Prvo, konstatacija nigdje veze. Svake godine (osim one sa Edisom) igramo evropske tekme. Ove godine smo uzeli i pehar (kup). Radimo pošteno i na terenu i van, i to je jedini razlog što zaostajemo za Zrinjskim. U konkurenciji gdje su nam protivnici klub koji je u vlasništvu milijardera i klub koji je politički projekat, nama u dvije sezone titula bježi za nokat. Pored toga veći dio budžeta ida na stabilizaciju kluba. Vraćaju se dugovi, gradi se stadion, ne prave se novi dugovi...naravno, mogli su kao i prije spucati sve pare na igrače, uzeti titulu, i onda se svi pokupiti i gledati kako se dešavaju situacije kao sa Borcem...I da ne zaboravimo, prije nam se znalo dešavati da se ne izađe u evropu po nekoliko godina, da i kad izađemo ne dobijemo licencu...I ti još imaš obraza reći da sa smo sportski svršeno loši. Drug, to je u najmanju ruku zlonamjerno!Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 7:34 amma nema sve puca od pozitive.
tjeraju adžema, opravdano, jer je ispunio jedan od dva cilja. da je taj jedan najveći, ostao bi i dan danas. pa i da su druge okolnosti možda bi preživio.
a oni konstantno godinama u jednom polju savršeno dobri, a u onom najbitnijem savršeno loši. trebali su dići guzice iz fotelja davno. klasično licemjerstvo, svi su krivi osim njih.
sve je povezano. oni su na vrhu piramide. oni biraju trenera. oni biraju sportskog direktora. direktor i SD koordiniraju prvim timom te omladinskim pogonom na čelu sa šefom omladinskog pogona. za svaki neuspjeh imaju podjednake odgovornosti. vješto se skrivaju iza onih dobrih strana. ko im može zamjeriti kad radimo ono što nikada prije nismo.
ali dosta je javašluka u sportskom dijelu. javašluk, nego šta.
napolje!
nije nas previše bilo na toj utakmici, posjeta i atmosfera dosta slični ovom sad finalu kupa. ali i tad je bilo milion "nepobitnih" razloga za nezadovoljstvo - borac šampion (mada se tad nije moglo još stisnuti pa otvoreno proglasiti kup neuspjehom), nas nabio "nekakav" makabi u evropi, ružno igramo, pobjeđuje nas travnik, gubimo vođstvo 2-0 kod kuće...onda eldin napravi glupost, pa ***** i njega i onoga ko ga je doveo...i jeste bilo psovki amaru, ne horski, ali je bilo. da nismo dobili sve su šanse da bi krenule i horski.
Dozvolices, ali pitanja u rangu jednog bivseg forumasa koji je trazio da mu uprava objavi javno plate igraca.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 8:24 ammulalić i ratništvo.
kostić i evropski eksperiment.
slavko i stara škola..njemačka.
adžem i naša djeca vol2.
koji je smjer kluba narednih godina? svake godine imamo novi kurs i plan za naredne godine.
po čemu funkcionišemo?
evo neka mi ovo odgovori neko i apsolutno me više ništa ne interesuje.
Dobro se sjecam te utakmice, a i utakmice prije te. Ista scena, samo druge glave. Ne trebaju nama pitari, dovoljni su nam takvi.ChWilla je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 8:25 amnije nas previše bilo na toj utakmici, posjeta i atmosfera dosta slični ovom sad finalu kupa. ali i tad je bilo milion "nepobitnih" razloga za nezadovoljstvo - borac šampion (mada se tad nije moglo još stisnuti pa otvoreno proglasiti kup neuspjehom), nas nabio "nekakav" makabi u evropi, ružno igramo, pobjeđuje nas travnik, gubimo vođstvo 2-0 kod kuće...onda eldin napravi glupost, pa ***** i njega i onoga ko ga je doveo...i jeste bilo psovki amaru, ne horski, ali je bilo. da nismo dobili sve su šanse da bi krenule i horski.
Zamolio bih te druže ako može da nam ti napišeš šta bi ti uradio da si na mjestu Misimovića? Molim te opsirnije, ne moras odmah. Kad stignes. PozdravPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 8:24 ammulalić i ratništvo.
adžem i naša djeca vol2.
koji je smjer kluba narednih godina? svake godine imamo novi kurs i plan za naredne godine.
po čemu funkcionišemo?
ne moram na široko.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 8:51 amZamolio bih te druže ako može da nam ti napišeš šta bi ti uradio da si na mjestu Misimovića? Molim te opsirnije, ne moras odmah. Kad stignes. PozdravPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 8:24 ammulalić i ratništvo.
adžem i naša djeca vol2.
po čemu funkcionišemo?