Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 25, 2018 1:16 pm

Treba zaista igrace okupiti i pitati ih sta oni zapravo hoce, ako kazu nesto u fazon on hinjski između redova "odlazak uprave" a ne muski direktno, sve van je jasno o cemu se radi, samo da saznamo ko stoji iza njih u toj namjeri.

Jednu jedinu platu do sada im samanjili za 30% i to sasvim opravdano na osnovu prijasnjih rezultata oni se ponasaju kao da hljeba nemaju da jedu, kao da nema uslova za rad i ne znam ti sta vise.

Oda je stao na njihovu stranu radi kolektiva, kao sto je ovih par sacuvao od otkaza jer mu trebaju, iako dobro zna da mu rade o glavi.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u čet okt 25, 2018 1:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet okt 25, 2018 1:17 pm

Pa sta je bilo danas, jel bio neko na treningu?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet okt 25, 2018 1:22 pm

Oda radi i sebi i nama medvjedju uslugu,bez obzira koliko on dobar kao osoba bio.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Ljoze_9
Kontakt:

čet okt 25, 2018 1:26 pm

Hahahahahahhahahahahaha placem od smijeha. Samo da je nekako staviti cijelu ekipu na novcanicu od 0 KM :kafa:

Zeljo
Kontakt:

čet okt 25, 2018 1:27 pm

Kakve pickurine ne vjerujem. Sve treba otjerat iz Zelje, a pogotovo one "starosjedioce" sto misle da mogu da rade sta hoce
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet okt 25, 2018 1:29 pm

Umjesto standardnih pjesama prije tekme u nedjelju im ovo pustiti
phpBB [video]

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet okt 25, 2018 1:30 pm

Treba njima jebat mater, pa sta su umislili da su. Picke jedne.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

voltron30
Kontakt:

čet okt 25, 2018 1:31 pm

Pazi sisice treniraju. Najveći šljam koji je ikada igrao u Želji.

19tm87
Kontakt:

čet okt 25, 2018 1:41 pm

Još traje trening

neroazzuro
Kontakt:

čet okt 25, 2018 1:41 pm

Sisice :) :) :) Baš adekvatan nadimak, sisice.

avlami97
Kontakt:

čet okt 25, 2018 2:16 pm

Norsborg je napisao/la:
čet okt 25, 2018 12:14 pm
Dugo nisam nista napisao,dojadilo mi igrace kuditi za neucinjeno a upravu hvaliti za uradjeno.
Pratim zelju punih 60 godina(sada mi je 67)i odgovorno tvrdim da nikada zeljo nije losije izgledao nego u utakmici protiv
Goska.Mi ni jednu sansu nismo napravili.Grupa oko mene je psovala sudiji kada je svirao penal.Nama se cinilo da nije bio
penal(kasnije se pokazalo da jeste).Mi smo objektivni i dolazimo na utakmice i kada ide lose.Bili smo na utakmici i protiv Celika
i bodrili ih posto smo vidjeli htijenje.
A onda igraci ponize sve one istinske navijace.Bojkotuju one ljude sto odvajaju od usta da ih bodre,bojkotuju one sto stoje pored kucica
i mole za marku da bi kupili kartu.
Mi stariji se sjecamo utakmica u drugoj ligi,dolazilo nas je po 15000.Zasto?Zato sto smo gledali svoga zelju i igrace koji ginu za dres i grb.
Dolazili smo i kada su nam suspendovali dva najbolja igraca i oduzeli bodove.I opet ostanemo u ligi.Kako?Pa zahvaljucuji publici i
igracima borcima.Ostanemo i bez najboljih i uz oduzete bodove.
Mnogi se sjecaju ili su culi za rahmetli Avdiju Derakovica zvani Tica.Pokojnom Ribaru je to bio jedini siguran igrac u postavi,igrac za
koga smo govorili da je jedini bio sposoban da sam sebi centrira iz kornera.A nije bio igracina,nije bio igrac poteza ali ne terenu je
ginuo za sveti dres.
I docekasmo da se ovi danasnji igracici po..ru po jednom Derakovicu,Osimu, Smajlovicu,Jankovicu, Bukalu Hadziabdicu,Spreci,
Katalinskom i drugima,igracima,borcima,ljudinama.
Da li ce ove nase uvrijedjene zvijezde sutra imati obraza proci pored figure pokojnog Katalinskog?
Hoce li imati obraza izaci pred nas,bolesnike Zelje?
Kolovodje, ako ih ima otjerati,a ako je to djelo svih njih,otjerati sve,igrati sa juniorima.Ispasti necemo.
Oni sebi dozvole bojkot i tako mozda naprave stetu od dva miliona,koliko donosi prvo mjesto od Uefe.
ZA ZELJU SE NE NAVIJA;ZELJO SE VOLI.
PUNA PODRSKA UPRAVI.
:palacgore:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

PlaviVlak
Kontakt:

čet okt 25, 2018 2:40 pm

Trening kasnio zbog sastanka sa Šiljkom, bilo je neko vrijeme 60, 70 ljudi na treningu i prilikom izlaska igrači su dočekani zvižducima, psovkama, kako su i zaslužili.
Na treningu sam kao student bio jedan od najmladjih, a na treningu nisam vidio nikoga iz jezgra grupe što me začudilo, ali i to pokazuje neke stvari.
Šiljak je prišao, zamolio nas da im ne psujemo, da im je rečeno da ima plan B ako oni neće da treniraju i na konstataciju jednog momka da se zna da nas par igrača uvijek koči, rekao da se slaže s tim. Raja baš nervozna i ljuta i sam sam takav i krajnje je vrijeme da se stvari mijenjaju.
Što se tiče samog treninga, Blagojević najgori, neprimjetan apsolutno, Zec jedan odličan prodor i umjesto pasa za usamljenog Krpića traljavo šutira, Zajim loš, Vranješ onako.
Druga ekipa je napravila dosta problema odbrani prve ekipe jer su puno brže igrali. Jazvić jako dobar, Arežina takodjer fino odigrao, kao i mali Dacić koji je izborio penal, pogodio prečku..
Naše najveće pojačanje će biti Sinan Ramović, ima.malo straha od duela, ali je otresao Jovana par puta i dao par fantastičnih lopti i kao uvijek igra dobar presing.
Velika greška Odovića po mom mišljenju je neigranje Bakrača, jer momak izgleda baš dobro.
Zadnja izmjena: PlaviVlak, dana/u čet okt 25, 2018 2:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

zeljeznicka21

čet okt 25, 2018 2:43 pm

Zaka je napisao/la:
Trening kasnio zbog sastanka sa Šiljkom, bilo je neko vrijeme 60, 70 ljudi na treningu i prilikom izlaska igrači su dočekani zvižducima, psovkama, kako su i zaslužili. Na treningu sam kao student bio jedan od najmladjih, a na treningu nisam vidio nikoga iz jezgra grupe što me začudilo, ali i to pokazuje neke stvari. Šiljak je prišao, zamolio nas da im ne psujemo, da im je rečeno da ima plan B ako oni neće da treniraju i na konstataciju jednog momka da se zna da nas par igrača uvijek koči, rekao da se slaže s tim. Raja baš nervozna i ljuta i sam sam takav i krajnje je vrijeme da se stvari mijenjaju.
Što se tiče samog treninga, Blagojević najgori, neprimjetan apsolutno, Zec jedan odličan prodor i umjesto pasa za usamljenog Krpića traljavo šutira, Zajim loš, Vranješ onako. Druga ekipa je napravila dosta problema odbrani prve ekipe jer su puno brže igrali. Jazvić jako dobar, Arežina takodjer fino odigrao, kao i mali Dacić koji je izborio penal, pogodio prečku..Naše najveće pojačanje će biti Sinan Ramović, ima.malo straha od duela, ali je otresao Jovana par puta i dao par fantastičnih lopti i kao uvijek igra dobar presing. Velika greška Odovića po mom mišljenju je neigranje Bakrača, jer momak izgleda baš dobro.
haj nek je neko napokon napisao sta je tacno bilo danas, da ne supljiramo vise

sto se tice ekipe, ja bih protiv Zvijezde gurnuo Jazvica umjesto Zaima
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Elegant
Kontakt:

čet okt 25, 2018 2:47 pm

Prati li ko nase igrace na instagramu, da li se neko napravio pametan da se glupira na racun svega ovoga sto se desava ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Morzhy
Kontakt:

čet okt 25, 2018 2:48 pm

Morzhy je napisao/la:
sri okt 03, 2018 2:11 pm
Ma sad će naši pocijepati Čelik,možda čak i Zrinjskog i kad pomislimo "evo ga,to je to,titula" ide kiks protiv Etno sela,samo nas još to selo u Bosni nije ohladilo,vakat je
Ovo od jučer mijenja situaciju...sad ne smiju kiksati protiv Etno sela jer su ofirni. Razvaliće Zvijezdu,pretpostavljam i pitare i onda lagano Željezničar-Tuzla City 0:2. Neće ostati na njima,vratiće oni ovo kad tad

fcz
Kontakt:

