SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 3:16 pm
Jucer sam pisao nije mi niko odgovorio, volio bih da mi odgovori neko ko je upuceniji..
Da li je moguce da igrači konzumiraju neke napitke prije utakmice i da oni dovedu do tromosti na utakmicama?
Vjerovatno mislis na suplemente, piju sigurno nesto prije utakmice, dal izotonicne napitke, dal neke pree workoute, ali to samo pomjera granice a nikako ih ne moze usporit.
Oni su usporeni zbog lose ishrane, generalno nebrige o tom sportskom odrzavanju tijela.
Mozemo mi i Covica kritikovat, ali covjek je tvoje sredstvo koje trebas iskorostiti da bi bio spreman, kako su Vojo, Graovac, Sinisa i Hajdarevic prespremni, to je moje pitanje za kriticare svakog kondicionog koji je prosao kroz klub ?
U svakoj generaciji je bilo nekoliko prespremnih i nekoliko guzatih, ne moze te Seferovic/Hidic/Covic pratit 24/7 i pazit sta ti kuci ili u setnji jedes, pijes, pusis. Ko vodi racuna o sebi on dodje spreman i prije priprema, Graovcu se ibretili na testiranju prvog dana priprema, jer momak vodi sportski zivot i nikad ne prestaje s treningom, dok npr reprezentativac donese guzcetinu i ego iz Gradiske, Zec donese cetvrtinu pluca nakon pauze u svom nargila baru itd..