Znas i sam da nemam visoko misljenje o Adzemu ali kakav je god, kod njega bar 1% teoretske sanse ima da mu nekad dodje iz guzice u glavu, mada ja cisto sumnjam da hoce, ali eto. Za ove starce sto se potucaju od jednog do drugog trecerazrednog kluba vala nema. Da mi je do budalastine i da se pitam, jednostavno bi Sablju vratio,Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 23, 2018 2:55 pmPo tom rezonu i od Adzema moze nekad nesto biti.
Nemam ja nista protiv tebe i tvog misljenja, dapace znas i sam, ali ne mogu vise gledat kako se ponasamo ko uvrijedjene mlade i razbacujemo se u tim mastanjima. A nisu nam ni arsini isti. Ako je za jednog takav stav onda i za drugog imaj iste kriterije, a ne da zbog budalastine on bude "zanimljiviji" od ostalih.
 ali nije mi do tog.
  ali nije mi do tog. Jednostavno, smatram da nam je strucni stab (ne samo sef struke) ahilova peta sve ove godine i da je to ono sto nam fali za nesto vise. Mi ovdje ionako samo mozemo mlatit i pricat, jer se ne pitamo nista, tako da se samo nadam da ce Sasa Papac naci prave ljude. Fakticki od odlaska Amara, i uz izuzetak Odovica koji isto tako nije bio aman zaman, mi prave trenerske struke u A timu nemamo. Mislim da je to glavni i osnovni razlog sto nam se neke stvari ponavljaju iz sezone u sezonu.
Opet kazem, ne pitam se nista i nemam uvid u finansijsku i sl. situaciju, ali da se pitam znacajniji novac bih uvijek, umjesto na igracki kadar, usmjeravao na strucni stab. U smislu, radije bih se odrekao 2-3 visokoplacena igraca i njih zamijenio atletikovcima, nego stedio na struci.