Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
evo propustam prvu domacu nakon par godina, jos sam stimao da je ne propustim al zajeba me zrinja sto su nas uzeli onu prvu tekmu u mostaru, imam ovu moju web tv, zna li neko radili to u insotranstvu ?
Laik sam po tom pitanju, a bas me kopka od juce. Kako ce se izvesti ovo sto Miske kaze, sad potpuno prirodna podloga, a nekad poslije "ubacit" hibrid? Jel to znaci naknadno mijenjanje kompletne podloge?
Nadam se da je Zec spreman i da ce poceti sutra, samo da ne bude eksperimenata sa Zajmovicem, Crnim ili Sinanom na krilima, Zec nas je izvukao nekoliko puta ove sezone i za titulu je vrlo vazan kotacic.
Laik sam po tom pitanju, a bas me kopka od juce. Kako ce se izvesti ovo sto Miske kaze, sad potpuno prirodna podloga, a nekad poslije "ubacit" hibrid? Jel to znaci naknadno mijenjanje kompletne podloge?
Stavljao je neko video kako se na Wembley-u umjetna trava pomjesala sa priordnom. Ide neki hepek i ubada
Nije bitno ko će igrati, bitno će sutra biti da mi više trčimo od protivnika i da budemo agresivinji. To će donijeti pogodak i pobjedu. Nije bitna pozicija koliko trka i angažovanost.
Skace sam sebi u stomak ako stavi Kajkuta od pocetka. Uradio je dosta dobrog za nas, ali nije za prve postave. Hajd sto nije on za prvih 11, ali sto ce i Ramovica bezveze zavaliti na krilu