Gradovi pobratimi
Gradovi pobratimi
Ma znam, ali ne trebamo sutiti.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:50 pmO kojem kriteriju mi govorimo druže? O onom istom kojem nam nije svirano bar sedam-osam čistih penala do polovine prošle sezone? Bekrić Zrinjski, Bekrić Metalege.. Evo na prvu.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:15 pmNije poenta u penalu kao penalu, vec u kriteriju kao kriteriju. Sarajevu se ovo ne svira, Zelji bi se sviralo.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:09 pmMa kakav penal.. Ja juče kad sam ušo na forum i vidio kuknjavu u toku utakmice pa pogledo snimak neko je postavio, kontam u čemu je problem.. Druga je stvar što se Zrinjskom bez ikakvog kontakta svira penal, e u tom slučaju je ovdje trebao biti penal + crveni karton.
I da, posto poredite ovo sa onim u Bijeljini. Ne zaboravite da je taj u Bijeljini sviran.
Pa onda istim tim kriterijem se svira ono u Bijeljini što nas je u konačnici došlo glave, pa oni penali od prošlog vikenda.
Nije poenta u tome. Poenta je da bar mi navijači budemo objektivni i realni, ma o kome se radilo. Juče ono nije penal. I ispravno je postupio sudija. A mi ne možemo znati da li bi se to sviralo protiv nas ili ne bi, to odlučuju oni koji nas i upropaštavaju godinama. Ali činjenica je da je juče ispravno postupio sudija.
Hoćeš reći da je trebalo povaliti Sarajevo kao što su nas povalili prošle godine?storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:33 pmSamo sto je razlika sto je penal u Bijeljini donio 3 boda Zrinjskom (i titulu) a ovaj sto nije sviran na Kosevu nije donio Radniku 3 boda. E sada je li bio, nije li bio, nije bitno. Bitno je da je sviran i da je rezultat po nas bio los. Ono sto ja kazem je da je razlika u kriterijumu. Ako je sviran u BN, trebao je biti i na Kosevu.
Dino bi svakako pao. Pogledajte još jednom. Izgubio je snagu. Razumljivo. Valja istrčati četrdeset metara po snijegu a igrač ti za vratom visi. I realno samo je čekao bilo kakav kontakt, ama baš bilo kakav.. Ovaj ga sustigao malo ga povuk'o a ovaj pao ko da ga je snajper pogodio. U svijetu isto bi neke sudije ovo svirale, ali onaj ko realno sagleda situaciju i sve činjenice te jačinu kontakta bi nastavio igru. Apsolutno sam siguran u to.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 5:05 pmMa znam, ali ne trebamo sutiti.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:50 pmO kojem kriteriju mi govorimo druže? O onom istom kojem nam nije svirano bar sedam-osam čistih penala do polovine prošle sezone? Bekrić Zrinjski, Bekrić Metalege.. Evo na prvu.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:15 pm
Nije poenta u penalu kao penalu, vec u kriteriju kao kriteriju. Sarajevu se ovo ne svira, Zelji bi se sviralo.
I da, posto poredite ovo sa onim u Bijeljini. Ne zaboravite da je taj u Bijeljini sviran.
Pa onda istim tim kriterijem se svira ono u Bijeljini što nas je u konačnici došlo glave, pa oni penali od prošlog vikenda.
Nije poenta u tome. Poenta je da bar mi navijači budemo objektivni i realni, ma o kome se radilo. Juče ono nije penal. I ispravno je postupio sudija. A mi ne možemo znati da li bi se to sviralo protiv nas ili ne bi, to odlučuju oni koji nas i upropaštavaju godinama. Ali činjenica je da je juče ispravno postupio sudija.
Ne, nego kazem da treba imati isti kriterij prema svima. Znaci da nismo ni mi trebali biti povaljeni. A uostalom, mislim da je bio penal na Kosevu, pa se to ne moze porediti.kremenko je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 5:08 pmHoćeš reći da je trebalo povaliti Sarajevo kao što su nas povalili prošle godine?storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:33 pmSamo sto je razlika sto je penal u Bijeljini donio 3 boda Zrinjskom (i titulu) a ovaj sto nije sviran na Kosevu nije donio Radniku 3 boda. E sada je li bio, nije li bio, nije bitno. Bitno je da je sviran i da je rezultat po nas bio los. Ono sto ja kazem je da je razlika u kriterijumu. Ako je sviran u BN, trebao je biti i na Kosevu.
Da treba povaljivati klubove kao što su nas povalili?
Ja nisam za to,niti jedan navijač. To je razlika izmedju nas i njih tamo.
To je Željo. Pošteno i u kost.
Možda su me pogrešno učili,ne znam.
Šta će nam? I pored ovolikih kolapsa od snijega, otežanog saobraćaja, obrušavanja krovova, ogromne hladnoće i dalje nije minus jednak onom na koševu.
Da je isti kriterij, u BN ne bi bio sviran penal, kao što i jučer nije sviran na Koševu.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 5:28 pmNe, nego kazem da treba imati isti kriterij prema svima. Znaci da nismo ni mi trebali biti povaljeni. A uostalom, mislim da je bio penal na Kosevu, pa se to ne moze porediti.kremenko je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 5:08 pmHoćeš reći da je trebalo povaliti Sarajevo kao što su nas povalili prošle godine?storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:33 pm
Samo sto je razlika sto je penal u Bijeljini donio 3 boda Zrinjskom (i titulu) a ovaj sto nije sviran na Kosevu nije donio Radniku 3 boda. E sada je li bio, nije li bio, nije bitno. Bitno je da je sviran i da je rezultat po nas bio los. Ono sto ja kazem je da je razlika u kriterijumu. Ako je sviran u BN, trebao je biti i na Kosevu.
Da treba povaljivati klubove kao što su nas povalili?
Ja nisam za to,niti jedan navijač. To je razlika izmedju nas i njih tamo.
To je Željo. Pošteno i u kost.
Možda su me pogrešno učili,ne znam.
Ali dobro, slozimo se da se necemo sloziti.
Bice.
Žera danas nije putovao sa ekipom, e sad da li će šta promjeniti ova naknadna tri dana vidjet ćemo.
Sta si to citao pa te nije bilo?