Sa prvom slikom gotovog terena, napustite funkcije.
Hvala vam za sve lijepo, ali dosta je i vas.
Ublehaš je i Zajmovića slao na posudbu u Čelik.Srećom ostade da se dokaže.
Znas na sta sam mislio me preuvelicaji stvari. Mislio sam na cjelokupnu situaciju koja prati Zelju. Sportski segment malo zastajkuje ali ce i on dostici veci nivo uvjeren sam. Vec sad na ljeto ce sigurno totalni remont strucnog staba i nova politika.Ajzea je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:38 pmAko je ovo pravi put, dabogda mi danas skrenuli sa njega.sastrane je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:35 pmGdje je onaj @IvanOsim kad sam mu govorio da kad bi pitao svaku ekipu u ligi koga bi voljeli da vide kao prvaka, svako ama bas svako bi rekla Zrinjski.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:13 pmZrinjski 2:0. Nismo lose ni igrali ovo drugo poluvrijeme, ali to nije ni 20% mogucnosti ove ekipe. Nazalost.
Kakvo je ovo radovanje u Bijeljini sto Zrinjski vodi 2:0?? Joj sjebanog drustva i nazor drzave. Podijeliti ovo sve je davno trebalo.
Tad si govorio da ne razmisljas ni priblizno kao ja, razmisli opet malo.
Ima tu dosta razloga. Od kompleksa glavnog grada, do toga da bi Zeljo ovom titulom i a sljedecim sa ovom upravom izdigao se iz sivila ove smijesne lige i postao bosanski Dinamo. A ove ekipe bi posluzile za nabijanje gol razlike.
Gledam i onaj "derbi" u Mostaru. Smijesno![]()
Ono derbi? Ono je šprdnja klasicna.
Zeljo je trn u oku mnogima. A kad si trn u oku znaci da si na pravom putu.
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Tempirana forma nema sta, katastrofa od plana, taktike.Simply Blue je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:20 pmTo bi vjerovatno bilo to...ostaćemo na dvije pobjede u ligi za prvaka kako stvari stoje...tuga jad i čemer..Do kraja daj da bar vidimo Atletikovce