Danas bio na stoperu pa ti vidisajo10 je napisao/la:Ma kakav Keno kao stoper ba... I onda dodju pojedinci i kazu covjek flop, a ne igra na svojoj poziciji.
4taCURVA je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 6:16 pmhvala bate nego koja je ovo ligaDoa1996 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 5:41 pmhttps://youtu.be/yXDQDkU4X5E
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Joj al me nasmija, ko je ono rekao ?
Ko prizna pola mu se plaća ...još sad kad bi sad neko od njih ostao poslije treninga, pa pitao trenera za savjet, upute..da se razlike što prije prevaziđu...pa tako i treneru olakšati rad, ubrzati proces implementacije..ali avajcikazubo je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 6:31 pmJoj al me nasmija, ko je ono rekao ?
Al koji su to panjevi, ne zelim nikoga uvrijediti al sta je u onoj vjezbi tesko i komplikovano, pas i trk na svoju poziciju, neces tamo gdje vec imaju dvojica, isto su radili i prije samo sto sada imaju 4 stanice, zijanili se likovi ko da je ne znam ti sta, dobro smo mi ikako u borbi za titulu bili.![]()
Jel sto posto za Graovca da ide?samo_plavo je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 6:43 pmE hajde. Nek je počelo. Vidjet ćemo rezultate.
Bez Graovca smo ostali, Zakarić ide, a i Kjosevski vjerovatno ide.
Trenutno smo po igračkom kadru ekipa u rangu Radnika i Krupe. Potrebna su još po meni minimalno četiri pojačanja za prvog tima. Trojica da budu vrhunski ako želimo razmišljati o tituli. Plus golman ako Vedran ode.
Trebaju nam dva stopera za prvog tima (jedan da bude u rangu Graovca, a drugi bolji od Keme i Bogija). Onda lijevi bek za prvog tima. Mehremić bi mi bio treća opcija i za krilo i za beka ili mu dati ispisnicu. Ako već nećemo dovoditi beka onda Projića u prvi tim. I treba napadač jedan bolji od Ubiparipa (tipa Lendrić). Mislim da se ne smijemo osloniti samo na Krpića... Krpić nek bude zamjena za Kajkuta, samo sa većom minutažom i mislim da nam baš može pomoći.
Do Europe bi bilo dobro dovesti ta dva stopera. Pod uslovom da do tad Veca ne ode.
Kjosevski
Stevanović ? ? Projić
Blagojević Šabanadžović
Zec Žerić Zajmović
Krpić
Moglo bi se izgurati. E onda vidjeti kako stojimo. Vjerovatno će trebati golman, krilo, napadač, desetka i lijevi bek.
Ne bih bio u koži ovom treneru ni za kakve pare.
Nije nista komplikovano, nego je to onaj "pritisak" kojim se vade. Ovo pod navodnike jer nije pritisak nego su skoro svi, zbog (ne)znanja, osjetljivi na bilo kakve promjene. Cim se susretnu sa necim novim uhvati ih neka panika, izgube se pa i ono sto je dobro postane lose. Tu se sve zavrsi, jos ako nedaj Boze cuju neku kritiku, ne vidis ih do sljedece polusezone. To se moglo viditi i u utakmicama. Zato su se Zajmovic i Graovac isticalim. Iz ovog razloga mi je zao Graovca jer se takvi igraci najlakse prilagođavaju, al to ne znaci da ne mogu i ovi sto su nam ostali, uz pravi pristup trenera. Iz istog razloga Zakarica mi nije zao, jer kolika god prevaga bio, oko njega ne mozes praviti tim. On ako nije zvijezda utakmice, nije ni igrac za klupe. Nadam se da ce im to uspjeti usaditi u glavu i da ce ga uprava maksimalno podrzati u tome, inace imamo novog Kostica. To bi bilo dovoljno za ove pripreme, a onda od zime praviti tim kojima nece biti potrebno objasnjavati ni dva puta, pa i ne moraju biti neka zvucna pojacanja.cikazubo je napisao/la:Joj al me nasmija, ko je ono rekao ?
Al koji su to panjevi, ne zelim nikoga uvrijediti al sta je u onoj vjezbi tesko i komplikovano, pas i trk na svoju poziciju, neces tamo gdje vec imaju dvojica, isto su radili i prije samo sto sada imaju 4 stanice, zijanili se likovi ko da je ne znam ti sta, dobro smo mi ikako u borbi za titulu bili.
Navikao si na jednog odzada, pa previše trojica?