Neradi se ovdje hocemo li imati ista il ne od finala nisam to rekao eto onda netreba ici i na derbi na Kosevo nemamo i od toga nista...vec pun stadion nas na nasoj Grbavici salje drugaciju sliku...eto to sam htio da kazem.Southboy je napisao/la: ↑čet mar 29, 2018 4:53 pmZa finale kupa je organizator savez i mi nista necemo imati za karte tu utakmicu..odnosno sav prihod od karata iz obje utakmice finala ide u kasu saveza.lav77 je napisao/la: ↑čet mar 29, 2018 3:01 pmE sad nesmijemo mi zakazati ovo sve do sada i ovo danas treba ispostovati do kraja Imamo 6 utakmica kuci sa kupom naravno prosjek oko 8 hiljada bi bio fantastican finale kupa puna Grbavica Zrinjski.i Sarajevo zadnja proslava titule u te tri sve ispod 12 hiljada je bruka nikakve nesmijemo traziti alibije vrijeme losa igra skupe karte ne dolazi u obzir ova uprava je prije svega zasluzila da i mi do kraja ispostujemo duznost navijaca....
Zato za finale svi na jug jer je najjeftinija karta i uostalom dati podrsku svog klubu navijanjem ako vec nmz novcano
![]()