pisu i tolerisu, pobjegli smo od tog olosa. Dovoditi u pitanje da bi neko prodao sebe i svoj integritet nemoj molim te. Prvi se ja ne bih spustao na to.exdomorocki je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 8:42 amHoće,hoće pare na sunce pa ćeš vidjeti jel hoće ili ne.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 11:15 pmNema tu nikakvog ega, to je prica ovih sto ne znaju, ili znaju, ali nisu dobronamjerni. 2 puta su pricali Misimovic i Amar, Amar nece, oba puta je odbio. I oba puta ga je Misimovic zvao i nudio podrsku.kvalitet je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 10:51 pmVolim Odu kao da mi je otac rođeni, bilo bi brutalno otjerati ga opet, a svi znamo ko su krivci. Jedino da se Amar vrati (a, ja da sam na Misketovom mjestu, pogazio bih malo svoj ego, ako je već tu isključivo zbog Željinog interesa), pa bi se to i moglo opravdati. Ostaviti Odu, dati mu neko vrijeme, ništa postići nećemo ako ga otjeramo. Od posljednjeg njegovog tjeranja isto to radimo i od trofeja imamo samo jedan Kup. Pa, hajmo onda pokušati dati njemu prostora i vremena da napravi ekipu kakvu želi. A, igračima treba malo mater hebati. Da se malo useru.
Samo pišete kako nadredjeni kaže.
E nek izmisle kako izaći iz ovog mulja,ako su mogli izmisliti "sredstvo" za čišćenje stolica,nek izmisle rješenje za ovu agoniju.
Najludje u svemu je sto se i jean i drugi ponasaju kao da im je ovo odskocna daska, savjest 0.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 9:04 amNeka lars napravi, samo mu trebamo kupiti kakav hard disk od 10 terabajta a pitanje je hoce li i to biti dovoljno..cikazubo je napisao/la:Treba napraviti neki video “najgora krila svih vremena, Zeko i Zaim”, kompilacija najglupljih poteza, pokusaja drblinga, promasenih zicera itd..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Ma nije Adzem otjeran, covjek je sagorio, zaista nije mogao vise. On previse voli Zelju i totalno ga je pritisak sagorio.MATORI je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 8:46 amDodaj:SanMan je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 11:21 pmSvi su krivi
igrači, neki neznaju, neki nemaju kondicije/snage, neki neće
trener i SŠ stavljaju te igrače u tim - nijedan nije sam ušo na teren
uprava je dovela trenera ( i deset zadnjih a i većinu od stotinjak igrača u zadnjh par godina)
doktori koji vrše provjeru - najmanje pola igrača nije u stanju istrčati 10km za 90 minuta
- I navijači su krivi, tjera se trener koji je osvojio KUP, od kog očito NE MOŽEMO naći boljeg, bar za iznos para koje smo u stanju ponuditi za trenera.
Uprava je malo više kriva od navijača - jer je na svaki I NAJMANJI mig navijača tjerala trenere.
Da se razumijemo prije nego mi neko nakači da sam Adžemov fan, I JA BIH GA OTJERAO - ali pod uslovom da mogu dovesti nekog ko će u narednoj sezoni imati VEĆI uspjeh od njega - a to znači oba trofeja.
Šta ćemo osvojiti u ovoj sezoni?
Ki.tu možda?