Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eric Cantona
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 16, 2018 7:03 pm

Veliko je pitanje šta bi bilo da je ostao Adžem. Da li bi bila ovakva selekcija sa ovim mladićima.

storm_raider
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:04 pm

cikazubo je napisao/la:
sub jun 16, 2018 6:53 pm
Ako je to stvarno istina, da Zeric otpada a da na njegovo mjesto dolazi B. Sehic, to ce onda biti najbolji primjer sta znaci kada si manje talentovan ali tri puta vise nesto zelis i sve ulazes u to.
Zeric je bio najveci talenat i glavni prospekt kluba kada je dosao ovaj posljednji val mladih igraca, Anel i Haris su ga davno prevazisli, a evo sada ga prevazilaze i mnogo manje talentovani igraci, sasvim zasluzeno po onome sto sam ja mogao vidjeti ove sedmice kako od Zerica tako i od B. Sehica.
Kada ce Mujage, Zerici i slicni shvatiti da je njihov talenat nista vise do Boziji dar ili priroda (kako ko hoce :D) i da je to samo sansa da velikim RADOM materijalizuju svoj prirodni talenat.

Benji Sehicu nije pao moral, nije mu bilo ponizenje ici u Iskru i raditi na sebi i nadati se da ce iskoristiti sansu za povratak u klub, ove sedmice je radio vise nego dobro, pokazao je da se na njega moze racunati i ako je ta prica istinita bice mi stvarno drago sto se trud nagradi i sto rad uvijek pobijedi talenat.
Samo pogledaj Zajmovica. Nekada je bio klada, doslovna klada... sada je vjerovatno najbolji tehnicar u ekipi i cuda radi sa loptom. Plus sto je za nase uslove nestvarno brz. Ali, Zajm-beg trenira preko ljeta, trci od 7 ujutro i ide na bazen u 8, dok su ostali na moru.

Ovu sezonu ce pojesti...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ellaxaz
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:06 pm

Profesionalni fudbal nije za svakoga, bolje je i za nas i za njih da to skontaju sada, nego kasnije ili nikada kao Mehremic.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:07 pm

Jel' se i dalje uigrava AIKovska 3-5-2 :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:10 pm

Eric Cantona je napisao/la:
sub jun 16, 2018 7:03 pm
Veliko je pitanje šta bi bilo da je ostao Adžem. Da li bi bila ovakva selekcija sa ovim mladićima.
Ne bi ovako rigorozno. Mislim da je za to potrebno neko iz vana, da pogleda kako stvari izgledaju na novom papiru, i da hladno ocijeni. Jos ima znanje, ako covjek zna nesto to je onda procijeniti mladjeg igraca.

cikazubo
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:13 pm

storm_raider je napisao/la:
sub jun 16, 2018 7:04 pm
cikazubo je napisao/la:
sub jun 16, 2018 6:53 pm
Ako je to stvarno istina, da Zeric otpada a da na njegovo mjesto dolazi B. Sehic, to ce onda biti najbolji primjer sta znaci kada si manje talentovan ali tri puta vise nesto zelis i sve ulazes u to.
Zeric je bio najveci talenat i glavni prospekt kluba kada je dosao ovaj posljednji val mladih igraca, Anel i Haris su ga davno prevazisli, a evo sada ga prevazilaze i mnogo manje talentovani igraci, sasvim zasluzeno po onome sto sam ja mogao vidjeti ove sedmice kako od Zerica tako i od B. Sehica.
Kada ce Mujage, Zerici i slicni shvatiti da je njihov talenat nista vise do Boziji dar ili priroda (kako ko hoce :D) i da je to samo sansa da velikim RADOM materijalizuju svoj prirodni talenat.

Benji Sehicu nije pao moral, nije mu bilo ponizenje ici u Iskru i raditi na sebi i nadati se da ce iskoristiti sansu za povratak u klub, ove sedmice je radio vise nego dobro, pokazao je da se na njega moze racunati i ako je ta prica istinita bice mi stvarno drago sto se trud nagradi i sto rad uvijek pobijedi talenat.
Samo pogledaj Zajmovica. Nekada je bio klada, doslovna klada... sada je vjerovatno najbolji tehnicar u ekipi i cuda radi sa loptom. Plus sto je za nase uslove nestvarno brz. Ali, Zajm-beg trenira preko ljeta, trci od 7 ujutro i ide na bazen u 8, dok su ostali na moru.

