Ne znam sta je Slavko pricao..., znam ono sto sam vidio. Ma kakva opozicija i gluposti, to je par ljudi koji generalno ne znaju sve procese (ljudi vole klub, 24 sata razmisljaju o Zelji i onda se i zakljuci sta god pogresno), i par njih koji su zlonamjerni (o njima necemo, zna se kako i sta). Ne volim ni ja sto se ovo dogadja, steti klubu. Ali, mislim da ce od zime biti drugacije. Jebi ga, nadam se.nikson je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 11:42 pm@storm
Ama prijatelju ja ti kazem sta je slavko rekao na treningu jednom na pitanje o Zajmovicu...ako laze Slavko lazem i ja....a opet kazem kad si se vec znao pohvaliti dovodjenjem Zajmovica i insistiranjem na istom kad je islo, i sad reci da si ti odgovoran za dovodjenje onog koji bojkotuje Zeljeznicar. A sto se tice ostalog i ja tebe cijenim, i volio bih kad bi sve tvoje bilo tacno a moje laz pa makar ja ispao i taj forumas koji pise za tu famoznu opoziciju... Ne volim sto se ovo dogadja, sto ide predaleko, sto se ubija moral igracima koji su ga imali i pikazivali na terenu koliko su mogli...a ubija se zbog onih koji nemaju obraza, casti, postenja a Boga mi ni morala
Konkretno za Zajima, na utakmici reprezentacije smo ga pitali kako ce igrati u Mostaru. Kaze mrtav hladan: "Valjda pobjedimo". Ja problijedio..., toliko o Zajimu.