Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 13, 2018 11:13 am

exdomorocki je napisao/la:
uto mar 13, 2018 10:47 am
Leon_Professional je napisao/la:
uto mar 13, 2018 9:58 am
Ja bi ovo volio vidjeti :D

Veca - Sinisa, Graovac, ( eh Boze mili ne mogu Bogicevica ocima vise gledat pa dal se na Kemu osloniti u ovoj bitnoj tekmi. Mozda Bogi jer je nalozen na Bilbiju al pod uslovom da ne dobije crveni :D ) , Adi - Saban , Blagojevic, Ramovic - Zakaric , Zec , Vojo.
Zeko sa trenutnom formom nije uspio ući ni među 18 protiv Krupe!
Tako da....
Onda jedino s Crnovom probat, Zaimovic je dobar ovako za Celika, Viteza, Rudara...

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:16 am

ChWilla je napisao/la:
uto mar 13, 2018 11:02 am
to on da mi vidimo da on zna šta je binarni sistem...

:placeodsmijeha: :palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Amar927
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:18 am

Veca
Sinisa Graovac Bogi Projic

Blagi Hajdarevic

Zakaric Sinan Mehremic

Vojo

Ovo bi volio vidjeti protiv Zrinjskog ili:

Veca
Sinisa Graovac Bogi Adi(Projic)

Blagi Hajdarevic
Zakaric Vranjes Sinan
Vojo

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:24 am

Ako je Zera spreman onda njeg na lijevog beka, jer realno ne zna se ko je losiji od ovih trenutnih krila.

Zera sa svojom hladnocom treba pokopat i drugi Hdz klub.

azbaha
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:27 am

Meni su Zec, Zaimovic i Zeric u 5 deka, tako da bih ja gurao Zeru jer je najmladji i ima vremena da se popravi. Sa Crnovom ne znam sta da vam kazem, ima jos malo sanse da se pokaze, ako nista ne uradi do kraja prvenstva u prvom timu, meni je on nepotreban trosak.
U Zrinjski bih kreuo sa Kemom kao stoper, posto ocigledno Bogicevic nije na nivou na kojem je bio prosle sezone.
Nije mi lose ovo rotiranje igraca iz utakmice u utakmicu, Zaimovic kada je startao protiv Celika unio je nesto novo, onda Ramovicu je ovaj odmor ocigledno godio, jer kada je usao napravio je dar mar na vec istrosene igrace Krupe. Ne znam ja bih krenuo sa ovom formacijom protiv Zrinjskog:

Veca
Sinisam-Graovac-Kemo-Adi
Blagojevic-Sabanadzovic
Zakaric-Vranjes-Zec
Vojo

Onda vidjeti kako to bude islo, ubaciti Ramovica u 60. umjesto Vranjesa/Blagojevica/Sabana u zavisnosti od toga kako budu igrali u datom trenutku.
Ubaciti Zaima/Crnova u 70. umjesto nekog krila
Eventualno Kajkut-Vojo ili Zec-Zeric u 80.

Majkel
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:29 am

Ako pročitam još jedan članak na onom famoznom portalu povratit ću..

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:30 am

IvanOsim je napisao/la:
uto mar 13, 2018 10:56 am
arctg je napisao/la:
uto mar 13, 2018 9:59 am
E tako se to radi, drugovi. :lol: Čim se veći broj ljudi od dozvoljenog pobuni protiv uprave i Husrefa, na scenu stupaju pojedinci sa platne liste te iste uprave (čitaj: Horde Zla) i sve svale na igrače i njihov navodni bojkot, pa onda odjednom svi kivni na igrače, 'oće da ih biju po gradu, a Husref (koji se, izgleda, fino uhvatio u kolo sa upravom im) se mora poštovati jer je šef. O upravi, naravno, više niko ni riječi ne smije. :mrgreen: Doktori laži, spinovanja i propagande! Šta drugo očekivati od vještačkih i političkih tvorevina nazvanih FK Torpedo i Horde Zla?! :klanjase:
Pa ocigledno si zaboravio da se i na ovom forumu pisalo o bojkotu igraca, pazi sad, titula dok je jos bila u igri. Kao igraci ce bojkotovati trenera, iako mogu titulu osvojiti.
Nama je najbolje da gledamo sebe, sto manje spominjemo pitare, jer nemamo ni jedan razlog da nas oni interesuju. A kad uzmemo trofeje, tad ih mozemo kulturno prcat.
A ne treba biti slijep, gledati druge, a ne vidjeti svoju avliju.
Ja sam i dalje ubijeđen da smo mi titulu izgubili najviše zbog igrača. Ne bih to nazvao bojkotom, već drugačije. Svi su krivi, naravno. Ali ne podjednako. Igrači najviše, Slavko najmanje. I u suprotno me niko ne može ubijediti. A što se tiče anamo onih, preskoči ako ti se ne sviđa. I zaista mi nije teško odgonetnuti tvoje pominjanje naše avlije. Prijatno.

teteac8684
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:30 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto mar 13, 2018 11:24 am
Ako je Zera spreman onda njeg na lijevog beka, jer realno ne zna se ko je losiji od ovih trenutnih krila.

