A jel se vratio, nisam znao za to. To je bas super!LeBlue je napisao/la: ↑sub okt 27, 2018 4:06 pmSa tobom se slazem. Sto vise igraca veca konkurencija i vece sanse da imamo kvalitetnog igraca. Dobro je sto se Adzem vratio pa upravo moze da dovede takvog ili slicne igrace.bogi je napisao/la: ↑sub okt 27, 2018 3:49 pmNapadoše ljudi što predloži igrača, kao da sam ga već doveo...
Ima hvala Bogu i naše djece, samo što ne bi doveli i jednog klinca sa "strane" kao Hajdarevića što smo iz Olimpika dovukli pa ga uklopili u naš sistem. Otići će i Hajdarević i Osmanović nadamo se za fine cifre, pa će doći i drugi dječaci, što ne i njega uzeti, da ne bi opet Sarajevo hajrovalo kao sa Duljevićem.
Nek se izbori i mali Daca je isto tako pokazao, a Ramovic je tu. Svi oni mogu igrati, Curke se moze povuci na CMF, mozda bi mu to i godilo kada bi imao Hajdarevica iza sebe, koji ce mu biti osigurac.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 27, 2018 5:08 pmNeka prica ko sta hoce ali Arezina izgleda odlicno na treningu, nadam se da ce dobiti priliku uskoro.
Vidis, moze biti da sam ja pogrijesio. Cini mi se da sam negdje procitao da je on sada koordinator oml skole. Ako sam pogrijesio neka me neko ispravi, onda sam nekako sam sebe to ubijedio.azbaha je napisao/la: ↑sub okt 27, 2018 5:11 pmA jel se vratio, nisam znao za to. To je bas super!LeBlue je napisao/la: ↑sub okt 27, 2018 4:06 pmSa tobom se slazem. Sto vise igraca veca konkurencija i vece sanse da imamo kvalitetnog igraca. Dobro je sto se Adzem vratio pa upravo moze da dovede takvog ili slicne igrace.bogi je napisao/la: ↑sub okt 27, 2018 3:49 pmNapadoše ljudi što predloži igrača, kao da sam ga već doveo...
Ima hvala Bogu i naše djece, samo što ne bi doveli i jednog klinca sa "strane" kao Hajdarevića što smo iz Olimpika dovukli pa ga uklopili u naš sistem. Otići će i Hajdarević i Osmanović nadamo se za fine cifre, pa će doći i drugi dječaci, što ne i njega uzeti, da ne bi opet Sarajevo hajrovalo kao sa Duljevićem.
Ma igrat ce i Bogicevic i Blagojevic ko da gledamsamo_plavo je napisao/la: ↑sub okt 27, 2018 5:55 pmSutra ih dočekati zvižducima kad budu izlazili na teren i na zagrijavanje. Šta god bude zaslužili su. I psovke i zvižduke i sve. Na svaki pogrešan potez će im se psovati... Sami su krivi.
Baš bi bilo interesantno kad bi pokušali neki scenario izvesti sutra da se osvete za ove plate. Odmah uletiti na teren, prekinuti utakmicu i pošutati ih.
Ako Odović išta shvata sutra će izvesti ovaj sastav:
Kjosevski- Stevanović, Bakrač, Rodin, Pavić- Vranješ, Hajdarević, Jazvić, Čurjurić, Veselinović (ako je spreman da počne, ako nije onda Dacić, a Čurjurić lijevo)- Krpić.
Ako stavi Bogičevića prije Bakrača onda ni on nije ništa drugačiji od tih debila.
Mene ne bi čudilo da sutra odigramo neriješeno. Da nas sjebu, al eto neće poraz da ne bude ofirno. Od ubleha se sve može očekivati. Zato od izlaska na teren treba pritisnuti pičkice sa svih strana da se ne bi usudili nešto zajebati.
Nego, je li ko pripremio novčanice?![]()