LeBlue je napisao/la: ↑pon apr 09, 2018 12:02 pm
Sami sebi otezavamo kad stavljamo neki imperativ prije svake utakmice. Ima jos da se igra, i stvar je vise u nasim rukama nego konkurenata. To se isto npr odnosi i na utakmicu protiv Sarajeva, koji isto mora da pobjedi. Kup je skroz manje bitan za nas, i treba igrati kombinovano.
Meni se nikako ne dopada sto imamo jos dva derbija za odigrati. Kao sto mnogi rekose, njima motivacije nece faliti. Navijaci im bojkotuju, sto je uvijek nezgodno jer se kao javi neki inat, a jos smo ih dva puta klepili ove sezone, u zadnjoj utakmici ponizili nakon svih onih dogadjaja. Ne znam kako je mentalni sklop kod igraca i Husrefa, ali navijaci radije ne bi otisli u europu (borba protiv uprave, sta cemo u europi

), ali da jos jednom otmu Zelji

iz ruku, to bi im bio vrhunac.
Uglavnom, veoma nezgodne utakmice. Zrinjski ce veoma moguce kiksati, stvarno nisu nista posebno, ali valjda smo i mi nesto naucili iz one utakmice Radnik - Zrinjski. Nece se oni nimalo libiti da opet nesto namjeste, pogotovo kada se prvenstvo bude blizilo kraju. Zato i jeste kljucno da se to sto prije rijesi.
I kup je bitan, ali sigurno da se mora odigrati kombinovano, pa ne placamo tek onako ostale igrace u ekipi, a aktivan i dobar rezultat ce se moci izvuci, ako zalaganje bude na nivou. Samo se nadam da je Blagojevic spreman, on sa Sabanom bi mogao biti kljuc razbijanja njihovog odbrambenog bedema, a mogao bi i Modic uci kao izmjena.