Ovu sezonu ce pojesti...
Mentalitet, vec sam jednom pisao i replicirao braniocima statusa "Zeljina djeca", to nikako ne smije biti jedini razlog za priliku, zato imamo s jedne strane Anela, Harisa, Kemu, Dzenana, a sa druge Mujagica i Zerica koji pored toga sto imaju talenat imaju i masinu koja im pere mozak u vidu nerealnih roditelja i menadzera.

Simply Blue
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:16 pm

Jbg..bolje se furati na Jamaka, Huseijnovića(čojk partijao sa JK i Duškom u Bremenu)..nego na na Bajića, Miru, Amira, Višću..priča o pristojom životu, trudu, treniranju i odricanju..koga takve priče zanimaju..
Ako je takvo stanje na treninzima...Krčmaru samo rokaj, što prije to bolje za nas
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Ajzea
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:21 pm

Trener ima autoritet deseti dio.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:23 pm

Ajzea je napisao/la:
:D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:24 pm

Seratori vol. 11.

LeBlue
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:25 pm

Ajzea je napisao/la:
Pa tesko je ne imati respekt prema covjeku koji je trenirao mlade igrace koji su kasnije postali vrhuske zvijezde na najvecem nivou. Prvo trenirao mladje kategorije Partizana, pa onda prvi tim OFK Beograd. Autoritet dolazi sa referencama, a on ih ima.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:29 pm

Kakav autogol bogija. Bravo majstore :lol:

fanaticZeljin
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:30 pm

Minjore je napisao/la:
sub jun 16, 2018 7:29 pm
Kakav autogol bogija. Bravo majstore :lol:
samo neka trpa da Slobo na vrijeme skonta da je parmak
Srcu draga, boja PLAVA !

LeBlue
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:32 pm

Ako je neko bio na treningu, bas bi bio zahvalan kad bi neko podijelio utiske igraca?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:33 pm

Traje jos uvijek trening veceras cu napisati.

LeBlue
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:37 pm

Minjore je napisao/la:
sub jun 16, 2018 7:33 pm
Traje jos uvijek trening veceras cu napisati.
Hvala drug

Reha1921
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:39 pm

Krenemo li u sezonu sa Sindikalcem ima da sebi pucam u noge sta se vise treba uraditi da se on klupira ili otjera

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:40 pm

bianco blu je napisao/la:
sub jun 16, 2018 6:50 pm
samo_plavo je napisao/la:
sub jun 16, 2018 5:06 pm
Blago nama ako nam Kemo i Bogi budu u prvom timu...
Stoper se još jedan mora dovesti. Prije svih pozicija!
šta fali Osmankoviću?
Ne znam, meni on nije kvalitet za prvih jedanaest. Pokazao je da može solidno odigrati, ali mi moramo težiti prema boljem. Slabo se postavlja, često paniči, spor je, dosta puta me iznervirao nekim potezima...
Mislim da je pozicija stopera možda i najvažnija i da tu moraju igrati pokretni i kvalitetni igrači. Kemo je odlična treća opcija. Vjerovatno je nama i problem što su nam zadnjih godina tu igrali Bogičević, Kerla i slični. Ja mislim da nam baš taj drugi stoper fali za titule. Nikad upariti dva odlična. Dovedeš dobrog (Bakrač), ode ti najbolji (Graovac). Ali eto, Slobodan gleda svaki trening, procijenit će da li je Kemo za prvih 11. Šta god odluči ja ga podržavam. Mada ja nisam optimističan sa Osmankovićem u odbrani. :)
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

ChWilla
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:41 pm

nama treba konačno lopte da krenemo igrati.

žere mi ne bi bilo žao da ga pošalju na posudbu, ali ne bih bio ni još siguran da nema ništa od njega. samo što će se i od toga napraviti priča o našoj djeci. iako djeca (koja se trude) igraju koliko i bilo kad poslije rata...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 16, 2018 7:44 pm

Kemo ako napravi lobotomiju postat će odličan igrač. Do tada samo prosjek i to zahvaljući svojoj građi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava