Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 13, 2018 9:48 am

Protiv Zrinje bi volio vidjeti ovaj sastav
Veca Mehremic Bogi Graovac Sinisa Zec Vranjes Hajdarevic Blagojevic Zakaric Vojo

Trebat ce nam dosta trke na sredini terena. Mislim da ce Zakari biti lakse igrati protiv legende nego protiv Stojkica. Neka samo izginu da se vidi borba na terenu i ne trebamo im nista zamjeriti.

Sta je s Todorovicem igra li?
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 13, 2018 9:58 am

Ja bi ovo volio vidjeti :D

Veca - Sinisa, Graovac, ( eh Boze mili ne mogu Bogicevica ocima vise gledat pa dal se na Kemu osloniti u ovoj bitnoj tekmi. Mozda Bogi jer je nalozen na Bilbiju al pod uslovom da ne dobije crveni :D ) , Adi - Saban , Blagojevic, Ramovic - Zakaric , Zec , Vojo.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

uto mar 13, 2018 9:59 am

E tako se to radi, drugovi. :lol: Čim se veći broj ljudi od dozvoljenog pobuni protiv uprave i Husrefa, na scenu stupaju pojedinci sa platne liste te iste uprave (čitaj: Horde Zla) i sve svale na igrače i njihov navodni bojkot, pa onda odjednom svi kivni na igrače, 'oće da ih biju po gradu, a Husref (koji se, izgleda, fino uhvatio u kolo sa upravom im) se mora poštovati jer je šef. O upravi, naravno, više niko ni riječi ne smije. :mrgreen: Doktori laži, spinovanja i propagande! Šta drugo očekivati od vještačkih i političkih tvorevina nazvanih FK Torpedo i Horde Zla?! :klanjase:

ChWilla
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:15 am

pa i treba da se poštuje šef :kafa:
gradi željo boli te *****

neroazzuro
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:24 am

Prvi ja protiv svog ne smijem riječ reć. Jbg, egzistencija.

LeBlue
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:29 am

Mozda je bolje staviti Osmankovica umjesto Bogicevica. Vjerovatno ce oni opet igrati sa visokim loptama na Bilbiju koji glavom produzi do Jovica ili Filipovica. Tu mi Osmankovic izgleda kao kvalitetnije rijesenje.

azbaha
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:31 am

neroazzuro je napisao/la:
uto mar 13, 2018 10:24 am
Prvi ja protiv svog ne smijem riječ reć. Jbg, egzistencija.
Jel ti to Stana sef :placeodsmijeha:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:35 am

Mislim da danas i Marinovic objavljuje spisak u21 reprezentacije. Sta mislite hoce li neko od nasih dobiti poziv? Osmankovic je vec standardan, a ocekujem da ce se tu naci i Hajdarevic.

ChWilla
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:36 am

hajdarević je najkonstantniji igrač veznog reda ekipe koja je prva na tabeli. ako sad ne dobije, **** sve to.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:37 am

BlwD je napisao/la:
Mislim da danas i Marinovic objavljuje spisak u21 reprezentacije. Sta mislite hoce li neko od nasih dobiti poziv? Osmankovic je vec standardan, a ocekujem da ce se tu naci i Hajdarevic.
sto manje nasih igraca to bolje... pogotovo kemu i harisa ne bi dirao... ostali koji nemaju neku minutazu kod nas, mozemo slati... ovu dvojicu ne bi ni pod razno...
100/94/37/34 - i to je to!

Edis Mulalic 1921

Vjeruj nema zivota od sjecanja, dao bih milijardu dolara za jedan sekund Zeljinog proljeca
Nananananannaa
Modus vivendi !

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 13, 2018 10:42 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
sto manje nasih igraca to bolje... pogotovo kemu i harisa ne bi dirao... ostali koji nemaju neku minutazu kod nas, mozemo slati... ovu dvojicu ne bi ni pod razno...
Mi se za ovo ne pitamo slika
Kvalifikacijske utakmice za euro...

exdomorocki
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:47 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto mar 13, 2018 9:58 am
Ja bi ovo volio vidjeti :D

Veca - Sinisa, Graovac, ( eh Boze mili ne mogu Bogicevica ocima vise gledat pa dal se na Kemu osloniti u ovoj bitnoj tekmi. Mozda Bogi jer je nalozen na Bilbiju al pod uslovom da ne dobije crveni :D ) , Adi - Saban , Blagojevic, Ramovic - Zakaric , Zec , Vojo.
Zeko sa trenutnom formom nije uspio ući ni među 18 protiv Krupe!
Tako da....
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

LeBlue
Kontakt:

BlwD je napisao/la:
Ja ocekujem Osmankovica, i Hajdarevica kao novog igraca. Hajdarevic je to definitivno zasluzio. Kad bi Osmankovic igrao vise za nas onda bi imao sanse i da bude pocetni igrac u u21 reprezentaciji. Konkurencija mu je losa a djelovao je solidan protiv Celika i ovo malo pred kraj protiv Krupe. Ako nam igraci igraju za reprezentaciju onda je i lakse doci do tih cifri transfera koje mi prizeljkujemo, pogotovo sad kad u21 konkurise za EP.

