Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

alombardo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 12, 2018 3:16 pm

Zinula guzica raji

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:17 pm

KrajPrice je napisao/la:
uto jun 12, 2018 3:15 pm
Ima li slika sa terena?

pa da li je moguce da je ovako malo interesovanje za teren?
Nema euforije kao nekada, ne mogu da vjerujem da radovi na terenu prolaze tek tako.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Doa1996

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 12, 2018 3:19 pm

ISB87 je napisao/la:imamo vezni red i krila.. fale dva defanzivca i golman
?
sinisa ? kemo ?
hajdarevic saban
sehic dacic zajmovic
krpic

:D
Covjek je rekao da igramo s dva napadaca, zasto se neprestano forsira 4231 formacija u ovim vasim nagadjanjima

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

zubanovic89
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:20 pm

KrajPrice je napisao/la:
Ima li slika sa terena?

Ja svaki dan skoknem da vidim dokle je, danas je neki bager kopao oko sjevera nesto, i koliko sam upratio prskalice vire iz onog sljunka.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:21 pm

Odbili tri ponude za Gorana..
Interesantno.
Garant sića bila.
A kako će to utjecati na njegovo razmišljanje vidjet ćemo. I ovako je u glavi odavno vani..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Paranoja
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:25 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto jun 12, 2018 2:22 pm
Paranoja je napisao/la:
uto jun 12, 2018 2:14 pm
neroazzuro je napisao/la:
uto jun 12, 2018 12:16 pm
Boga mi, Šaban od "čvrljka" izraste pravu momčinu... Šta radi ozbiljnost.
Žera, tebi govorim :)
Gledao sam ga u teretani skoro svaki dan, Čović radio privatne treninge sa njim, Zolotićem i Turkovićem.
Ma kakav crni Zeric. On sa ovakvim pristupom i kurcoboljom jedino moze zavrsiti u Olimpiku.
On stagnira ima 2 godine nista nije uradio da bi napredovao. Ali ako njemi nije stalo da uradi nesto vise u svojoj karijeri onda meni jos manje.
Mislio sam na Šabana, ne na Žerića ako se nisam dobro izjasnio. Nije ništa mršaviji od Zolotića bio a onom 25 godina i prije 5 godina igrao za Želju... vjerujem da će sa novim travnjakom i Anel biti od iduće sezone spreman za preko 20 nastupa ukoliko ostane.

cikazubo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:29 pm

KrajPrice je napisao/la:
Ima li slika sa terena?

Ja sam dva puta isao i dva puta su me vratili, razumijem radovi u toku, ali eto vjerovatno zbog toga ima manje slika.
Butmir dok je istok radio mogao si se i na kran popeti ako ti je volja :D

kvalitet
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:33 pm

Kakve cigarete ljudi dragi. Momak ne puši uopće i potcjenjujete njegovu volju i rad, generalno. Ovdje se malo o tome pričalo, ali Adžem i Fačo su odavno u svađi i vjerujem da je i to utjecalo na Denisa, vjerovatno je i o tome razmišljao kad nije igrao (da ne igra zbog toga). A momak zna igrati, s loptom je pravi majstor (DNK, šta li već). Njemu samo treba poštena prilika da odigra nešto, a ne da ga stavlja po 10-15 minuta. Vidjeli ste na derbiju, tek kad se opustio, nešto je i odigrao. A to nešto, i to na neprirodnoj poziciji, je bilo i više nego korektno.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

bianco blu
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:36 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Interesantno.
Garant sića bila.
A kako će to utjecati na njegovo razmišljanje vidjet ćemo. I ovako je u glavi odavno vani..
mislim da on ostaje ovu polusezonu i onda odlazi besplatno.

avlami97
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:37 pm

kvalitet je napisao/la:
uto jun 12, 2018 3:33 pm
Kakve cigarete ljudi dragi. Momak ne puši uopće i potcjenjujete njegovu volju i rad, generalno. Ovdje se malo o tome pričalo, ali Adžem i Fačo su odavno u svađi i vjerujem da je i to utjecalo na Denisa, vjerovatno je i o tome razmišljao kad nije igrao (da ne igra zbog toga). A momak zna igrati, s loptom je pravi majstor (DNK, šta li već). Njemu samo treba poštena prilika da odigra nešto, a ne da ga stavlja po 10-15 minuta. Vidjeli ste na derbiju, tek kad se opustio, nešto je i odigrao. A to nešto, i to na neprirodnoj poziciji, je bilo i više nego korektno.
Ako je tako :palacgore:
Vjerovatno će kod novog trenera dobiti pravu šansu. Nadam se samo da se Faćo neće posvađati i sa Krčmarevićem :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

bianco blu
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:38 pm

ne znam što raja misli da Osmanković ne može igrati u prvoj postavi.
kad je igrao, uvijek je bio dobar, zadnji derbi i jedan od boljih na tarenu.

