Pa vidi nesto... 3-5-2, il kako vec, mozda i nebi bilo lose probati.. Kad tako pogledas imena, hajd ga znaj.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:47 pmGK: Irfan Fejzić
DCR: Daniel Graovac
DC: Kemal Osmanković
DCL: stoper koji igra lijevom nogom
WBL: Adi Mehremić
MC: Jovan Blagojević
MCL: Anel Šabanadžović
MCR: Haris Hajdarević
WBR: Siniša Stevanović
SS: Dženan Zajmović
CF: Sulejman Krpić
![]()
![]()
![]()
MOgu ti reći da si me obradovao za DŽenuLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:56 pmVjerovatno ce nasi zadrzati Dzenu. Odlicna stvar.
Ima ponuda, al kaze nasi mu ne daju da ode![]()
Tako da je sada vjerovatnije da ce ostati.
Mala ispravka
Eldar ce u subotu sa reprezentacijom u Spaniju, kao i Dzeno, nece ih biti 20 dana pa onda ne mogu ni ici na pripreme.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:36 pmKjosevski, Ceman, Fejzic. To su tri golmana koja ce vjerovatno ici na pripreme.
Sinisa, Hadzic, Bogicevic, Osmankovic, Mehremic, Projic - odbrana.
Hajdarevic, Anel, Blagojevic, Modic, Vranjes, Zeric. - vezni red.
Zakaric, Zajmovic, Zec, Krpic, Mujagic - navala.
Ovo je 17 igraca, a na pripreme ce ici njih 24. Slobo planira 3 pojacanja, to ce izaci na 20. Mozda se Modic 2 pokaze pa ostane.
Ostaje mjesta za cetiri "omladinca".
Po meni bi to bili: Dzindo, Eldar Sehic, Dacic i Aldin Sehic. Rado bi ja poveo i Dzenu ali vezni red nam je dobro pokriven, a i nema vise mjesta![]()
Cubara (ako se vec nije snasao kako se prica i da izgleda lose), Velic, Subo, Jusufi, Besirovic, golmani kojim istice staz juniora,.. bi poslao na posudbu.
Meni uvijek draga i strašna formacija jer lako se pretvara u 3-4-3 ili u 5-4-1... Jako nezgodna za uigrati, mnogo trke, timskog rada i pokrivanja... Ali zato, kad se jednom uigra, mislim da bi pojeli ligu jer 3-5-2 se teško brani, protivnička ekipa mora imat ako ništa jednake jačine vezni red i jaku zadnju liniju da bi preživjela napade. Generalno kako ćeš braniti 5 ljudi u veznoj liniji... A mi smo definitivno najjači u sredini... Zamisli ovu varijantu:sajo10 je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:39 pmPa vidi nesto... 3-5-2, il kako vec, mozda i nebi bilo lose probati.. Kad tako pogledas imena, hajd ga znaj.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:47 pmGK: Irfan Fejzić
DCR: Daniel Graovac
DC: Kemal Osmanković
DCL: stoper koji igra lijevom nogom
WBL: Adi Mehremić
MC: Jovan Blagojević
MCL: Anel Šabanadžović
MCR: Haris Hajdarević
WBR: Siniša Stevanović
SS: Dženan Zajmović
CF: Sulejman Krpić
![]()
![]()
![]()
Extra, bravo za upravu! Velik potencijal. Vjerovatno ce biti mjesta za njega poslije evropskih utakmica. Nisam siguran da ce i Sabanadzovic i Hajdarevic ostati, ako i jedan, a svakako nismo ni dugo pazarili od nekih igraca. Tako da se i Osmanovicu otvara prostor.ponosannavas je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:45 pmMOgu ti reći da si me obradovao za DŽenuLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:56 pmVjerovatno ce nasi zadrzati Dzenu. Odlicna stvar.
Ima ponuda, al kaze nasi mu ne daju da ode![]()
Tako da je sada vjerovatnije da ce ostati.
