da nam vrati antene

da nam vrati antene
Zato sto je neznalica a dovoljno bezobrazan da gura svoje. To znaci da mu Zeljo nije na prvom mjestu i zato ga ja vise ni najmanje ne postujem. Odlazi!!!!voltron30 je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:56 pmAl' šta ga je koštalo, da stavi Zajmovića na krilo, Ramović na polušpic, Vojo napad, a ne mrtvi Kajkut? Ovako, imaš igrača manje u vidu panja Saše, Ramović na krilu ništa nije mogao. I ti si k'o neki trener?! I opet nigdje malog Šabanadžovića. 'ebo ga Vranješ više! Nije da sam se nadao tituli, al' mi krivo što se je svaki put predamo bez borbe. Ne znam ima li ijedan klub da je bio više puta drugi od nas u ovoj ligi i svaki put ispuši titulu? Da smo pola tih završnica u prvenstvu odigrali kako treba, sada bi imali jednu zvjezdicu na dresu od broja titula.
Brate, sve je to uredu, al ako idemo na titulu, a išli smo, onda nešto ne štima. Sve je ovo veće od trofeja, ali kad se vidi kako smo ih gubili, onda ... Boli previše.
Neka odu a onda Amar da dođe i da bude od Boga, direktora, trenera, SD-a, cistacice pa da vidmo dokle cemo dogurati.
Ma Adzem da se trudio da sto vise gresaka napravi u ovoj polusezoni nebi ih vise napravio.. Totalno se pogubio, glumio neku facu i sve uspio zayebati.. A koliko ima visoko misljenje o sebi govori i cinjenica da nikad nije preuzeo ni dio krivice za lose igre.. Ne znam cime je on to sebi izgradio toliki ego ali taj ego mu je dohakao, i njemu i nama svima..voltron30 je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:56 pmAl' šta ga je koštalo, da stavi Zajmovića na krilo, Ramović na polušpic, Vojo napad, a ne mrtvi Kajkut? Ovako, imaš igrača manje u vidu panja Saše, Ramović na krilu ništa nije mogao. I ti si k'o neki trener?! I opet nigdje malog Šabanadžovića. 'ebo ga Vranješ više! Nije da sam se nadao tituli, al' mi krivo što se je svaki put predamo bez borbe. Ne znam ima li ijedan klub da je bio više puta drugi od nas u ovoj ligi i svaki put ispuši titulu? Da smo pola tih završnica u prvenstvu odigrali kako treba, sada bi imali jednu zvjezdicu na dresu od broja titula.
Ja sam apsolutno za ovu upravu - da uvide greske i da malo okrenu kurs, ali sam apsolutno za to da ostanu na neodredjeno. Ipak, sto se tice atmosfere ovo zasigurno jeste najdepresivniji period. Postali smo apsolutni luzeri, predmet ismijavanja i rapidno gubimo jedino sto je od nase dominacije ostalo - navijace.
Naravno da sam ozbiljan. Sta treba da zijane Kup bilo bi mrtvih glava kakvi smo. Trazile bi se ostavke i cistacica.