Kazes da je do igraca a da nije bojkot i da bi drugacije nazvao, kako bi nazvao, ako nije problem?arctg je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 11:30 amJa sam i dalje ubijeđen da smo mi titulu izgubili najviše zbog igrača. Ne bih to nazvao bojkotom, već drugačije. Svi su krivi, naravno. Ali ne podjednako. Igrači najviše, Slavko najmanje. I u suprotno me niko ne može ubijediti. A što se tiče anamo onih, preskoči ako ti se ne sviđa. I zaista mi nije teško odgonetnuti tvoje pominjanje naše avlije. Prijatno.IvanOsim je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 10:56 amPa ocigledno si zaboravio da se i na ovom forumu pisalo o bojkotu igraca, pazi sad, titula dok je jos bila u igri. Kao igraci ce bojkotovati trenera, iako mogu titulu osvojiti.arctg je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 9:59 amE tako se to radi, drugovi.Čim se veći broj ljudi od dozvoljenog pobuni protiv uprave i Husrefa, na scenu stupaju pojedinci sa platne liste te iste uprave (čitaj: Horde Zla) i sve svale na igrače i njihov navodni bojkot, pa onda odjednom svi kivni na igrače, 'oće da ih biju po gradu, a Husref (koji se, izgleda, fino uhvatio u kolo sa upravom im) se mora poštovati jer je šef. O upravi, naravno, više niko ni riječi ne smije.
Doktori laži, spinovanja i propagande! Šta drugo očekivati od vještačkih i političkih tvorevina nazvanih FK Torpedo i Horde Zla?!
![]()
Nama je najbolje da gledamo sebe, sto manje spominjemo pitare, jer nemamo ni jedan razlog da nas oni interesuju. A kad uzmemo trofeje, tad ih mozemo kulturno prcat.
A ne treba biti slijep, gledati druge, a ne vidjeti svoju avliju.
Odlicno
kad je okupljanj? nece valjda uticati na njihove nastupe u ligi za prvaka...
Isto kao i za A selekcije, tad je pauza pa ne bi trebalo.
Bas. Na onoj fotografiji sto je @Leon postavio, izgleda kao da je juce izasao iz juniora. Mozda ima i do toga, pa psiholoska blokada nakon silnih povreda, operacija. Nije se bas jednostavno vratiti nakon toga. U kojem smjeru ce ici njegov nastavak karijere, to cemo jos vidjeti.
Upravo čita knjigu Zločin i kazna.damirfile je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 12:28 pmJa bi Bogicevica stavio zbog onog četni.ka bilbije. Ima njemu Bogi puno toga vratiti. Nek' ga malo prevaspita na kulturan način nek' dobije žuti i na klupu pa uvesti Osmanković a nek' nastavi gdje će bogi stati. Oni su bez bilbije duplo lošiji. Na njega ići jako odma u startu na granici crvenog. Ako im se pustimo da drže glavnu riječ na terenu onda će biti jako jako teško.
I fizicki i verbalno, ubit ga u pojam. Ratnicki.damirfile je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 12:28 pmJa bi Bogicevica stavio zbog onog četni.ka bilbije. Ima njemu Bogi puno toga vratiti. Nek' ga malo prevaspita na kulturan način nek' dobije žuti i na klupu pa uvesti Osmanković a nek' nastavi gdje će bogi stati. Oni su bez bilbije duplo lošiji. Na njega ići jako odma u startu na granici crvenog. Ako im se pustimo da drže glavnu riječ na terenu onda će biti jako jako teško.
isprovociraj ga verbalno... yebi mu sve dok ne popizdi, pa kad ti uzvrati, samo padni i eto mu crveni karton