Pa nije sto posto, al' po svemu sudeći ide.mamba21 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 6:45 pmJel sto posto za Graovca da ide?samo_plavo je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 6:43 pmE hajde. Nek je počelo. Vidjet ćemo rezultate.
Bez Graovca smo ostali, Zakarić ide, a i Kjosevski vjerovatno ide.
Trenutno smo po igračkom kadru ekipa u rangu Radnika i Krupe. Potrebna su još po meni minimalno četiri pojačanja za prvog tima. Trojica da budu vrhunski ako želimo razmišljati o tituli. Plus golman ako Vedran ode.
Trebaju nam dva stopera za prvog tima (jedan da bude u rangu Graovca, a drugi bolji od Keme i Bogija). Onda lijevi bek za prvog tima. Mehremić bi mi bio treća opcija i za krilo i za beka ili mu dati ispisnicu. Ako već nećemo dovoditi beka onda Projića u prvi tim. I treba napadač jedan bolji od Ubiparipa (tipa Lendrić). Mislim da se ne smijemo osloniti samo na Krpića... Krpić nek bude zamjena za Kajkuta, samo sa većom minutažom i mislim da nam baš može pomoći.
Do Europe bi bilo dobro dovesti ta dva stopera. Pod uslovom da do tad Veca ne ode.
Kjosevski
Stevanović ? ? Projić
Blagojević Šabanadžović
Zec Žerić Zajmović
Krpić
Moglo bi se izgurati. E onda vidjeti kako stojimo. Vjerovatno će trebati golman, krilo, napadač, desetka i lijevi bek.
Ne bih bio u koži ovom treneru ni za kakve pare.
ide opet kasnije, stay tunedCURVA je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:22 pm1921.ba je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 8:58 pmVIDEO/ FOTO: Početak priprema za sezonu 2018/2019
http://1921.ba/video-foto-pocetak-pripr ... 82019-4751
ovo je bilo F5
Dzindo prije svih omladinaca. Iako je bio povrijedjen, nadam se da nece ostaviti traga.boja mora je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:18 pmZnači trenutno
..................Fejzić............................................
....Stevanović,,,,,Osmanković.....Velić,,,,,,Beširević,,,,,,,
............Šanhadžović.............Hajdarević.......................
..........................Vranješ...........................................
..Zec................Krpić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Zajmović,,
Klupa : Dujmović, Hadžić, Bogičević, Blagojević, Dacić, Žerić, Mujagić
S ovima u pohod na grupnu fazu ELPlava Porodica je napisao/la:Veca-Siniša-Keno-Kemo-Adi-Ćelo-Šaban-Hare-Zaka-Zaim-Krpa