Ima njegov jedan klip na youtube.Evo pregledao sam ga sad i mogu reci da mi je zanimljiv ovaj igrac.Mlad je, ima 21g i po klipu se moze zakljuciti da igra i na krilu iako pise da je vezni igrac
Pa jesam li ja rekao da je on rekao il insinuiram da mi to kao klub radimo evo tri godine....na kraju krajeva Bogicevic ti je i dalje prva opcija, toliko o tome da ne ulazis sa djuturumom u ekipi....najsporiji igrac u drzavi, pritom te svaku sezonu osteti vise puta...pored svega toga tuzio je nas klub na najjadniji nacin...pored svega toga ONO izbija potiljkom loptu protiv Zrinjskog...20 godina igras fudbal i potiljkom izbijas loptu, ej potiljkom.....mamba21 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 10:56 amPa jel on rekao da se osvaja sa djuturumima 30+ ili je rekao sa iskusnim igracima?nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 10:42 amPrvenstvo se ne osvaja s golobradim momcima rece Krcmarevic... Ne osvaja se ni s djuturima od 30+ i polovnim trenerima moj Krcmarevicu....jedina razlika izmedju tebe i Slavke je sto vjerovatno koristis excel pa ne nosis kartoteke nego kompjuter....daj Boze da grijesim al izgleda da nas jebena sezona ceka sa iskusnim Bogicevicem npr....
U prvom si postu napisao naslov nasih portala,vidi se da nisi slusao press. Covjek je rekao kako je svima poznato da imamo jak omladinski pogon, da je gledao tekme na ovom kupu i da ce pokusati nekog ubaciti, da voli mlade i onda je naglasio tek taj naslov da su nam potrebni i iskusni igraci za titulu.nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:21 amPa jesam li ja rekao da je on rekao il insinuiram da mi to kao klub radimo evo tri godine....na kraju krajeva Bogicevic ti je i dalje prva opcija, toliko o tome da ne ulazis sa djuturumom u ekipi....najsporiji igrac u drzavi, pritom te svaku sezonu osteti vise puta...pored svega toga tuzio je nas klub na najjadniji nacin...pored svega toga ONO izbija potiljkom loptu protiv Zrinjskog...20 godina igras fudbal i potiljkom izbijas loptu, ej potiljkom.....mamba21 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 10:56 amPa jel on rekao da se osvaja sa djuturumima 30+ ili je rekao sa iskusnim igracima?nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 10:42 amPrvenstvo se ne osvaja s golobradim momcima rece Krcmarevic... Ne osvaja se ni s djuturima od 30+ i polovnim trenerima moj Krcmarevicu....jedina razlika izmedju tebe i Slavke je sto vjerovatno koristis excel pa ne nosis kartoteke nego kompjuter....daj Boze da grijesim al izgleda da nas jebena sezona ceka sa iskusnim Bogicevicem npr....
Mozda bi najbolje j bilo da ostanes na tribinama, radit ces u pijetlicima poslije
Jeste, samo da mi je pljuvati a ti mi sad odrzi jedno moralno predavanje kako nisam pravi navijac a ti jesi...mamba21 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:27 amU prvom si postu napisao naslov nasih portala,vidi se da nisi slusao press. Covjek je rekao kako je svima poznato da imamo jak omladinski pogon, da je gledao tekme na ovom kupu i da ce pokusati nekog ubaciti, da voli mlade i onda je naglasio tek taj naslov da su nam potrebni i iskusni igraci za titulu.nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:21 amPa jesam li ja rekao da je on rekao il insinuiram da mi to kao klub radimo evo tri godine....na kraju krajeva Bogicevic ti je i dalje prva opcija, toliko o tome da ne ulazis sa djuturumom u ekipi....najsporiji igrac u drzavi, pritom te svaku sezonu osteti vise puta...pored svega toga tuzio je nas klub na najjadniji nacin...pored svega toga ONO izbija potiljkom loptu protiv Zrinjskog...20 godina igras fudbal i potiljkom izbijas loptu, ej potiljkom.....
Ulazis s bogijem,ali ko kaze da ce igrati? Rekao je takodjer da se radi na dovodjenju tog neko stopera kako sam skontao moze i beka igrati.
Samo da vam je pljuvati fuj