Zera sa svojom hladnocom treba pokopat i drugi Hdz klub.
Trebalo bi i ganjati onog pitarskog karatistu po strani..Iako gore od Zeca u Mostaru ne može....

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:32 am

Igrat će najbolji, a ko god bude igro, siguran sam, da će dati svoj maksimum. Juriiiiiiiiiiiiiiiš! Povedi nas Vojoooo
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:34 am

Zec je i dalje ispred svih njih.
Zajmović je igrač za Goška, a Crnov eventualno neki plafon MDK. I to na osnovu neke prošlosti. Dečko i ako je ikad išta mogao, sad ni to ne može. Ni driblinga, ni brzine..
Žerić je jedina kvalitetna opcija uz Zeca.
Ova dvojica su ponavljam,od starta igrači manje za nas.. Naravno ako počnu, a nadam se da neće. Osim Kup-a.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

azbaha
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:38 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto mar 13, 2018 11:34 am
Zec je i dalje ispred svih njih.
Zajmović je igrač za Goška, a Crnov eventualno neki plafon MDK. I to na osnovu neke prošlosti. Dečko i ako je ikad išta mogao, sad ni to ne može. Ni driblinga, ni brzine..
Žerić je jedina kvalitetna opcija uz Zeca.
Ova dvojica su ponavljam,od starta igrači manje za nas.. Naravno ako počnu, a nadam se da neće. Osim Kup-a.
Vala i u kupu bih radio gledao malog Eldara na krilu nego njih.

alombardo
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:39 am

Zec je imao lošu utakmicu u mostaru, kao i većina ali je ostale odigrao dobro.

ChWilla
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:40 am

ja bih opet najprije njega stavio.
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:42 am

Crnov stvarno odavno nije igrao, i nije fer tako pricati na osnovu prvih minuta. Zakaric se nije mogao sastavit s loptom kad je tek dosao. Okej, mozda nije trenutno za prve opcije, ali lijepo ga je imati u opticaju, mozda proradi do kraja.
Nisam pametan koga staviti na lijevo krilo. Dvoumim se izmedju Zeca i Zerica. U veznom redu je ogromna guzva, ali morat ce se pazljivo i pametno odabrati tri najbolja rjesenja. Ko god da istrci na teren, moraju dati sve od sebe. Odigrati drugacije, mi smo pali na njihov visoki presing, poceli izbijati lopte koje nismo duelom mogli dobiti i onda su nas tu ubili.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

sastrane

Neko napisa uvesti Ramovica u 60min, ne znam zasto Adzem ne praktikuje zamjene na pluvremenu. Zasto cekanje 60 minute gubis bezveze 15 minuta a taj igrac koji udje siguran sam u ovom slucaju Ramovic moze u punom trku ga odigrati.

Elegant
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:44 am

Zeca bez razmisljanja, ovaj mali je sve šanse prokockao cudi me da nije povrjeđen.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:48 am

sastrane je napisao/la:
Neko napisa uvesti Ramovica u 60min, ne znam zasto Adzem ne praktikuje zamjene na pluvremenu. Zasto cekanje 60 minute gubis bezveze 15 minuta a taj igrac koji udje siguran sam u ovom slucaju Ramovic moze u punom trku ga odigrati.
Zato sto se protivnicka ekipa uspije djelomicno odmoriti tokom poluvremena, pa se toliko ne osjeti uvodjenje svjezeg igraca. E sad, kada ganjamo rezultat ili katastrofalno stojimo u prvom poluvremenu, i meni ne bude jasno zasto se ne izvrsi izmjena kada vec imamo neke opcije. Valjda se ceka promjena u pristupu i igri kompletne ekipe nakon odmora. I ja bih se slozio da su izmjene cesto nelogicne i kasne. To se moze popraviti. I jeste bolje kada jedan Ramovic ima vise vremena, slazem se. Zrinjski je osjetljiv na pritisak blizu njihovih 16 metara, mi kada smo u dva navrata ozbiljnije napali, oni su bili skroz nesigurni. Ako to budemo radili, mozemo doci do povoljnog rezultata.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

azbaha
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:52 am

Pa ono gledam ovako, Ramovica od prve ima smisla ako cemo od pocetka stisnuti i bas uci maksimalno od prvog poluvremena. Jer ce onda on vrsiti presing. Zato bih poceo s Vranjesom, jer je bolji kreator igre, a ramovica kasnije kako bi ih stisnuli.

LeBlue
Kontakt:

uto mar 13, 2018 11:56 am

Po mom misljenju, mi trebamo igrati protiv Zrinjskog kao protiv Sirokog na strani. U toj utakmici je Zec grizao, dosta napada sprijecio. Kasnije je usao Zeric. Stavio bi isto Osmankovica umjesto Bogicevica zbog visokih lopti, gdje meni Osmankovic u tom segmentu izgleda bolji.

ChWilla
Kontakt:

uto mar 13, 2018 12:01 pm

kemo je, gledajući i protivnika, svoju najbolju utakmicu odigrao dole. ali mora cijela ekipa igrati odbranu kao što je igrala i te utakmice. naročito vraćanje krila, niko ne može krpiti 2 na 1.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava