Mali Faruk Durakovic je nasa buducnost. Momka znam od njegove 5 godine, on zivi za fudbal. Nevjerovatna disciplina sportska i zelja za igrom.
Mali Faruk Durakovic je nasa buducnost. Momka znam od njegove 5 godine, on zivi za fudbal. Nevjerovatna disciplina sportska i zelja za igrom.
Da mu Refik nije babo ne bi ni u Vrbanjusi mogao igrati.Jesmo li im mogli faku poklonit uz Sabana
Poluvrijeme 0-1
Madžić Šošić, drugi strijelac ekipe19tm87 je napisao/la: ↑sub okt 27, 2018 3:15 pmPoluvrijeme 0-1
Imali smo 2 super sanse i napadali konstantno ali kod sesnesterca komplikuju.
Oni jednu pravu akciju uradili i zabili. I ima li su jos jedan sut u okvir gola prije te akcije.
Ne znam ko nam je 10 mali zna sa loptom ali i dosta solira za moj ukus
Sa tobom se slazem. Sto vise igraca veca konkurencija i vece sanse da imamo kvalitetnog igraca. Dobro je sto se Adzem vratio pa upravo moze da dovede takvog ili slicne igrace.bogi je napisao/la: ↑sub okt 27, 2018 3:49 pmNapadoše ljudi što predloži igrača, kao da sam ga već doveo...
Ima hvala Bogu i naše djece, samo što ne bi doveli i jednog klinca sa "strane" kao Hajdarevića što smo iz Olimpika dovukli pa ga uklopili u naš sistem. Otići će i Hajdarević i Osmanović nadamo se za fine cifre, pa će doći i drugi dječaci, što ne i njega uzeti, da ne bi opet Sarajevo hajrovalo kao sa Duljevićem.