Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 05, 2018 6:44 pm

Sa prvom slikom gotovog terena, napustite funkcije.
Hvala vam za sve lijepo, ali dosta je i vas.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

lav77
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:44 pm

nakon derbija Adzem je trebaao otici kao sto sam tada rekao, imali smo tada isto bodova sa Zrinjskim.Nama treba tri pojacanja za slj.sezonu stoper,vezni i pravi spic al da su klasa za nasu ligu...i obavezno trenera koji ima neku viziju...

Kospicar
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:45 pm

Sima, pisi cesce, nemoj samo kad gubimo ;)
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Grbavica
Kontakt:

Ado odlazi
Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:

E Tuborg sekto

Norsborg
Kontakt:

mirzza je napisao/la:
sub maj 05, 2018 5:54 pm
Kajkut Saša, hala je naša. Zali Boze Mujage ili nekog drugog mladica koji je mogao dobiti ove minute i napraviti nesto, za razliku od Kajkuta koji na proljece nije napravio nista.
Vojo Ubipticar.
Ublehaš je i Zajmovića slao na posudbu u Čelik.Srećom ostade da se dokaže.

Norsborg
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:47 pm

Grbavica je napisao/la:
Ado odlazi
Zašto sada kada je sve upropastio,neka ga još malo.

Charlie Sheen
Kontakt:

"Nismo dominirali samo u drugom, nego i u prvom poluvremenu. Kontrolisali smo igru, stvarali prilike, imali smo i tu stativu. Ja želim pogledati je li bio taj penal", prokomentarisao je Adžem i situaciju iz devete minute kada su Plavi tražili kazneni udarac nakon duela Kajkuta i golmana domaćih.

"Protvinik se branio čitavu utakmicu i na kraju nas pobijedio iz jedne kontre", poručio je Adžem, pa prokomentarisao revanš finala Kupa BiH koji je pred njegovom ekipom:

"Moramo se spremiti za tu utakmicu, imao prednost od 2:0, ali moramo biti oprezni i tamo dobro odigrati".
Adzeme bio si mi drag ali sad mi je muka na tebe,

sastrane

Ajzea je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:38 pm
sastrane je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:35 pm
storm_raider je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:13 pm
Zrinjski 2:0. Nismo lose ni igrali ovo drugo poluvrijeme, ali to nije ni 20% mogucnosti ove ekipe. Nazalost.

Kakvo je ovo radovanje u Bijeljini sto Zrinjski vodi 2:0?? Joj sjebanog drustva i nazor drzave. Podijeliti ovo sve je davno trebalo.
Gdje je onaj @IvanOsim kad sam mu govorio da kad bi pitao svaku ekipu u ligi koga bi voljeli da vide kao prvaka, svako ama bas svako bi rekla Zrinjski.
Tad si govorio da ne razmisljas ni priblizno kao ja, razmisli opet malo.

Ima tu dosta razloga. Od kompleksa glavnog grada, do toga da bi Zeljo ovom titulom i a sljedecim sa ovom upravom izdigao se iz sivila ove smijesne lige i postao bosanski Dinamo. A ove ekipe bi posluzile za nabijanje gol razlike.
Gledam i onaj "derbi" u Mostaru. Smijesno :r
Ono derbi? Ono je šprdnja klasicna.

Zeljo je trn u oku mnogima. A kad si trn u oku znaci da si na pravom putu.
Ako je ovo pravi put, dabogda mi danas skrenuli sa njega.

AMAR AMAR OSIM OSIM !
Znas na sta sam mislio me preuvelicaji stvari. Mislio sam na cjelokupnu situaciju koja prati Zelju. Sportski segment malo zastajkuje ali ce i on dostici veci nivo uvjeren sam. Vec sad na ljeto ce sigurno totalni remont strucnog staba i nova politika.
Neki tjeraju Papca :r Ceka se samo kraj sezone vjerovatno da on pocne raditi u punom kapacitetu ono zbog cega je doveden. Budimo sretni sto imamo takvog covjeka u stabu.

