Naravno da ne tjera, sve je na slobodnoj volji. Ako radis dzaba, treba imati odgovornost, ja to nisam rekao. Ja sam rekao da ako vec pozivas kazne, hajde da pozivamo i nagrade, cisto da budemo "obrazli" sto bi ti rekao, ili ces biti selektivan. U tom slucaju bi pozivao na kazne tek.kremenko je napisao/la: ↑pet okt 26, 2018 12:25 amJel ih neko tjera da rade dzaba?storm_raider je napisao/la: ↑pet okt 26, 2018 12:10 am@kremenko, onda hajde da se isplacuju istim kriterijem i nagrade. Jedno 4000 necega za Istok, pa jedno 2500 necega za teren, i tako dalje. Ili tu necemo obraz ukljucivati. Mani se duplih arsina, suludo je o tome i pricati. Ne mogu vjerovati.
Da trebaju biti profesionalci, trebaju, ali ljudi nisu htjeli svojim platama jos da opterecuju budzet. Dovoljno dobro zive od svojih poslova.
Znaci ako radis dzaba, ne trebas imati nikakvu odgovornost?
Gospodine Misimovicu, ja cu raditi dzaba za klub, odrzavat cu reflektore. Kad jedan ne bude radio, ne mozete mi nista, ja sam volonter i znajte da uskoro nece ni drugi raditi, jer nemam pojma o tome, ali radim dzaba. A ne mozete me ni otjerati, jer radim dzaba. I boli me neka stvar sto sam klubu napravio stete 15 000 KM, ja radim dzaba.
Sta hocete, da radim dzaba i da reflektori rade?
P. S. Smrdi mi na ban, sad ce iza coska naici onaj baner, trujem omladinu, uznemiravam forumase, ili sam ironican?

Bojim se, @kremenko, da reflektori rade, a da ovim sto ti spominjes oni ne bi radili.

PS. Nije valjda da zelis da budes banovan, pa da budes proglasen mucenikom.