Zna li neko mozda kakva je situacija sa Zericem sto se tice povrede? Dobro bi nam dosao na lijevoj strani.

exdomorocki
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:51 am

LeBlue je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
Ja ocekujem Osmankovica, i Hajdarevica kao novog igraca. Hajdarevic je to definitivno zasluzio. Kad bi Osmankovic igrao vise za nas onda bi imao sanse i da bude pocetni igrac u u21 reprezentaciji. Konkurencija mu je losa a djelovao je solidan protiv Celika i ovo malo pred kraj protiv Krupe. Ako nam igraci igraju za reprezentaciju onda je i lakse doci do tih cifri transfera koje mi prizeljkujemo, pogotovo sad kad u21 konkurise za EP.

Zna li neko mozda kakva je situacija sa Zericem sto se tice povrede? Dobro bi nam dosao na lijevoj strani.

Žerić trenira uredno.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

LeBlue
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:54 am

exdomorocki je napisao/la:
uto mar 13, 2018 10:51 am
LeBlue je napisao/la:

Žerić trenira uredno.
Hvala. Meni je on bolji od Crnova. Zeric je mogao dobiti svoje minute protiv Krupe. Ja mislio da nije spreman.

Dominic
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:56 am

Crnovu je ostalo jos dva mjeseca da vidimo ima li ikakve fajde od njega. Uzeo nam je finih para a nista nismo dobili nazad. Budalasto bi bilo produziti mu ugovor.

IvanOsim
Kontakt:

uto mar 13, 2018 10:56 am

arctg je napisao/la:
uto mar 13, 2018 9:59 am
E tako se to radi, drugovi. :lol: Čim se veći broj ljudi od dozvoljenog pobuni protiv uprave i Husrefa, na scenu stupaju pojedinci sa platne liste te iste uprave (čitaj: Horde Zla) i sve svale na igrače i njihov navodni bojkot, pa onda odjednom svi kivni na igrače, 'oće da ih biju po gradu, a Husref (koji se, izgleda, fino uhvatio u kolo sa upravom im) se mora poštovati jer je šef. O upravi, naravno, više niko ni riječi ne smije. :mrgreen: Doktori laži, spinovanja i propagande! Šta drugo očekivati od vještačkih i političkih tvorevina nazvanih FK Torpedo i Horde Zla?! :klanjase:
Pa ocigledno si zaboravio da se i na ovom forumu pisalo o bojkotu igraca, pazi sad, titula dok je jos bila u igri. Kao igraci ce bojkotovati trenera, iako mogu titulu osvojiti.
Nama je najbolje da gledamo sebe, sto manje spominjemo pitare, jer nemamo ni jedan razlog da nas oni interesuju. A kad uzmemo trofeje, tad ih mozemo kulturno prcat.
A ne treba biti slijep, gledati druge, a ne vidjeti svoju avliju.

Edis Mulalic 1921

uto mar 13, 2018 10:57 am

Ljudi, jel neko zna ovog Culica samo da ga zamoli da se ne ofira, pa kakve tekstove pise lik ovo nije normalno. Isto neka zajebancija, fejsbuk statusi sto neko rece. Prvo ono za Sabana, a sad nekakvi binarni sistemi. Mi kad bi izgubili titulu on bi svaki dan pisao nesto o Mao Ce Tungu. Jel moguce da neko zaradjuje platu za ovu?
Inace sportsko novinarstvo je po meni najgore u regionu, doduse ne pratim Makedoniju i Albaniju, ali vjerujem da nisu gore drzave. Ovi satro novinari kojima je najveci obrazovni vrhunac izaci u Bakus petkom jos vise srozavaju nas fudbal.
Mislim samo je dovoljno vidjeti Jasmina Ligatu s ocupanim obrvama i nista vise ti ne treba:D
Modus vivendi !

ChWilla
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:02 am

to on da mi vidimo da on zna šta je binarni sistem...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava