Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BlueSide
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 05, 2018 6:56 pm

sejo je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:54 pm
Tako je, uprava napolje!
Vracaj zuju!
da nam vrati antene :lol:
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

sejo
Kontakt:

Ma vratiti zuju i neka usput ponese tahte i tabut i pratecu opremu

voltron30
Kontakt:

Al' šta ga je koštalo, da stavi Zajmovića na krilo, Ramović na polušpic, Vojo napad, a ne mrtvi Kajkut? Ovako, imaš igrača manje u vidu panja Saše, Ramović na krilu ništa nije mogao. I ti si k'o neki trener?! I opet nigdje malog Šabanadžovića. 'ebo ga Vranješ više! Nije da sam se nadao tituli, al' mi krivo što se je svaki put predamo bez borbe. Ne znam ima li ijedan klub da je bio više puta drugi od nas u ovoj ligi i svaki put ispuši titulu? Da smo pola tih završnica u prvenstvu odigrali kako treba, sada bi imali jednu zvjezdicu na dresu od broja titula.

BiHVolim
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:58 pm

rip.

ostaje kup.

Charlie Sheen
Kontakt:

sastrane je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:52 pm
Ovdje niko ne konta da su bile male sanse za titulu i da su se igraci i Ado vec pomirili. Naravno da ce cuvati i Zeca i Zajmovica za uzvrat. Trebaju odmorni.
jesi li ti ozbiljan?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Neka ponude ostavke i oni, ako većina odluči da treba da idu, neka idu i oni.
Željezničar ante portas !

sastrane

sub maj 05, 2018 6:59 pm

Hahahhahaha cuj najtezi period u klubu. E svasta. Kup 99% nas, 2. na tabeli. Istok, 3. kategorija, teren, GS, Jug sta sve ne..

fcz
Kontakt:

voltron30 je napisao/la:
Al' šta ga je koštalo, da stavi Zajmovića na krilo, Ramović na polušpic, Vojo napad, a ne mrtvi Kajkut? Ovako, imaš igrača manje u vidu panja Saše, Ramović na krilu ništa nije mogao. I ti si k'o neki trener?! I opet nigdje malog Šabanadžovića. 'ebo ga Vranješ više! Nije da sam se nadao tituli, al' mi krivo što se je svaki put predamo bez borbe. Ne znam ima li ijedan klub da je bio više puta drugi od nas u ovoj ligi i svaki put ispuši titulu? Da smo pola tih završnica u prvenstvu odigrali kako treba, sada bi imali jednu zvjezdicu na dresu od broja titula.
Zato sto je neznalica a dovoljno bezobrazan da gura svoje. To znaci da mu Zeljo nije na prvom mjestu i zato ga ja vise ni najmanje ne postujem. Odlazi!!!!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Simply Blue
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:00 pm

I da...uprava kad ode, dovesti nekog stranačkog potrčaka, seosku varalicu i dejtonski isprdak a la Beus...pa da štelimo, krademo...kad se za njih navija kao danas i u Bijeljini, kakve bi tek kod nas bile tribine da imamo Beusa...Uprava napolje, dajte nam kriminalce
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:00 pm

sastrane je napisao/la:
Hahahhahaha cuj najtezi period u klubu. E svasta. Kup 99% nas, 2. na tabeli. Istok, 3. kategorija, teren, GS, Jug sta sve ne..
Brate, sve je to uredu, al ako idemo na titulu, a išli smo, onda nešto ne štima. Sve je ovo veće od trofeja, ali kad se vidi kako smo ih gubili, onda ... Boli previše.

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:01 pm

Da su poklopili što su trebali i sa panjem na klupi, sad bi mi išli na cugu, a ne mostarci.
Drugu godinu zaredom radi poštenja pošteno aparate na aparate stavljamo.
I ko je kriv?
Stručni štab 58%
Uprava 40%
Igrači 2%
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

svraka
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:02 pm

Mujagic postigao gol i upisao asistenciju protiv Zvejzde Gradacac.
Forza 1921!

Oda majstore!

Zaki87
Kontakt:
Status: Online

sub maj 05, 2018 7:02 pm

sastrane je napisao/la:
Ahhahahaahhaha bas. Cuj najtezi period. Boze dragi sta sve necu prociitat. Hvala sto me nasmija u ovakvom trenutku

ISB87
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:03 pm

skuplje nas kostase ovi debili i adzem nego svi igraci koje smo prizeljkivali iz lige

svaka cast i mrs u federalnu tvrdoglava mazgo
MIRZA RASCIC

PlaviVlak
Kontakt:

Ebo vas amar osim i citav tuborg u usta. Kakvi ste debili i moroni, jedva dočekali da tjerate upravu. Daj Bože da Amar bude trener, ali sa ovvom upravom, jer nema iskrenijeg i boljeg posla uradjenog u Želji u poslijeratnoj historiji nego što ga je ova uprava uradila. Svi koji tjerate upravu, vi ne volite Želju i vi ste obični skriveni miševi. Adžeme mrš, upropastio si sve što si radio mjesecima, dosta ovih igrača ima mentalitet za Želju, ali pojedinii nee, ipak kad trener nema mentalitet pobjednika uzalud je sve...
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Elegant
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Neka odu a onda Amar da dođe i da bude od Boga, direktora, trenera, SD-a, cistacice pa da vidmo dokle cemo dogurati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

voltron30 je napisao/la:
Ma Adzem da se trudio da sto vise gresaka napravi u ovoj polusezoni nebi ih vise napravio.. Totalno se pogubio, glumio neku facu i sve uspio zayebati.. A koliko ima visoko misljenje o sebi govori i cinjenica da nikad nije preuzeo ni dio krivice za lose igre.. Ne znam cime je on to sebi izgradio toliki ego ali taj ego mu je dohakao, i njemu i nama svima..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:04 pm

Elegant je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Neka odu a onda Amar da dođe i da bude od Boga, direktora, trenera, SD-a, cistacice pa da vidmo dokle cemo dogurati.
moralni čin, to se tako svugdje radi.

fcz
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:04 pm

sastrane je napisao/la:
Ja sam apsolutno za ovu upravu - da uvide greske i da malo okrenu kurs, ali sam apsolutno za to da ostanu na neodredjeno. Ipak, sto se tice atmosfere ovo zasigurno jeste najdepresivniji period. Postali smo apsolutni luzeri, predmet ismijavanja i rapidno gubimo jedino sto je od nase dominacije ostalo - navijace.

Zato upravo, ostani i promijeni malo kurs - ne moze sve na finjaka. Mi smo balkanska stoka, nama treba cizma i siba.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

sastrane

sub maj 05, 2018 7:05 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
sastrane je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:52 pm
Ovdje niko ne konta da su bile male sanse za titulu i da su se igraci i Ado vec pomirili. Naravno da ce cuvati i Zeca i Zajmovica za uzvrat. Trebaju odmorni.
jesi li ti ozbiljan?
Naravno da sam ozbiljan. Sta treba da zijane Kup bilo bi mrtvih glava kakvi smo. Trazile bi se ostavke i cistacica.

Pad ekipe je psihicke prirode. Onu ekipu koja je mljela sve pred sobom je zeznula Antalija na neki nacin. I splet nesretnih okolnosti al fakat. Neka dublja analiza treba ja nisam kompetetentan i nikad necu tjerati trenera. Imaju ljudi u upravi koji o tom razmisljaju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava