moroni, svi do jednog. svaki trening ih treba prozivat kao i na utakmici.
?
? rodin bakrac pavic
saban ivan
jazvic dacic veseli
krpic
@Premier, vise nemoj ovakvih postova ovdje. Svi smo nekada bili dio Juga. Ne zelim da se ovakve stvari citaju ovdje, pogotovo izmedju nas.Tisimojazakletva1921 je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 2:58 pmZa vašu informaciju bili su stariji momci iz jezgra grupe, širite dezinformacije po forumu pravite se pametni svi do jednog. Vise mrzite jug neg pitare. To sto vi ne znate momke ne znaci da nisu bili prisutni.Premier je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 2:45 pmMa kakva crna grupa i jezgra grupe oni nisu u stanju kop napuniti a kamo li da ocekujemo nesto od njih sto nosi neku tezinu ili bitnost.Ni njima kao ni igracima vec solidan period Zeljo nije na 1. mjestu i to se dobro zna(cast izuzetcima), tako da se neke nade polazu u grupu je nerealno...nazalost.Zaka je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 2:40 pmTrening kasnio zbog sastanka sa Šiljkom, bilo je neko vrijeme 60, 70 ljudi na treningu i prilikom izlaska igrači su dočekani zvižducima, psovkama, kako su i zaslužili. Na treningu sam kao student bio jedan od najmladjih, a na treningu nisam vidio nikoga iz jezgra grupe što me začudilo, ali i to pokazuje neke stvari. Šiljak je prišao, zamolio nas da im ne psujemo, da im je rečeno da ima plan B ako oni neće da treniraju i na konstataciju jednog momka da se zna da nas par igrača uvijek koči, rekao da se slaže s tim. Raja baš nervozna i ljuta i sam sam takav i krajnje je vrijeme da se stvari mijenjaju.
Što se tiče samog treninga, Blagojević najgori, neprimjetan apsolutno, Zec jedan odličan prodor i umjesto pasa za usamljenog Krpića traljavo šutira, Zajim loš, Vranješ onako. Druga ekipa je napravila dosta problema odbrani prve ekipe jer su puno brže igrali. Jazvić jako dobar, Arežina takodjer fino odigrao, kao i mali Dacić koji je izborio penal, pogodio prečku..Naše najveće pojačanje će biti Sinan Ramović, ima.malo straha od duela, ali je otresao Jovana par puta i dao par fantastičnih lopti i kao uvijek igra dobar presing. Velika greška Odovića po mom mišljenju je neigranje Bakrača, jer momak izgleda baš dobro.
A ne mogu da vjerujem
Ma nije problem nikakav al nisam prvi koji je to napisao siguran sam, svi se nadamo da ce opet biti kao nekad..nisam nista lose mislio.storm_raider je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 3:02 pm@Premier, vise nemoj ovakvih postova ovdje. Svi smo nekada bili dio Juga. Ne zelim da se ovakve stvari citaju ovdje, pogotovo izmedju nas.Tisimojazakletva1921 je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 2:58 pmZa vašu informaciju bili su stariji momci iz jezgra grupe, širite dezinformacije po forumu pravite se pametni svi do jednog. Vise mrzite jug neg pitare. To sto vi ne znate momke ne znaci da nisu bili prisutni.Premier je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 2:45 pm
Ma kakva crna grupa i jezgra grupe oni nisu u stanju kop napuniti a kamo li da ocekujemo nesto od njih sto nosi neku tezinu ili bitnost.Ni njima kao ni igracima vec solidan period Zeljo nije na 1. mjestu i to se dobro zna(cast izuzetcima), tako da se neke nade polazu u grupu je nerealno...nazalost.
Hvala.
Prijatelju moj,radni je dan,a nesto ne znam da ovdje pisu balavci!?Ljudi su na poslu i trening je u spici radnog vremena bio...exdomorocki je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 3:05 pmČudi me da nas nije bilo 300 bar sam ovde nakon komentara tu brojku očekivao.
Al standardno ,tastatura lajavci,treba ovo ,treba ono,sve pametnjakovici,dobro i reče onaj konobar- lobotomci!
Sta da u belaj treba radi Želje?
Grande ovaj,Grande onaj a kad treba malo pogurati Grandea,nema vas.
I svaka cast momcima što su iz srca došli.
Zaime,ebo to b.g pravolinijski![]()
Bravo majstore, svi nešto pišu, predlažu, ali nigdje nikoga da se jasno da do znanja debilima da se ne mogu igrati s klubom. Da nas je danas došlo 200-300 puno bi ozbiljnije izgledali i poslali bi baš jasnu poruku.exdomorocki je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 3:05 pmČudi me da nas nije bilo 300 bar sam ovde nakon komentara tu brojku očekivao.
Al standardno ,tastatura lajavci,treba ovo ,treba ono,sve pametnjakovici,dobro i reče onaj konobar- lobotomci!
Sta da u belaj treba radi Želje?
Grande ovaj,Grande onaj a kad treba malo pogurati Grandea,nema vas.
I svaka cast momcima što su iz srca došli.
Zaime,ebo to b.g pravolinijski![]()
ma ne to je preventivno da se vidi je li aktvinost mozga ok...vinston.cercil je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 3:45 pmNe znam sto ga na epilepsiju sad testiraju. Nije valjda napad imao....
ja sam na to danas isao i cuo tehnicara i doktora kako pricaju o Farisu, priupitam ih govore treba im u 1 doci, pitam kolko bi mogao pauzirat, Bog zna mozda 2 dana mozda 2 mjeseca trebaju mu to danas radit, sad ne znam jel EEG al ti su doktori sto su meni radili, i sve je na neurologiji sigurnovinston.cercil je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 3:45 pmNe znam sto ga na epilepsiju sad testiraju. Nije valjda napad imao....
Pa neka se onda odstrane onda ova trojica.