ChWilla
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:39 pm

za mene je to bolje od sto hiljada eura, ako pošteno odigra. od dvjesta već nije, al' eto. on vrlo teško da će produžavati, vidio se već odavno van ove lige i nije mislio sa 25 godina biti još ovdje, nikako. ja ne mislim da njega čeka neka velika perspektiva u puno jačoj ligi, ali nama će biti teško zamijeniti desetak golova onako, koje neko sam napravi i kad ekipa ne igra.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:39 pm

KrajPrice je napisao/la:
Ima li slika sa terena?

Manje je slika jer je manje desavanja na radovima, bar onih desavanja koja se mogu slikama pokazati. Cini mi se da su jutros radili na kopcanju ovih cijevi za navodnjavanje.. Valjda u narednih par dana treba da postave te grijace i onda ide sloj jos nekog zayebanog pijeska, bar tko meni rekose..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:42 pm

Odgledah ovaj intervju sa Slobom. Mogu reći da mi se dosta sviđa njegovo razmišljanje. Nadam se da će on i ekipa imati podršku, a uz nju je sve moguće. Samo korak po korak, stepenica po stepenica. :zeljeznicar1:

Po meni trenutno najbolje što imamo:
Kjosevski
Stevanović Bogi Kemo Projić
Blagojević Šaban
Zakarić Žerić Zajmović
Krpić

Eh Bogi i Kemo :D
Ne znam kakav je Hadžić, može li pomoći na stoperu... Nadam se da se navikao i dozvao. Djelovao je uplašen i sjeban pravo. Valjda se oslobodio tog pritiska pa nam može ponuditi nešto normalno i pokazati da nije krampa.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

AdmirA
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:49 pm

KrajPrice je napisao/la:
Ima li slika sa terena?

Bitnije je popljuvati sve , od trenera,igraca, Uprave, bivsih uprava, ovih -onih , od terena nemaju fajde.Takav smo pogan narod pa tako i pojedini navijaci ...

Edis Mulalic 1921

uto jun 12, 2018 3:49 pm

Kada sam citao par internet clanaka od Krcmarevicu i bljuvotina nasih novinara koji su sve izvlacili iz konteksta pravo sam se zabrinuo i mislio da je ovaj lik teska nezanalica i demagog. Medjutim ovaj intervju mi je stvorio potpuno drugu sliku. Bio je odmjeren, realan i nezavisan. Nije rekao apsolutno nijednu glupost osim ovog za nacionalizam. Zagreb i Beograd su gori od nas sto se toga tice. Nego nama dodje onaj idiot i napravi dramu jer je neko njemu psovao mater ustasku nabjedjenu. I raja ga opet priziva, nevjerovatno...velika bruka za klub, hvala mu na tome...
Sta reci za Krcmara osim da mu zelim srecu, ipak su rezultati jedino mjerilo. Sad je malo drugačija situacija i igrači su svjesni ko je krivac za tragicne sezone u zadnjih nekoliko godina. I Kostic je dobro krenuo, vidio se neki rukopis u prva tri kola, a onda show program serviran od vecine igraca. Sad je malo drugačije, čitav grad zna ko je kriv i odakle dolazi najveći klošarluk.
Ide nova sezona, staro sve zaboraviti, krecemo od nule, pa nek nam je sretno. Bice euforije ovo dok je evropa i to je najljepsi dio sezone. Lijepo vrijeme, mozda i gostovanje, puna Grbavica, igraci motivisani...volim te Zeljo. Sretno nam svima.
Modus vivendi !

boja mora
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:53 pm

Mislim da bi ponizenje i za klub i za upravu bilo dati Zakarica za manje od 500 000 eur pa produzio ili ne produzio ugovor
Da ne pricam o tome da bi se sve trebalo uciniti da se i njemu i Grahovcu daju sto bolji uslovi da produze sto naravno podrazumjeva najvece plate koje je do sada imao neko u nasem klubu E to bi za mene bio ruropski iskorak a sve drugo je tapkanje u mjestu i nazadovanje sto se sportskog segmenta tice

Eric Cantona
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:56 pm

bianco blu je napisao/la:
uto jun 12, 2018 3:36 pm
Plava Porodica je napisao/la:
Interesantno.
Garant sića bila.
mislim da on ostaje ovu polusezonu i onda odlazi besplatno.
Igrace on ove godine grupnu fazu EL sa Željom.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:56 pm

Tare1921 je napisao/la:
uto jun 12, 2018 2:24 pm
Juce ste govorili kako je francuz dobar a sad pricate da ce dobit nogu :| :|
Ma za dan nekog otpisat, nema logike.
Ovo je samo jedan lik napisao, ne mora biti istina. Meni nema logike.

Prvo nije kutija cigara, nema sanse da jest.
Drugo, cuj pusi Radja neka i njeg. Pa Radja je svjetska klasa. Da treba pustit pusili bi svi ostali a ne neki izuzeci koji su poremeceni u glavu ali su ipak svjetska klasa. Stetno je i ne treba se pustiti, djaba sve price.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u uto jun 12, 2018 3:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.

19tm87
Kontakt:

uto jun 12, 2018 3:57 pm

Ovo sa Zskarićem mač sa dvije oštrice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava