bogi je napisao/la: ↑ned sep 09, 2018 9:03 pm
@Brkoo, Tatar je baš okrenuo utakmicu ulaskom, doduše imali su igrača više, ne znam meni onaj Pavlović se sviđa, iako sve što si rekao stoji, mislim da kad bi ga napucali nekom brzinom, da bi prešišao ovu ligu.
One naše juniore ne bi ni komentarisao, a neki su ovdje u prvih 11 stavljali Beširevića....
Najveci nas problem u svim sportovima je brzina, pokretljivost, prodornost itd. Mi i dalje mislimo da treba neko za nekoga da trci jer je ovaj dobar tehnicar, moze kao jednim potezom rijesiti utakmicu. Kao nacija u sportovima smo na nivou mahale, bitnije je probaciti protivniku kroz noge nego citavu utakmicu trcati. Medunjanin proziva De Bruynea nakon tekme sa Belgijom, probacio mu loptu kroz noge, osramotio ga lafo, a ljudi se na takve stvari loze.
Mi kao klub iste greske radimo, dovodimo te tzv. tehnicare, znalce koji trce u mjestu a to danasnji fudbal ne trpi. To nije dovoljno ni za ovu ligu a kamoli za nesto ozbiljnije. Jednostavno svi moraju da trce, svih 90 i kusur minuta. Trcanje je samo osnovna stvar, nesto sto je normalno, nesto sto se podrazumjeva, samo se mi cudimo kad neko ima snage da trci citavu utakmicu. Kad ovo napokon nekad shvatimo, a nadam se da cemo shvatiti onda se necemo cuditi sto klub iz Luksemburga igra grupnu fazu evropskog takmicenja..
Ivica Osim je davno rekao da onaj ko ne moze da trci, taj ne moze ni da igra.