Namazan je banjalucki papak nece to tako lahko ici
A ni Bogi nije bas neki miran i pametan tip

Namazan je banjalucki papak nece to tako lahko ici
Leone, ovako ti kao iskusan čovjek, šta misliš o šehiću na desnom beku, siniša je najslabija karikaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 12:52 pmOj **** te grob vise, svaki post isto.
Cuj najslabija karika desni bek, de ba popusti malo koji ti je kc vise. Dosadio si i Bogu i narodu.
Apsolutno Sehica na desnog. Odmah od prve minute, prve minute u seniorima, odmah derbi protiv Zrinjskog za titulu. Zasto ne...LARS1921 je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 1:06 pmLeone, ovako ti kao iskusan čovjek, šta misliš o šehiću na desnom beku, siniša je najslabija karikaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 12:52 pmOj **** te grob vise, svaki post isto.
Cuj najslabija karika desni bek, de ba popusti malo koji ti je kc vise. Dosadio si i Bogu i narodu.
Ovo je moj komentar poslije jedne prijateljske bio za Sehice.Onaj Sehic desni bek ima strasnog potencijala, prebrz i smije krenut s loptom, dok je drugi Sehic igrao lijevog beka i nije nesto bio, msm da je on za krila.
Ne dirajte Sinišu igra u zivotnoj formi, vidjeli ste neki dan Hadžića ne moze naprijed ništa,mogu reci da je duplo gori od Stevanovića prema naprijed.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 1:13 pmApsolutno Sehica na desnog. Odmah od prve minute, prve minute u seniorima, odmah derbi protiv Zrinjskog za titulu. Zasto ne...LARS1921 je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 1:06 pmLeone, ovako ti kao iskusan čovjek, šta misliš o šehiću na desnom beku, siniša je najslabija karikaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 12:52 pmOj **** te grob vise, svaki post isto.
A da ima kakvog lijevog beka, Adi bi nastradao jos vise![]()
Sigurno igra i meni je on prvi pik. I prije i tokom zimske pauze sam branio Sinisu jer igra dosta dobro. Ja sam vise mislio da Sehic dobije minutazu tako da ima dobru tranziciju za seniorski fudbal za narednu sezonu. Ovde sam mislio na utakmice kao npr protiv Celika gdje je mogao uci, ili naredne kup utakmice ovisno od protivnika, ne sada da bude starter.
Ma ima ovaj menadjer i mozda jos neki sto pisu standardno rezonom, na kom je zvonce njeg i pljuvat.
Protiv Rudara mi se Eldar nije bas snasao na beku. Mozda zato sto je najmladji pa nije to jos to, al nekako se kao bojao, par puta se i odbio od igraca. Zaostajao i panican bio nazad.azbaha je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 2:13 pmMa ja bih Eldara volio vidjeti na beku ili krilu, vjerujte da mi nije bitno gdje, moze cak i umjesto Zakarica, zato se nadam Zvijezdi u kupu, pa da stisnemo.
Aldin je isto tako fantastican pik. Dok su oni tu, ja se ne sikiram za sljedecu sezonu, barem na bocnim pozicijama.