Tvoje razmišljanje jeste pravilno, ali iznosiš nespojive i nerealne stvari.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 9:10 amne moram na široko.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 8:51 amZamolio bih te druže ako može da nam ti napišeš šta bi ti uradio da si na mjestu Misimovića? Molim te opsirnije, ne moras odmah. Kad stignes. PozdravPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 8:24 ammulalić i ratništvo.
kostić i evropski eksperiment.
slavko i stara škola..njemačka.
adžem i naša djeca vol2.
koji je smjer kluba narednih godina? svake godine imamo novi kurs i plan za naredne godine.
po čemu funkcionišemo?
evo neka mi ovo odgovori neko i apsolutno me više ništa ne interesuje.
postavio prave, skuplje ljude na pozicije kojim se rukovodi sporski dio kluba. prva Sportski direktor. druga šef stručnog štaba. treća šef OP.
ne prolazne osobe kojima će neka psovka biti razlog za povlačenje, ne osobe kojima će prva ponuda iz UAE biti prihvatljiva jer će već ovdje biti osigurani toliko za miran i lijep život.
e od te trojice ljudi sve treba zavisiti. od njihovog plana i programa rada. od njihovih dogovora i procjena. a tek onda na red dolaze skauti, treneri u op, stručni štabovi i igrači.
mi možemo živjeti i igrati fudbal sa Šabanom i Haretom. ne treba nama vranješ jahić i još neki da bi bili prvi. a takvi najviše novca iz budžeta uzmu.
kad se bude nudio za najbitnije pozicije i biti će rezultata. ovo ostalo je samo žali bože para, živaca, zdravlja.
možda moje razmišljanje i nije pravilno, ali sve dok magarac predvodi vojsku lavova a ne obrnuto džabali je ovo sve.
Nemamo novca da privučemo prave, skupe ljude. Ovdje se piše o nekakvoj monstruoznoj cifri za koju igraju naši igrači, koja je van pameti.
Ja da sam zaposlen u Želji i stigne mi ponuda iz UAE, ne bih spavao čitavu noć. Ja koji volim Želju od kako sam se rodio, kao i svi drugi ovdje. Izvini, samo par puta u životu ti se ukaže takva prilika i sumnjam da bi je i ti propustio. Koliko sam shvatio, nisi porodični čovjek. Tek te čekaju neki izazovi u životu koji će promijeniti tvoj način razmišljanja, ponašanja, sve tvoje navike koje si imao prije i poslije rođenja djeteta. Vjeruj mi.
Za razradu organizacione strukture se opet apsolutno slažemo. Trebaju nam skauti.
Mi ne možemo živjeti fudbal sa Šabanom i Haretom. Dokazali smo to prošle sezone, i ranijih sezona. Titula je ultimativna. Smjenili smo čovjeka koji je povećao broj mladih igrača u sastavu spram prethodnika za tričavih 500-600%.
Igrači koje dovodimo za platu su bijedno plaćeni spram kvalitetnih fudbalera koji igraju u evropskim ligama i potrebni su nam za evropski iskorak. Pišaj titulu. Hoću grupe, play offe Evrope. Mi nemamo novaca za otkup igrača putem plaćanja transfer naknade. Naš jedini nedostatak je što potpuno legitimno poslujemo, dok ostali posluju ispod žita i njima ne kuca porezna na adresu. Misliš li da Zrinjskom ovijenom HDZ-om smije upasti porezna? Može ko što može i u Međugorje...
Ne treba nam magarac koji će predvoditi lavove, ni lav koji će predvoditi magarce. Trebaju nam ljudi.
Dakle, uglavnom smo uslovljeni novcem, dugom da budemo konkretniji.
Ko je napravio dug? Znaš...