Samo pogledaj Zajmovica. Nekada je bio klada, doslovna klada... sada je vjerovatno najbolji tehnicar u ekipi i cuda radi sa loptom. Plus sto je za nase uslove nestvarno brz. Ali, Zajm-beg trenira preko ljeta, trci od 7 ujutro i ide na bazen u 8, dok su ostali na moru.cikazubo je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 6:53 pmAko je to stvarno istina, da Zeric otpada a da na njegovo mjesto dolazi B. Sehic, to ce onda biti najbolji primjer sta znaci kada si manje talentovan ali tri puta vise nesto zelis i sve ulazes u to.
Zeric je bio najveci talenat i glavni prospekt kluba kada je dosao ovaj posljednji val mladih igraca, Anel i Haris su ga davno prevazisli, a evo sada ga prevazilaze i mnogo manje talentovani igraci, sasvim zasluzeno po onome sto sam ja mogao vidjeti ove sedmice kako od Zerica tako i od B. Sehica.
Kada ce Mujage, Zerici i slicni shvatiti da je njihov talenat nista vise do Boziji dar ili priroda (kako ko hoce) i da je to samo sansa da velikim RADOM materijalizuju svoj prirodni talenat.
Benji Sehicu nije pao moral, nije mu bilo ponizenje ici u Iskru i raditi na sebi i nadati se da ce iskoristiti sansu za povratak u klub, ove sedmice je radio vise nego dobro, pokazao je da se na njega moze racunati i ako je ta prica istinita bice mi stvarno drago sto se trud nagradi i sto rad uvijek pobijedi talenat.
Ne bi ovako rigorozno. Mislim da je za to potrebno neko iz vana, da pogleda kako stvari izgledaju na novom papiru, i da hladno ocijeni. Jos ima znanje, ako covjek zna nesto to je onda procijeniti mladjeg igraca.Eric Cantona je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 7:03 pmVeliko je pitanje šta bi bilo da je ostao Adžem. Da li bi bila ovakva selekcija sa ovim mladićima.
Mentalitet, vec sam jednom pisao i replicirao braniocima statusa "Zeljina djeca", to nikako ne smije biti jedini razlog za priliku, zato imamo s jedne strane Anela, Harisa, Kemu, Dzenana, a sa druge Mujagica i Zerica koji pored toga sto imaju talenat imaju i masinu koja im pere mozak u vidu nerealnih roditelja i menadzera.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 7:04 pmSamo pogledaj Zajmovica. Nekada je bio klada, doslovna klada... sada je vjerovatno najbolji tehnicar u ekipi i cuda radi sa loptom. Plus sto je za nase uslove nestvarno brz. Ali, Zajm-beg trenira preko ljeta, trci od 7 ujutro i ide na bazen u 8, dok su ostali na moru.cikazubo je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 6:53 pmAko je to stvarno istina, da Zeric otpada a da na njegovo mjesto dolazi B. Sehic, to ce onda biti najbolji primjer sta znaci kada si manje talentovan ali tri puta vise nesto zelis i sve ulazes u to.
Zeric je bio najveci talenat i glavni prospekt kluba kada je dosao ovaj posljednji val mladih igraca, Anel i Haris su ga davno prevazisli, a evo sada ga prevazilaze i mnogo manje talentovani igraci, sasvim zasluzeno po onome sto sam ja mogao vidjeti ove sedmice kako od Zerica tako i od B. Sehica.
Kada ce Mujage, Zerici i slicni shvatiti da je njihov talenat nista vise do Boziji dar ili priroda (kako ko hoce) i da je to samo sansa da velikim RADOM materijalizuju svoj prirodni talenat.
Benji Sehicu nije pao moral, nije mu bilo ponizenje ici u Iskru i raditi na sebi i nadati se da ce iskoristiti sansu za povratak u klub, ove sedmice je radio vise nego dobro, pokazao je da se na njega moze racunati i ako je ta prica istinita bice mi stvarno drago sto se trud nagradi i sto rad uvijek pobijedi talenat.
Ovu sezonu ce pojesti...
Pa tesko je ne imati respekt prema covjeku koji je trenirao mlade igrace koji su kasnije postali vrhuske zvijezde na najvecem nivou. Prvo trenirao mladje kategorije Partizana, pa onda prvi tim OFK Beograd. Autoritet dolazi sa referencama, a on ih ima.
Ne znam, meni on nije kvalitet za prvih jedanaest. Pokazao je da može solidno odigrati, ali mi moramo težiti prema boljem. Slabo se postavlja, često paniči, spor je, dosta puta me iznervirao nekim potezima...bianco blu je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 6:50 pmšta fali Osmankoviću?samo_plavo je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 5:06 pmBlago nama ako nam Kemo i Bogi budu u prvom timu...
Stoper se još jedan mora dovesti. Prije svih pozicija!