Cime se ti bavis kad Zeljo ima prozivku...Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:32 amAu i baka ode..
Od četvorke prošlosezonske jedino husref ostade..
Biće interesantno..
Cime se ti bavis kad Zeljo ima prozivku...Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:32 amAu i baka ode..
Biće interesantno..
Uzeo sa Apollonom kup, doveo OFK u finale i izgubili od Zvezde u produzecima, zamalo izbacio Bordo ja mislim da su ih minute dijelile, prosao sa mladom repkom grupu.nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:36 amJeste, samo da mi je pljuvati a ti mi sad odrzi jedno moralno predavanje kako nisam pravi navijac a ti jesi...mamba21 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:27 amU prvom si postu napisao naslov nasih portala,vidi se da nisi slusao press. Covjek je rekao kako je svima poznato da imamo jak omladinski pogon, da je gledao tekme na ovom kupu i da ce pokusati nekog ubaciti, da voli mlade i onda je naglasio tek taj naslov da su nam potrebni i iskusni igraci za titulu.nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:21 am
Pa jesam li ja rekao da je on rekao il insinuiram da mi to kao klub radimo evo tri godine....na kraju krajeva Bogicevic ti je i dalje prva opcija, toliko o tome da ne ulazis sa djuturumom u ekipi....najsporiji igrac u drzavi, pritom te svaku sezonu osteti vise puta...pored svega toga tuzio je nas klub na najjadniji nacin...pored svega toga ONO izbija potiljkom loptu protiv Zrinjskog...20 godina igras fudbal i potiljkom izbijas loptu, ej potiljkom.....
Ulazis s bogijem,ali ko kaze da ce igrati? Rekao je takodjer da se radi na dovodjenju tog neko stopera kako sam skontao moze i beka igrati.
Samo da vam je pljuvati fuj
Problem je sto vama pljuvanje predstavljaju cinjenice a one su sljedece :
TRENER KOJI NIKAD NIJE OSVOJIO NISTA SAMIM TIM I NE ZNA KAKO SE NESTO OSVAJA
IGRAC KOJI JE S 30 BIO SPOR S 35 JE JOS SPORIJI
IGRAC KOJI TE DVIJE GODINE ZAREDOM ZAVALJUJE NE TREBA DA IGRA I TRECU
IGRAC KOJI NA NAJJADNIJI NACIN TUZI KLUB NE TREBA DA IGRA ZA TAJ KLUB I STO JE JOS GORE POVREMENO BUDE KAPITEN
I kakve veze ima Krcmarevic s Bogijem? Opet pitam od kuda tebi to da ce on igrati?nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:36 amJeste, samo da mi je pljuvati a ti mi sad odrzi jedno moralno predavanje kako nisam pravi navijac a ti jesi...mamba21 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:27 amU prvom si postu napisao naslov nasih portala,vidi se da nisi slusao press. Covjek je rekao kako je svima poznato da imamo jak omladinski pogon, da je gledao tekme na ovom kupu i da ce pokusati nekog ubaciti, da voli mlade i onda je naglasio tek taj naslov da su nam potrebni i iskusni igraci za titulu.nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:21 am
Pa jesam li ja rekao da je on rekao il insinuiram da mi to kao klub radimo evo tri godine....na kraju krajeva Bogicevic ti je i dalje prva opcija, toliko o tome da ne ulazis sa djuturumom u ekipi....najsporiji igrac u drzavi, pritom te svaku sezonu osteti vise puta...pored svega toga tuzio je nas klub na najjadniji nacin...pored svega toga ONO izbija potiljkom loptu protiv Zrinjskog...20 godina igras fudbal i potiljkom izbijas loptu, ej potiljkom.....
Ulazis s bogijem,ali ko kaze da ce igrati? Rekao je takodjer da se radi na dovodjenju tog neko stopera kako sam skontao moze i beka igrati.
IGRAC KOJI NA NAJJADNIJI NACIN TUZI KLUB NE TREBA DA IGRA ZA TAJ KLUB I STO JE JOS GORE POVREMENO BUDE KAPITEN
Amar koji nikad prije nije bio trener nit je ista osvojio, dodje u Zelju uzme titulu prvaka.nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:36 amJeste, samo da mi je pljuvati a ti mi sad odrzi jedno moralno predavanje kako nisam pravi navijac a ti jesi...mamba21 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:27 amU prvom si postu napisao naslov nasih portala,vidi se da nisi slusao press. Covjek je rekao kako je svima poznato da imamo jak omladinski pogon, da je gledao tekme na ovom kupu i da ce pokusati nekog ubaciti, da voli mlade i onda je naglasio tek taj naslov da su nam potrebni i iskusni igraci za titulu.nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:21 am
Radim, ne dangubim..bogi je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:37 amCime se ti bavis kad Zeljo ima prozivku...Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:32 amAu i baka ode..
Biće interesantno..
Reci ti meni zasto bi Krcmarevic po vama trebao biti drugaciji od Slavke, Kostica, Adzema, Mulalica, Odovica, Hotica, Krunica, Pliseka itd itd....posto vidim da frajera branite iz vama nekih poznatih razloga...zubanovic89 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:51 amAmar koji nikad prije nije bio trener nit je ista osvojio, dodje u Zelju uzme titulu prvaka.nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:36 amJeste, samo da mi je pljuvati a ti mi sad odrzi jedno moralno predavanje kako nisam pravi navijac a ti jesi...mamba21 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:27 am
U prvom si postu napisao naslov nasih portala,vidi se da nisi slusao press. Covjek je rekao kako je svima poznato da imamo jak omladinski pogon, da je gledao tekme na ovom kupu i da ce pokusati nekog ubaciti, da voli mlade i onda je naglasio tek taj naslov da su nam potrebni i iskusni igraci za titulu.
Baka Sliskovic, nikad u zivotu nije nista osvojio, dodje u Zrinjski uzme 2 titlue.
Husref Musemic, nikad u zivotu ni jedan trofej nije osvojio dodje u Sarajevo uzme kup i titulu.
Dzeno Uscuplic, ne zna sastavit dvije uzme titulu sa Sarajevom.
Vlado Jagodic kad ga vidis u mraku prepadnes ga se, nikad nista u zivotu nije osvojio uzme titulu.
Samo iz nase lige da ne nabrajam dalje
ZINEDIN FAKING ZIDAN uzme sve juce prestao sa igranjem lopte.
Reci mi jednog trenera koji je dosao u Zelju a da je iza sebe imao titulu prvaka sa nekim klubom?
I niko nije rekao da ce Bogicevic bit prvi stoper, covjeku je danas prvi dan na poslu vec ste se natakarili na njega.