Mala ispravka
Eldar ce u subotu sa reprezentacijom u Spaniju, kao i Dzeno, nece ih biti 20 dana pa onda ne mogu ni ici na pripreme.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:36 pmKjosevski, Ceman, Fejzic. To su tri golmana koja ce vjerovatno ici na pripreme.
Sinisa, Hadzic, Bogicevic, Osmankovic, Mehremic, Projic - odbrana.
Hajdarevic, Anel, Blagojevic, Modic, Vranjes, Zeric. - vezni red.
Zakaric, Zajmovic, Zec, Krpic, Mujagic - navala.
Ovo je 17 igraca, a na pripreme ce ici njih 24. Slobo planira 3 pojacanja, to ce izaci na 20. Mozda se Modic 2 pokaze pa ostane.
Ostaje mjesta za cetiri "omladinca".
Po meni bi to bili: Dzindo, Eldar Sehic, Dacic i Aldin Sehic. Rado bi ja poveo i Dzenu ali vezni red nam je dobro pokriven, a i nema vise mjesta![]()
Cubara (ako se vec nije snasao kako se prica i da izgleda lose), Velic, Subo, Jusufi, Besirovic, golmani kojim istice staz juniora,.. bi poslao na posudbu.![]()
Nece idu u Međugorje za tri-cetri dana, tamo ce igrati tri.
Dijelim mišljenjeponosannavas je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:59 pmOsmanović nije napadač, a što se tiče Hasanovića vidim svi ga forsirate, ali ja mislim da on treba svoju sreću tražiti na krilu. NIje on još za prvog tima. Osmanović bi i mogao biti ali sada mu najbolja kombinacija da nauči u juniorima biti lider i uz to trenira povremeno sa A timom. Što se tiče napadača po meni je Zubanović mladji mnogo veći talenat od Hasanovića kojeg ja iskreno ne vidim na toj poziciji. Zubanović mlađi je odličan samo je lahotan još uvijek. On je onaj koji se malo kasnije formira i on će za par godina preskočiti sve njih. On je ko Džeko. Sad izgleda da ne može ali kad se formira bit će odličan. Hasanović je ako se sjećate prije četiri godine izlgedao isto. BIo je toliko veći i jači od djece na onom turniru da je sam igrao. Sreća pa je brz inače pitanje je bi li imao budućnost u fudbalu. Ovako po meni na krilu može imati budućnost, ail ne ko Osmonović, Zuban i Eldar npr. Ali svi su oni juniori i naredne godine. Ima vremena.
EDIT: tako je Dženi se otvara prostor kroz pola godine ili godinu, a do tada će imati i repke i juniorske repke i još dovoljno tekmi da nema zastoja u razvoju.
U onoj mjeri koliko procentualno nižu uspjehe svojim sportskim odlukama. 2% uspješnosti.storm_raider je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:30 pmDaleko je to od zasluga.
Gledao sam ga u teretani skoro svaki dan, Čović radio privatne treninge sa njim, Zolotićem i Turkovićem.neroazzuro je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:16 pmBoga mi, Šaban od "čvrljka" izraste pravu momčinu... Šta radi ozbiljnost.
Žera, tebi govorim![]()
Ma kakav crni Zeric. On sa ovakvim pristupom i kurcoboljom jedino moze zavrsiti u Olimpiku.Paranoja je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 2:14 pmGledao sam ga u teretani skoro svaki dan, Čović radio privatne treninge sa njim, Zolotićem i Turkovićem.neroazzuro je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:16 pmBoga mi, Šaban od "čvrljka" izraste pravu momčinu... Šta radi ozbiljnost.
Žera, tebi govorim![]()
Na 3:52, je li ovo Žera drži u rukama kutiju cigara?Paranoja je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 2:14 pmGledao sam ga u teretani skoro svaki dan, Čović radio privatne treninge sa njim, Zolotićem i Turkovićem.neroazzuro je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:16 pmBoga mi, Šaban od "čvrljka" izraste pravu momčinu... Šta radi ozbiljnost.
Žera, tebi govorim![]()