Nagradis navijace za rodjendan stavis besplatan ulaz. Pored standardnih koji dolaze dosla bi jos koja hiljada zbog besplatnog ulaza. Ako odigras dobru utakmicu, privuci ces mozda tu raju koja ne dolazi cesto, da pocne dolaziti u ostatku sezonu. Ipak smo prvi i podrska nam prebitna do kraja sezone i treba gledati sve nacine kako privuci raju na stadion.djoxxx1921 je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 12:12 amMa generalno nema optimizma kod raje i ovih simpatizera koji su na onom nivou hocu/necu i vagaju svaku tekmu. Istraumirana raja zbog ovog ogromnog razocarenja zadnje dvije sezone. Euforija totalno splasnula. I kad se gostovanja pogledaju, u ovih zadnjih par tekmi mizerne brojke. 8000 ako bude u ned, puna saka brade
To je to !cikazubo je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 12:40 amLjudi dragi koga da nagradjujemo besplatnim ulazom, najveca nagrada je sto imas priliku pomac guzicetinu iz kuce i doci da gledas najbolji fudbalski klub u drzavi koji je pri tome prvi na tabeli i slavi 97. godina postojanja i to za jebenih 5/8/10 maraka za kojih si imao 3 sedmice da ustedis.
Ljudi dolaze iz Zivinica, Konjica, Gorazda, Visokog, Travnika, Gracanice, Maglaja, Vakufa i drugih gradova i to redovno a neki cak autostopom, a mi treba da nagradjujemo neke polunavijace/sminkere besplatnim ulazom da mi tu puca selfije na tribini. A i ta prica da ce to nekoga privuci i zadrzati u buducnosti na stadionu se moze okaciti macku o rep, 100 puta vec dokazano.
To za skolarce podrzavam, moramo stvarati nove generacije zaljubljenika u Zelju, ali ovo da bude svima besplatan ulaz nema smisla a bilo bi bezobrazno i prema navijacima koji uredno obnove clansku i kupe godisnju.
Bilo kako bilo, prvi na tabeli, 0 3 u Sirokom, pauza, 97. godisnjica, odavanje pocasti Aketu, pa zar ima bilo kakve potrebe za hajcanjem..
Ne trebamo se mi hajcati ovdje, al kako nagovoriti ostatak. Ja bi najvise volio da mi napunimo Grbavicu i da nas klub zaradi pofino. Al eto vidjet cemo kako ce se odraditi marketing i kakva ce posjeta biti.cikazubo je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 12:40 amLjudi dragi koga da nagradjujemo besplatnim ulazom, najveca nagrada je sto imas priliku pomac guzicetinu iz kuce i doci da gledas najbolji fudbalski klub u drzavi koji je pri tome prvi na tabeli i slavi 97. godina postojanja i to za jebenih 5/8/10 maraka za kojih si imao 3 sedmice da ustedis.
Ljudi dolaze iz Zivinica, Konjica, Gorazda, Visokog, Travnika, Gracanice, Maglaja, Vakufa i drugih gradova i to redovno a neki cak autostopom, a mi treba da nagradjujemo neke polunavijace/sminkere besplatnim ulazom da mi tu puca selfije na tribini. A i ta prica da ce to nekoga privuci i zadrzati u buducnosti na stadionu se moze okaciti macku o rep, 100 puta vec dokazano.
To za skolarce podrzavam, moramo stvarati nove generacije zaljubljenika u Zelju, ali ovo da bude svima besplatan ulaz nema smisla a bilo bi bezobrazno i prema navijacima koji uredno obnove clansku i kupe godisnju.
Bilo kako bilo, prvi na tabeli, 0 3 u Sirokom, pauza, 97. godisnjica, odavanje pocasti Aketu, pa zar ima bilo kakve potrebe za hajcanjem..
Ma kome besplatan ulaz? Povecati cijene ulaznica !mamba21 je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 12:24 amNagradis navijace za rodjendan stavis besplatan ulaz. Pored standardnih koji dolaze dosla bi jos koja hiljada zbog besplatnog ulaza. Ako odigras dobru utakmicu, privuci ces mozda tu raju koja ne dolazi cesto, da pocne dolaziti u ostatku sezonu. Ipak smo prvi i podrska nam prebitna do kraja sezone i treba gledati sve nacine kako privuci raju na stadion.djoxxx1921 je napisao/la: ↑pon sep 10, 2018 12:12 amMa generalno nema optimizma kod raje i ovih simpatizera koji su na onom nivou hocu/necu i vagaju svaku tekmu. Istraumirana raja zbog ovog ogromnog razocarenja zadnje dvije sezone. Euforija totalno splasnula. I kad se gostovanja pogledaju, u ovih zadnjih par tekmi mizerne brojke. 8000 ako bude u ned, puna saka brade
Ps. Djeci je skola pocela, podjeliti im koju stotinu djecijih ulaznica
Ma ono je bio pokusaj mafijanja. Bacili 3 baklje u teren i kad je murija usla na tribinu onda rekli eh mi sad bojkotujemo navijanje zbog vas i sjeli..Masinovodja je napisao/la: ↑ned sep 09, 2018 11:34 pmJel ovo zejbancija neka da je sarajevo kaznjeno opomenom za polusatni prekid u Zenici?!Pa **** majku ako je ovo istina,istupit iz lige istog momenta!