čet okt 25, 2018 2:49 pm

Zaka je napisao/la:
Trening kasnio zbog sastanka sa Šiljkom, bilo je neko vrijeme 60, 70 ljudi na treningu i prilikom izlaska igrači su dočekani zvižducima, psovkama, kako su i zaslužili.
Na treningu sam kao student bio jedan od najmladjih, a na treningu nisam vidio nikoga iz jezgra grupe što me začudilo, ali i to pokazuje neke stvari.
Šiljak je prišao, zamolio nas da im ne psujemo, da im je rečeno da ima plan B ako oni neće da treniraju i na konstataciju jednog momka da se zna da nas par igrača uvijek koči, rekao da se slaže s tim. Raja baš nervozna i ljuta i sam sam takav i krajnje je vrijeme da se stvari mijenjaju.
Što se tiče samog treninga, Blagojević najgori, neprimjetan apsolutno, Zec jedan odličan prodor i umjesto pasa za usamljenog Krpića traljavo šutira, Zajim loš, Vranješ onako.
Druga ekipa je napravila dosta problema odbrani prve ekipe jer su puno brže igrali. Jazvić jako dobar, Arežina takodjer fino odigrao, kao i mali Dacić koji je izborio penal, pogodio prečku..
Naše najveće pojačanje će biti Sinan Ramović, ima.malo straha od duela, ali je otresao Jovana par puta i dao par fantastičnih lopti i kao uvijek igra dobar presing.
Velika greška Odovića po mom mišljenju je neigranje Bakrača, jer momak izgleda baš dobro.
Haj ti znaj ako je vec takva situacija da Bakrac ne ispasta zbog Bogicevica...

U ovoj situaciji po meni treba biti selektivan, kako navijaci tako i u klub. Ako vec i oni znaju ko pravi sranja, ponudi im sporazumni ili ih suspenduj totalno, da ni na treninge ne dolaze i nece ti trovati ostatak ekipe.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

hardwell
Kontakt:

čet okt 25, 2018 2:52 pm

Zaka je napisao/la:
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

sajo10
Kontakt:

čet okt 25, 2018 2:54 pm

Ma Bakrac je nas najbolji stoper, i to znaju ptice na grani. Vidjelo se od utakmice sa Narvom da je momak zvijer za nase uslove. Sta je razlog njegovog ne igranja neznam, ali sam siguran da nije nijedan od onih razloga sto je Odovic naveo.

Svega mi rodit cu se kada nebude bilo parazita poput cele, sindikalca, Krosevskog, laznog Ronalda u timu..

Vortex
Kontakt:

čet okt 25, 2018 2:56 pm

Tek sad vidjeh Bogija na novčanici, poslaše me na teren i tek se sad vratih .
Ha ha brat Larson ga udesio.
E hvala za ovo. Koje mi ublehaše i gulanfere imamo u timu, ni na novčanici ne mogu njihove glavuše da stoje kako treba, hi hi hi

Tisimojazakletva1921
Kontakt:

čet okt 25, 2018 2:58 pm

Premier je napisao/la:
čet okt 25, 2018 2:45 pm
Zaka je napisao/la:
Trening kasnio zbog sastanka sa Šiljkom, bilo je neko vrijeme 60, 70 ljudi na treningu i prilikom izlaska igrači su dočekani zvižducima, psovkama, kako su i zaslužili. Na treningu sam kao student bio jedan od najmladjih, a na treningu nisam vidio nikoga iz jezgra grupe što me začudilo, ali i to pokazuje neke stvari. Šiljak je prišao, zamolio nas da im ne psujemo, da im je rečeno da ima plan B ako oni neće da treniraju i na konstataciju jednog momka da se zna da nas par igrača uvijek koči, rekao da se slaže s tim. Raja baš nervozna i ljuta i sam sam takav i krajnje je vrijeme da se stvari mijenjaju.
Što se tiče samog treninga, Blagojević najgori, neprimjetan apsolutno, Zec jedan odličan prodor i umjesto pasa za usamljenog Krpića traljavo šutira, Zajim loš, Vranješ onako. Druga ekipa je napravila dosta problema odbrani prve ekipe jer su puno brže igrali. Jazvić jako dobar, Arežina takodjer fino odigrao, kao i mali Dacić koji je izborio penal, pogodio prečku..Naše najveće pojačanje će biti Sinan Ramović, ima.malo straha od duela, ali je otresao Jovana par puta i dao par fantastičnih lopti i kao uvijek igra dobar presing. Velika greška Odovića po mom mišljenju je neigranje Bakrača, jer momak izgleda baš dobro.
Ma kakva crna grupa i jezgra grupe oni nisu u stanju kop napuniti a kamo li da ocekujemo nesto od njih sto nosi neku tezinu ili bitnost.Ni njima kao ni igracima vec solidan period Zeljo nije na 1. mjestu i to se dobro zna(cast izuzetcima), tako da se neke nade polazu u grupu je nerealno...nazalost.
Za vašu informaciju bili su stariji momci iz jezgra grupe, širite dezinformacije po forumu pravite se pametni svi do jednog. Vise mrzite jug neg pitare. To sto vi ne znate momke ne znaci da nisu bili prisutni.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava