Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Simply Blue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 11, 2018 6:09 pm

Sad kad Keno Hadžić i Mehremić osvanu na stoperu :doktor:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

MrkiMedo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:10 pm

Ista situacija je bila kad je i Kostic dosao i dobro se sjecam prvih treninga. Nasi se sjebali, jadni ne znaju skoro niti jednu vjezbu odraditi kako treba.
Ja pretpostavljam da je situacija u OP takva da se sve radi sablonski kako se radilo prije 10-15 godina i da su to klasicni treninzi igranja 3 na 3, krizanja pa ubacaj i slicne stvari. Onda svi kad dodju na ovako neke nove, a ustvari bazicne stvari, se pogube i to ih pocne frustrirati jer imaju 20+ godina, a nisu u stanju odraditi vjezbe kojom se polako uvodis u trening i koja je fakticki jace zagrijavanje.

Ps. na snimku 1921.ba se cuje kako neko i govori da su se nasi pogubili i da ne znaju uraditi vjezbu :D

sajo10
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:11 pm

Ma kakav Keno kao stoper ba... I onda dodju pojedinci i kazu covjek flop, a ne igra na svojoj poziciji.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:17 pm

Realno bez bar tri ekstra pojacanja mi cemo biti duplo slabiji nego u prosloj sezoni. Stoper, lijevi bek i desno krilo su pod moranje ako zelimo pokazati neku ozbiljnost. I neki napadac ne bi bio na odmet jer, meni se cini, ni sam Mujagic ne racuna na sebe a ne neko drugi.. Bice bas veselo..

sajo10 je napisao/la:Ma kakav Keno kao stoper ba... I onda dodju pojedinci i kazu covjek flop, a ne igra na svojoj poziciji.
Danas bio na stoperu pa ti vidi :D

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pon jun 11, 2018 6:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Simply Blue
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:19 pm

U pm. pa mi ništa ne znamo :rofl: :rofl:
NO ODA, NO PARTY

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:23 pm

E ta tri moraju biti ekstra inace smo u rangu Radnika, Krupe i sl..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

bistrikboy
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:24 pm

CURVA je napisao/la:
pon jun 11, 2018 6:16 pm
Doa1996 je napisao/la:
pon jun 11, 2018 5:41 pm
https://youtu.be/yXDQDkU4X5E

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
hvala bate nego koja je ovo liga
4ta
1921-1987-2007

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:29 pm

francuska kantonalna.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:31 pm

Simply Blue je napisao/la:
Joj al me nasmija, ko je ono rekao ?
Al koji su to panjevi, ne zelim nikoga uvrijediti al sta je u onoj vjezbi tesko i komplikovano, pas i trk na svoju poziciju, neces tamo gdje vec imaju dvojica, isto su radili i prije samo sto sada imaju 4 stanice, zijanili se likovi ko da je ne znam ti sta, dobro smo mi ikako u borbi za titulu bili. :D

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:32 pm

odbij raditi i postani željina legenda po skraćenoj proceduri :kafa:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:32 pm

Pa da su bili pametni, ne bi bili fudbaleri :D
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:34 pm

haha tako je braca

Simply Blue
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:35 pm

cikazubo je napisao/la:
pon jun 11, 2018 6:31 pm
Al koji su to panjevi, ne zelim nikoga uvrijediti al sta je u onoj vjezbi tesko i komplikovano, pas i trk na svoju poziciju, neces tamo gdje vec imaju dvojica, isto su radili i prije samo sto sada imaju 4 stanice, zijanili se likovi ko da je ne znam ti sta, dobro smo mi ikako u borbi za titulu bili. :D
Ko prizna pola mu se plaća ...još sad kad bi sad neko od njih ostao poslije treninga, pa pitao trenera za savjet, upute..da se razlike što prije prevaziđu...pa tako i treneru olakšati rad, ubrzati proces implementacije..ali avaj
NO ODA, NO PARTY

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:43 pm

E hajde. Nek je počelo. Vidjet ćemo rezultate.
Bez Graovca smo ostali, Zakarić ide, a i Kjosevski vjerovatno ide.
Trenutno smo po igračkom kadru ekipa u rangu Radnika i Krupe. Potrebna su još po meni minimalno četiri pojačanja za prvog tima. Trojica da budu vrhunski ako želimo razmišljati o tituli. Plus golman ako Vedran ode.
Trebaju nam dva stopera za prvog tima (jedan da bude u rangu Graovca, a drugi bolji od Keme i Bogija). Onda lijevi bek za prvog tima. Mehremić bi mi bio treća opcija i za krilo i za beka ili mu dati ispisnicu. Ako već nećemo dovoditi beka onda Projića u prvi tim. I treba napadač jedan bolji od Ubiparipa (tipa Lendrić). Mislim da se ne smijemo osloniti samo na Krpića... Krpić nek bude zamjena za Kajkuta, samo sa većom minutažom i mislim da nam baš može pomoći.

Do Europe bi bilo dobro dovesti ta dva stopera. Pod uslovom da do tad Veca ne ode.
Kjosevski
Stevanović ? ? Projić
Blagojević Šabanadžović
Zec Žerić Zajmović
Krpić

Moglo bi se izgurati. E onda vidjeti kako stojimo. Vjerovatno će trebati golman, krilo, napadač, desetka i lijevi bek.
Ne bih bio u koži ovom treneru ni za kakve pare.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

sastrane

pon jun 11, 2018 6:44 pm

Ko Zec da pridje, Bogicevic Mujagic Zeric ? Pa takvi ce samo ismijavati trenera. Ja Zebinu ulogu vidim kao bas bitnu da budd ta veza izmdju igraca i trenera. Zeba mora biti uz trenera i njegova lijeva ruka i niposto stajati na stranu panjeva koliki god jarani i poznanici bili.

svraka
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:45 pm

samo_plavo je napisao/la:
pon jun 11, 2018 6:43 pm
E hajde. Nek je počelo. Vidjet ćemo rezultate.
Bez Graovca smo ostali, Zakarić ide, a i Kjosevski vjerovatno ide.
Trenutno smo po igračkom kadru ekipa u rangu Radnika i Krupe. Potrebna su još po meni minimalno četiri pojačanja za prvog tima. Trojica da budu vrhunski ako želimo razmišljati o tituli. Plus golman ako Vedran ode.
Trebaju nam dva stopera za prvog tima (jedan da bude u rangu Graovca, a drugi bolji od Keme i Bogija). Onda lijevi bek za prvog tima. Mehremić bi mi bio treća opcija i za krilo i za beka ili mu dati ispisnicu. Ako već nećemo dovoditi beka onda Projića u prvi tim. I treba napadač jedan bolji od Ubiparipa (tipa Lendrić). Mislim da se ne smijemo osloniti samo na Krpića... Krpić nek bude zamjena za Kajkuta, samo sa većom minutažom i mislim da nam baš može pomoći.

Do Europe bi bilo dobro dovesti ta dva stopera. Pod uslovom da do tad Veca ne ode.
Kjosevski
Stevanović ? ? Projić
Blagojević Šabanadžović
Zec Žerić Zajmović
Krpić

Moglo bi se izgurati. E onda vidjeti kako stojimo. Vjerovatno će trebati golman, krilo, napadač, desetka i lijevi bek.
Ne bih bio u koži ovom treneru ni za kakve pare.
Jel sto posto za Graovca da ide?
Forza 1921!

Oda majstore!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 11, 2018 6:52 pm

cikazubo je napisao/la:
Nije nista komplikovano, nego je to onaj "pritisak" kojim se vade. Ovo pod navodnike jer nije pritisak nego su skoro svi, zbog (ne)znanja, osjetljivi na bilo kakve promjene. Cim se susretnu sa necim novim uhvati ih neka panika, izgube se pa i ono sto je dobro postane lose. Tu se sve zavrsi, jos ako nedaj Boze cuju neku kritiku, ne vidis ih do sljedece polusezone. To se moglo viditi i u utakmicama. Zato su se Zajmovic i Graovac isticalim. Iz ovog razloga mi je zao Graovca jer se takvi igraci najlakse prilagođavaju, al to ne znaci da ne mogu i ovi sto su nam ostali, uz pravi pristup trenera. Iz istog razloga Zakarica mi nije zao, jer kolika god prevaga bio, oko njega ne mozes praviti tim. On ako nije zvijezda utakmice, nije ni igrac za klupe. Nadam se da ce im to uspjeti usaditi u glavu i da ce ga uprava maksimalno podrzati u tome, inace imamo novog Kostica. To bi bilo dovoljno za ove pripreme, a onda od zime praviti tim kojima nece biti potrebno objasnjavati ni dva puta, pa i ne moraju biti neka zvucna pojacanja.

sastrane

pon jun 11, 2018 6:54 pm

Ako ce sa trojicom nazad Keno ce biti jedan od njih. Culi ste ga na presu 7 dana je pratio i gledao video snimke sam kaze malo se spavalo. Nesta je zamislio u glavi za taj period.. drago mi je da je gledao omladince i tu je sigurno nesta uocio sto mu moze koristiti. Jedna bas korisna stvar u ovome svemu je sto je i ovaj trener zeljan dokazivanja i gladan treniranja to se vidi na njemu. Drugo.. siguran sam da ce igrati samo najbolji jer nece sebi u stomak skakati.
Vjerovatno ce nazad Keno i Kemo i ?. Neko ko Nyema bi lego bas.

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:56 pm

tata ja se bojim trojice nazad.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:18 pm

ChWilla je napisao/la:
pon jun 11, 2018 6:56 pm
tata ja se bojim trojice nazad.
Navikao si na jednog odzada, pa previše trojica? :D
Spoiler:
Krčmarevića upoznati dobro, ali baš dobro sa slučajem Miloš Kostić i onda ga opet pitati želi li odraditi i jednogodišnji ugovor s nama.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.

Prijava