Simply Blue
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:48 pm

Tako je napustite funkcije..daj nam kakve talibane da nas yebu
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Elegant
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:48 pm

Prvi i osnovni zadatak uprave jeste TRENER a onda zajedno sa Papcem da dovedu igrace, IGRACE a ne debile. !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BlueSide
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:50 pm

Pa svak ko ima dvije ciste u glavi kad je vidio sastav znao je sta nas ceka..nesto slicno kao Vitez

Kao sto rekoh na pocetku utakmice trenerska neozbiljnost i nonsalancija a sad cu dodati i bezobrazluk..i to blago receno jer kako drugacije nazvati ovo maltretiranje i pravljenje budalama nas sviju
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:51 pm

Glumio je Amara, a nije uspio. Mislim da je to najlogičniji komentar.
Željezničar ante portas !

sastrane

sub maj 05, 2018 6:52 pm

Ovdje niko ne konta da su bile male sanse za titulu i da su se igraci i Ado vec pomirili. Naravno da ce cuvati i Zeca i Zajmovica za uzvrat. Trebaju odmorni.

fcz
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:53 pm

Kako ce sampionsku ekipu napraviti lik koji vjecito ima facu "a eto... jebiga... ne znam..." i muci se da sastavi recenicu.

Otjerajte neukog gubitnika i njegova dva jos gluplja jarana, nasadite se na glavu da dovedete prezajeban strucni stab ali da se iza tog staba stane 100% i ako neki igrac(i) pocne da se pravi mangup da mu se puca u koljena. Jedini izlaz iz ponora u koji tonemo.

A ovi tjeraci uprave nek odu malo na kafu do tuborga s brkom, beganovicem i culicem.

I jos jednom, tjerajte glupana govnjivom motkom, probajte nam spasiti kup!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Mirek11
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:53 pm

Simply Blue je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:20 pm
To bi vjerovatno bilo to...ostaćemo na dvije pobjede u ligi za prvaka kako stvari stoje...tuga jad i čemer..Do kraja daj da bar vidimo Atletikovce
Tempirana forma nema sta, katastrofa od plana, taktike.
Sirina igrackog kadra fino koristena ali za isplatu plata.
Adzeme ako imas obraza, ako si veliki Željovac daj ostavku sam.
Tuga velika
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

sejo
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:54 pm

Tako je, uprava napolje!
Vracaj zuju!

Charlie Sheen
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:55 pm

Uprava je dovela ove trenere koje smo tjerali i tjeramo i svakako da odredjenu krivicu snose ali nikako nisam za njihov odlazak jer bolje ljude necemo i ne mozemo naci.Ne zelim ublehe u klubu tipa violine zuje blagodet i njihove podanike...Upravi podrska ali da trebaju snositi dio krivice,svakako.
Adzeme osvoji kup uzmi trofej sa Zeljom i molim te sam odlazi da te ne tjeraju ljudi.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:56 pm

Amara volim kao najrodjenijeg...djetetu sam ime dao po njemu...avatar koji koristim od kako sam na bilo kom forumu opisuje moje misljenje o Amaru...ali ako bih morao birati izmedju ove uprave, nakon svega sto su uradili za klub, i Amara onda sam 1000% za upravu... Ako se mogu dogovoriti i rijesiti nesuglasice onda bi to slavio vise nego bilo koju titulu...Manite se tjeranja uprave ako imalo mozga imate ili ako imalo znate ko je sve bio u klubu prije ovih sada... Ako ne znate ili ste zaboravili raspitajte se malo da se potsjetite..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Vortex
Kontakt:

sub maj 05, 2018 6:56 pm

Mislim da je ovo jedan od najtezih perioda u klubu u zadnjih 15 tak godina.Ovi iz uprave ne bi smjeli sjediti na lovorikama i ponavljati napušenu priču o terenu, infrastrukturi i tako to. Ja da sam na njihovom mjestu sve bih to odgodio za neka bolja vremena a spašavao ugled kluba koji je ozbiljno narušen. Nadam se korijenitim promenama i totalnoj čistci u klubu sa posljednjim sudijskim zviždukom u zadnjem kolu. Mi se ko klub raspadamo, jer navijači masovno prestaju da prate ovu patnju od igre a klub bez navijača je propast. Ovo je horor koji proživljavamo i moramo biti složni. Nije sad važno ko je kriv, ko je prav,ko je prvi započeo. Daj da zbijemo redove sada jer je situacija milion puta gora nego sto to sebi smijemo priznati.

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.

Prijava